İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyona Giriş / Arzu Razak Özdinçler / / 9786054949458

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,47 TL

Ürün Bilgileri

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyona Giriş / Arzu Razak Özdinçler / / 9786054949458

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çağtaş tıp kitabevi Satıcı Ünvanı: ÇAĞTAŞ MEDİKAL YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0220120940600001 Vergi Kimlik Numarası: 2201209406
    Bu ürün çağtaş tıp kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Arzu Razak Özdinçler
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş kitabı Profesör Doktor Arzu Razak Özdinçler tarafından kaleme alınmış olup bu alanda güncel ve ayrıntılı bütün bilgileri içermektedir. Toplamda 180 sayfadan oluşan kitap fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında eğitim almaya başlayan öğrencilerin ilk senelerinde konuların özet şeklinde ve hızlı bir şekilde gözden geçirilmesi sağlar. Bu nedenle dili çok ağır olmayıp yeni başlayan öğrenciler göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanının gerek temek konuları gerekse alt dalları açık ve net bir şekilde anlatılmaktadır. Gerek alanında uzman olan hocalar tarafından gerek aynı bölümde üst sınıfta okuyan diğer öğrenciler tarafından bu alana ilgi duyan ve bu bölümde eğitim almak isteyen kişilere tavsiye edilen kitapların başında gelmektedir.

  • Zengin İçerik
  • Ekonomik Fiyat
  • Tıp Alanında Faydalı

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş 370979 İçeriği ve Kapsadığı Uzmanlık Alanları

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş 370979 İçeriği ve Kapsadığı Uzmanlık Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş adlı eserin içeriği ve kapsam alanları ayrıntılı şekilde incelendiği zaman bu alandaki bütün konular hakkında bilgiler verdiği görülmektedir. Üniversitelerde ders kitabı olarak da kullanılan bu değerli eser sayesinde öğrenciler bölüm hakkında detaylı bilgiler edinme şansı yakalar. Fizyoterapi ve rehabilitasyon kitabı sürekli kendini yenileyen ve yeni bilgiler eklenen bir bilim dalı olan tıp alanında eğitim görenlerin bilgilerini güncel tutabilmek için sahip olması gereken bilimsel kaynaklar içerisinde yer almaktadır. İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş indirim yapıldığı dönemlerde satın alındığı zaman normal fiyatının çok daha altına düşer ve bu sayede oldukça kazançlı bir alışveriş gerçekleştirilmiş olur. Bu durum tıp alanındaki uzmanlar ve tıp fakültesinde eğitim alan kişilerin faydasına olacaktır.

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş 370979 Kullanımının Sağladığı Avantajlı Yönler

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş 370979 Kullanımının Sağladığı Avantajlı Yönler

Fizyoterapi ve rehabilitasyona giriş kitabı pek çok yönden avantajlar sağlamaktadır. Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanı insanlar tarafından çok ihtiyaç duyulan bir tıp alanıdır. İhtiyaç duyan insanlarla canla başla yardımcı olup tedavi olmalarına katkı sağlamak isteyen öğrenciler bu alanda eğitim almak için üniversitesinin ilgili bölümlerini tercih edebilirler. Bu alanda eğitime başlanıldığında öğrenilmesi gereken ilk ve en temel bilgilere bu kitap aracılığıyla ulaşılır. Bütün öğrencilerin mutlaka sahip olması gereken bir kaynaktır. İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş yorum ve değerlendirmeleri satın almayı planlayan kişilerin karar vermelerini kolaylaştırmak adına büyük bir öneme sahiptir. Çünkü karar verme aşamasında daha önce aynı kitabı okuyup inceleyen kişilerin olumlu veya olumsuz fikirleri ürün ile ilgili en doğru bilgileri beyan etmektedir.

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş 370979 Çeşitleri, Özellikleri ve Fiyatları

İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş 370979 Çeşitleri, Özellikleri ve Fiyatları

Tıp alanında piyasada bulunan çok çeşitli kitaplar bulunmaktadır. Fiyatları ise genel anlamda ekonomik olmakla birlikte içeriğine, baskı ve sayfa kalitesine, sayfa sayısına, yayınevine göre değişkenlikler gösterebilir. Güvenli bir yayınevi tarafından yayınlanan kitapların tercih edilmesi her zaman daha mantıklı ve daha doğru bir tercih olacaktır. Çünkü ucuz diye alınan bazı kitaplarda basım yanlışlıklar veya bazı noktalarda atlamalar meydana gelebilmektedir. Belirli dönemlerde yapılan İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş kampanya fırsatları takip edilerek doğru bir şekilde değerlendirilirse avantajlı bir alışveriş gerçekleştirilerek normalde olduğundan daha uygun fiyatlara sahip olunabilir. Trendyol üzerinde yer alan İstanbul Tıp Kitabevi Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Giriş satın al seçeneğini kullanarak kolay bir şekilde sahip olunabilir.