İstanbul Kafes - Model Slt1 – Pvc Kuş Dolabı – Dolap Kafes – Salma Kafes Sultan Papağanı (montajlı )

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İstanbul Kafes - Model Slt1 – Pvc Kuş Dolabı – Dolap Kafes – Salma Kafes Sultan Papağanı (montajlı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: istanbulKafes Satıcı Ünvanı: SERHAN ÖZDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740302950
    Bu ürün istanbulKafes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • (Genişlik: 95 Derinlik: 50 cm Yükseklik: 50 cm) Ölçüler ürünün montajlı halinin dıştan dışa ölçüleridir. (AĞAÇ/AHŞAP DEĞİLDİR.!) Kanallı PLASTİK PVC profilden imal edilmiştir. Bundan dolayı ahşap , mdf ve türevleri gibi sudan ve rutubetten etkilenerek zamanla şişme , kabarma, çürüme gibi durumlar oluşmaz. Temizliği kolay köpük ve çamaşır suyu ile yıkanabilir, silinebilir.. Hafif olup hareket ettirilmesi ve yer değişikliği kolaydır. Fiyatlara Sineklik , Led Aydınlatma , Tekerlek , Tam Folluklar dahildir. Ürün görsellerindeki aksesuarlar, ürün içeriğine dahil değildir. (Tünek, Yemlik, Suluk vs gibi..) Tüm ürünlerimiz imalattan sonra montajlanarak kalite kontrolden geçer. KURULU-MONTAJLI OLARAK KARGOYA VERİLİR. Ürün kargoda kırılmaya karşı sigorta yapılır, 'Sigortalı ve Değerli Gönderi' statüsünde kargoya teslim edilir.İmalatçı firmanın bu satış platformundaki mağazasından direk satın almaktasınız.
Geri Bildirim Ver