İstanbul Tıp Kitabevi Mecburi Hizmet El Kitabı Mezuniyet Sonrası Hekimlikte Ilk Adım - Ilyas Yolbaş, 2020

650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İstanbul Tıp Kitabevi Mecburi Hizmet El Kitabı Mezuniyet Sonrası Hekimlikte Ilk Adım - Ilyas Yolbaş, 2020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çağtaş tıp kitabevi Satıcı Ünvanı: ÇAĞTAŞ MEDİKAL YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0220120940600001 Vergi Kimlik Numarası: 2201209406
    Bu ürün çağtaş tıp kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öncelikle hekimliği en zor su?reci mezuniyet sonrası ilk dönemdir. Bu nedenle böyle detaylı bir kaynak hazırlayarak yeni hekimlere yardımcı olmayı amaçladık. Piyasada hekimlere yönelik birçok reçete ve tanı tedavi kitabı bulunmaktadır. Bu kitapların çoğunda sadece yetişkinlere yönelik tedaviler var olup çocuklara yönelik tedavi eksik kalmaktadır. Çoğu kitapta tedavi seçenekleri verilirken her hastalık için birden çok seçenek verilip kafa karışıklığına neden olmaktadırlar. Ayrıca bu kitaplarda ilaç dozları, ilaçların ticari isimleri ve laboratuvar referans değerleri eksik kalmakta dolayısıyla hekim bir kaç kitaba birden ihtiyaç duymaktadır. Bu kitapta özellikle aile hekimleri, pratisyen hekimler, stajer doktorlar, intern doktorlar ve pediatristler için
  • poliklinik hastaları, yatan hastalar ve acil vakalara yönelik , hem yetişkin hastalar hem de çocuk hastalar için tanı, tedavi ve takipte gerekli bilgiler, örnek reçeteler, ilaç dozları, ilaçların ticari isimlerini ve laboratuvar referans değerlerini içeren hekimlerin başka bir kaynağa ihtiyaç duymayacağı bir kitap hazırlamaya çalıştık.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İlyas Yolbaş
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İstanbul Tıp Kitabevi Mecburi Hizmet El Kitabı Mezuniyet Sonrası Hekimlikte İlk Adım - İlyas Yolbaş 2020

İstanbul Tıp Kitabevi mecburi hizmet el kitabı mezuniyet sonrası hekimlikte ilk adım - İlyas Yolbaş 2020 eseri özellikle eğitimini tamamlayan doktorlar için ideal bir kitap olma özelliği taşır. Doktorlar için mezuniyet sonrası dönem oldukça zordur. Bu dönemde detaylı bir kaynak yardımıyla, mezuniyet sonrasının daha verimli geçirilebilmesi sağlanabilir. Mecburi hizmet el kitabı mezuniyet sonrası hekimlikte ilk adım eseri ise, yeni mezun hekimlere en iyi şekilde yardımcı olmak amacıyla hazırlanan bir kaynaktır. Başka bir kaynağa gerek kalmadan istenilen bilgilere kolaylıkla ulaşılabilmesi sağlanır. Tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili gerekli bilgiler, örnek reçeteler ve ilaç dozları gibi bilgiler açıklayıcı bir şekilde aktarılır. Siz de bu eseri gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Detaylı ve anlaşılır anlatım
  • Tedavilerle ilgili tüm bilgiler
  • Kapsamlı bir kaynak

İstanbul Tıp Kitabevi Mecburi Hizmet Kitabı Özellikleri

İstanbul Tıp Kitabevi Mecburi Hizmet Kitabı Özellikleri

İstanbul Tıp Kitabevi mecburi hizmet el kitabı mezuniyet sonrası hekimlikte ilk adım - İlyas Yolbaş 2020 kullananlar tarafından yapılan yorumlar incelendiğinde, pek çok olumlu yorum yapıldığı görünür. Özellikle eserin yeni mezun doktorlar için ideal bir ürün olması ve detaylı bilgiler içermesi, müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Yayın içerisinde yetişkinlere yönelik tedavilerin yanı sıra çocuklara yönelik tedaviler ile ilgili de pek çok bilgiye ulaşılabilir. Mezuniyet sonrası mecburi hizmet el kitabı ile kafa karışıklığına yol açmadan istenilen bilgilerin açıklayıcı bir şekilde öğrenilebilmesi sağlanabilir. Bu konuda doktorlara faydalı olacak mükemmel bir kaynaktır. Eserde detaylarıyla tanı ve tedavi yöntemleri ile alakalı bilgilere, ilaçlarla ilgili ticari bilgiler ve referans değerlerine, ilaç dozlarına ve örnek reçete ile ilgili detaylara kolaylıkla ulaşılabilir. Özellikle bu eser ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi detaylarıyla size sunar.

İstanbul Tıp Kitabevi İlyas Yolbaş Yorumları

İstanbul Tıp Kitabevi İlyas Yolbaş Yorumları

İstanbul Tıp Kitabevi mecburi hizmet el kitabı mezuniyet sonrası hekimlikte ilk adım - İlyas Yolbaş 2020 yorumları arasında ürüne dair avantajlı özelliklerden bahsedilir. Bu yayını tercih ederek hem yetişkinler hem de çocuklar için gerekli tanı ve tedavi yöntemleri ve pek çok hastalıkla ilgili detaylara en doğru şekilde sahip olabilirsiniz. Özellikle bu özelliği, ürünün en önemli avantajları arasında yer alır. Tüm bunların yanında müşterilere uygun fiyat avantajını da sunar. Mecburi hizmet el kitabı sayesinde, mezuniyet sonraki dönemde kapsamlı bir yardım alınabilir. Özellikle stajyer doktorlar, aile ve pratisyen hekimler, pediatrisiler, intern doktorlar için detaylı bir kaynaktır. Hem poliklinik hem acil hem de yatan hastalar hakkında yapılacak olan tedavi aşamaları ile ilgili ihtiyaç duyulan bütün bilgilere sahip olunabilir. Kolay ve hızlı bir şekilde, kitabı satın alma imkanı elde edebilirsiniz.

İstanbul Tıp Kitabevi İlyas Yolbaş Fiyatı

İstanbul Tıp Kitabevi İlyas Yolbaş Fiyatı

İstanbul Tıp Kitabevi mecburi hizmet el kitabı mezuniyet sonrası hekimlikte ilk adım - İlyas Yolbaş 2020 fiyatı müşteriler tarafından oldukça uygun görülür. Kitabın içeriği söz konusu olduğunda, fiyatının ekonomik olduğundan bahsedilebilir. Detaylı bir kaynak olması, tedavilere dair en önemli ve gerekli bilgiler içermesi, ilaç dozları ve ticari isimleri ile ilgili detaylar sunması gibi özellikler, fiyatının belirlenmesinde etkili olur. Kitabın basım özellikleri ve kullanılan materyalin kalitesi de fiyatta etkilidir. Ürünün fiyatının her bütçeye uygun bir şekilde belirlenmesine dikkat edilir. Böylelikle satın alımın kolaylaştırılması sağlanır. İstanbul Tıp Kitabevi mecburi hizmet el kitabı mezuniyet sonrası hekimlikte ilk adım - İlyas Yolbaş 2020 satın almak için, Trendyol üzerinden işlem gerçekleştirilebilir. Siz de avantajlı satın alma seçenekleriyle ve uygun fiyatlı olarak, bu kitaba sahip olabilirsiniz.