İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-gold Lüx Kristal Taşlı Avize

2.949 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-gold Lüx Kristal Taşlı Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul Avize Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN GÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4725114233200001 Vergi Kimlik Numarası: 4400301141
    Bu ürün İstanbul Avize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ölçülerimiz En: 50cm, Boy: 100cm.
  • Ürünümüzde, 5 adet ampul yeri mevcuttur.
  • Ürünümüzde ampul dahil değildir.
  • Ürün duy tipi: E27 olup led ampul kullanabilme özelliğine sahiptir.
  • Kullanım alanıGiriş,Oturma,Yatak Odası,Mutfak vb. Ürün kuruluma hazır şekilde demonte edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Ampül Başlık Sayısı 5
  • Model Taşlı
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-gold Lüx Kristal Taşlı Avize

Zarif ve lüks bir avize arayışındaysanız İstanbul Avize Luna 50'lik siyah-gold bu ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayabilir. Siyah kristaller, altın ve beyaz taşlardan yapılmıştır ve herkesi etkileyecek zarif bir tasarıma sahiptir. Avize 100 x 50 cm boyutlarındadır ve karanlık alanları aydınlatmak için ideal olan yumuşak bir ışık yayan 5 ampulden oluşur.

 
  • Yeterli aydınlatma
  • Şık tasarım
  • Siyah ve gold detaylar

İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-Gold Lüx Kristal Taşlı Avize Özellikleri

İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-Gold Lüx Kristal Taşlı Avize Özellikleri

Taşlı avizeler, evlerin ve ofislerin güzelleştirilmesi için ideal bir seçimdir. Bu avizeler, iç mekanlarınızı daha şık ve lüks hale getirmek için kullanabileceğiniz benzersiz bir dekorasyon malzemesidir. İstanbul Avize lüx kristal taşlı avize evinizin salon, yatak odası gibi farklı odalarında ve ofislerde tercih edebileceğiniz bir üründür. Siyah rengin hakim olduğu avize gold ve beyaz kristal taş detayları ile süslenmiştir. Evlerinizin minimalist ve sofistike bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir. Ayrıca enerjik ve canlı bir havaya sahip olmasını sağlar. Avizelerin taşlarının boyutları avizeyi daha da belirgin bir şekilde ortaya çıkarır. Ev ve ofis gibi ortamların güzelleştirilmesi için ideal bir seçimdir. 100 x 50 cm boyutu ile tavanda ne büyük ne de küçük bir yer kaplar. Tamamen ideal bir duruş sergiler ve güzel bir dokunuş yapar. Evinizde giriş lambası olarak da kullanabileceğiniz bu avize modern ve zarif bir tasarıma sahiptir.

 

İstanbul Avize Luna 50'lik Lüx Kristal Taşlı Avize Kullanımı

İstanbul Avize Luna 50'lik Lüx Kristal Taşlı Avize Kullanımı

İstanbul Avize Luna 50'lik siyah-gold lüx kristal taşlı avize, her odaya sıcak ve canlı bir hava veren modern tarza sahip lüks bir kristal avizedir. Bu avize yıllarca kullanabileceğiniz kaliteye ve dayanıklılığa sahiptir. 5 ampul yeri bulunan avizenin montajı da oldukça kolaydır. Bu gösterişli avize Luna, evinizin herhangi bir odasında cesur bir ifade yaratmaya hazır. Tasarım, siyah ve altın vurgu tonlarıyla süslenmiş geometrik bir soyutlamaya sahiptir. Bu avize yıllarca sıcak bir atmosfer yaratacak. Kullanımı oldukça kolay olan kristal taşlı avizeler, birçok farklı tarzda ev ve ofis ortamına uyum sağlar. Dilerseniz oturma odaları, yemek odaları, yatak odaları veya ofisler için tercih edebilirsiniz. Taşlı avizeler, ayrıca, birçok farklı ışık kaynağı seçeneği ile de kullanılabilir. LED ışık kaynağı, evlerinizin enerji tasarrufu sağlamasına yardımcı olabilir. Ayrıca, renkli ışık kaynakları da evlerinizin iç mekanına renkli bir dokunuş eklemek için kullanılabilir. Işığı eşit şekilde dağıtan geniş bir reflektöre sahiptir.

 

İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-Gold Lüx Kristal Taşlı Avize Fiyatları

İstanbul Avize Luna 50'lik Siyah-Gold Lüx Kristal Taşlı Avize Fiyatları

İstanbul Avize markasının siyah ve gold kristal detaylı Luna avize modeli dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Bu ürün cam ve kristal taşların kullanımı ile modern, zarif ve zamansız lüks bir görünüm sunar. Avizenin 5 adet ampul yeri bulunur. Aydınlatma tercihinize göre 5 adete kadar ampul takabilirsiniz. Bu tasarım, kabartmalı detaylara sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelik çerçevesi ve zarif bir görünüm veren lüks kristal taşlar ile karakterize edilmiştir. Evde konumlandırıldığı odaya farklı bir hava katar. Şık ve kaliteli yapısı uzun süre kullanma olanağı tanır. İstanbul Avize Luna 50'lik siyah-gold kristal yorum ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Diğer kullanıcıların ürün hakkındaki görüşleri yorum ve değerlendirme kısmında bulunmaktadır. Yine sayfadan İstanbul Avize Luna 50'lik siyah-gold kristal fiyatı ve ilgili detaylarına erişebilirsiniz. Eviniz veya ofisiniz için bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.