İstanbul Tıp Kitabevi Her Yönüyle Anatomi 3. Baskı Sert Kapak

860 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İstanbul Tıp Kitabevi Her Yönüyle Anatomi 3. Baskı Sert Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Değişim Yayınları Satıcı Ünvanı: DEĞİŞİM YAYINLARI KİTAP BASIM YAYIN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273066754700030 Vergi Kimlik Numarası: 2730667547
    Bu ürün Değişim Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yasin Arifoğlu
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İstanbul Tıp Kitabevi Her Yönüyle Anatomi 3. Baskı

Kitap, bilgi vermek amacıyla yazılmış olan nesnelerdir. Pek çok farklı alan ve pek çok farklı konu için kitap yazılabilmektedir. Farklı alanların kendine özgü kitapları bulunur. Özellikle çeşitli dallardaki uzmanlıklar için geliştirilmiş birden fazla kitap çeşidi bulunmaktadır. Tıp alanında da geliştirilmiş kitaplar vardır. Bu alandaki kitaplar genellikle insan sağlığı ve insan vücudu ile ilgilidir. Tıp alanında geliştirilen kitaplar öğrencilere ve akademisyenlere kaynak olacak şekilde hazırlanır. Tıbbın birçok alanında farklı kitap seçenekleri bulunur. Gerek tek bir konu için gerekse herhangi bir sınav için düzenlenmiş onlarca kitap vardır. Her yönüyle anatomi kitabı da tıp öğrencileri ve akademisyenleri için hazırlanmıştır. Kitap özellikle TUS sınavına hazırlanan ya da doktora, lisans öğrencilerine yönelik olacak şekilde basılmıştır. Her yönüyle anatomi 3.baskı insan vücudunun her alanını ele alan bir kitaptır.

  • Tıp için Hazırlanmış İçerik
  • Kaliteli Kağıt
  • Kaynak Kitap

İstanbul Tıp Kitabevi Her Yönüyle Anatomi 3. Baskı 9786057607904

Kitapların pek çok konuda yazılıp bilgi verebilme olanağına sahip olması oldukça önemli bir durumdur. Gerek sınavlar için gerekse tercih edilen alan için olsun pek çok konuya dair birden fazla kitap bulabilmek mümkündür. İstanbul Tıp Kitabevi her yönüyle anatomi 3.baskı tıp fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri için hazırlanmış bir kitaptır. Kitap baştan aşağı anatomi ile ilgilidir. Anatominin en ufak detaylarından başlayarak oldukça geniş bir alanı kapsar. Diş hekimliği fakültesi, eczacılık fakültesi, sağlık bilimleri fakültesi gibi alanlarda da kullanılmaktadır. Genellikle TUS’ hazırlanan öğrencilerin anatomi ile ilgili en sık tercih ettikleri kitapların başında gelmektedir. Anatominin tüm inceliklerini anlatması bakımından oldukça avantajlıdır. İstanbul Tıp Kitabevi her yönüyle anatomi 3. baskı kampanya dönemlerinde çeşitli fırsatlar dahilinde kullanıcı karşısına çıkarılan bir kitaptır. Özellikle kampanya dönemleri takip edilerek avantajlı seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

İstanbul Tıp Kitabevi Her Yönüyle Anatomi 3. Baskı 9786057607904 ile Baştan Aşağı Anatomi

Anatomi, en genel anlamıyla insandır. İnsan vücudunun şeklini, yapısını, vücudu oluşturan tüm organlar, bu organların yapıları ve fonksiyonları anatomi dahilindedir. Tüm bu detayları inceleyen bilim dalıdır. Sağlık bilimlerinin en temelidir. Tıbbın en önemli alanlarından birini oluşturur. Bu sebeple de piyasa üzerinde birden fazla anatomi ile ilgili kitap bulunur. İstanbul Tıp Kitabevi her yönüyle anatomi 3. baskı indirim dönemlerinde oldukça avantajlı fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Bu fiyatlar genel olarak ürünün her bir detayı düşünülerek ortaya çıkar. Kitaba etki eden birden fazla detay göz önüne alınarak belirlenen fiyatlar indirim dönemlerinde oldukça düşüşe geçer. Bu sebeple de indirim dönemlerinde oluşan fırsatlardan yararlanmak önemlidir. Her yönüyle anatomi fiyat bakımından ise ürünü satmakta olan satıcıların belirlediği aralıklarda bulunur. Bu aralıklar özellikle indirim dönemlerinde çok daha farklı bir şekle bürünür.

İstanbul Tıp Kitabevi Her Yönüyle Anatomi 3. Baskı 9786057607904 Satın Al

Anatominin birçok özelliği bulunur. Özelliklerinin yanı sıra etki ettiği pek çok farklı alanda vardır. İstanbul Tıp Kitabevi her yönüyle anatomi 3. baskı yorum açısından incelendiğinde ürün hakkında birden fazla fikir görebilmek mümkündür. Genellikle ürünü alıp kullanan kişiler ürün hakkında çeşitli yorumlar yaparlar. Ürünün içeriği, kullanım esnasındaki oluşan durumlar, kitap içeriğinin yeterliliği gibi pek çok detayı yorumlardan görebilmek mümkündür. Bunun yanı sıra kitabın diğer farklı özellikleri hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Özellikle çeşitli sınavlar için kitabı tercih eden kişilerin yapmış olduğu yorumlar aynı sınav için kitabı inceleyen kişilere farklı fikirler verebilmektedir. Kitabı satın almadan önce yorum alanı mutlaka incelenmelidir. İstanbul Tıp Kitabevi her yönüyle anatomi 3. baskı satın al seçeneği ile kitaba Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.