İSTİKAN Istıkan Brand Pure Ceylon Siyah Dökme Çay 1 Kg

425 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İSTİKAN Istıkan Brand Pure Ceylon Siyah Dökme Çay 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOZDAĞLAR Satıcı Ünvanı: BOZDAĞLAR MÜHENDİSLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0183147681800001 Vergi Kimlik Numarası: 1831476818
    Bu ürün BOZDAĞLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Istıkan brand ceylon tea 1 Kilo Istıkan brand ceylon tea içimi sert demlenmesi kolay içmeye doyamayacagınız bır lezzet çay keyfınızı taclandırın
  • ürünlerimiz olup benzer ürünlerle karıştırılmaması lazım ürünlerimiz ile ilgili tüm sorularınızı satıcıya sorabilirsiniz
Geri Bildirim Ver

İstikan Brand Ceylon Tea 1 kg

Çay, farklı damak zevklerine uygun olan yapısı ile devamlı olarak tüketilen içecekler arasında yer alır. Yemeklerden önce ve sonra tüketilmesi yaygın olan bu içecekler sayesinde hoş sunumlar yapabilirsiniz. İstikan tea olarak bilinen ürün, kolay hazırlanabilir yapısı ile müşterileri memnun eder. Hem hazırlaması hem de içimi keyif veren ürün, çok sayıda mutfakta yerini alır. Özellikle kahvaltı sofralarında sıklıkla rastlanan bu içecek, sert bir içime sahiptir. Bu sebeple koyu renk tonuyla sunumlara ayrı bir hava katar. Siyah ve tozsuz olarak paket içerisinde bulunan malzemeyi uzun bir süre boyunca kullanabilirsiniz. Günün farklı öğünlerinde tüketilmesi yaygın olan içeriği uygun şekilde demleyerek renginin tam olarak çıkmasını da sağlamak mümkündür. Sipariş oluşturarak bu ürünü siz de mutfağınıza kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz.

  • 1 kg içerik
  • Siyah renk
  • Dökme yapı

Leziz İstikan 1 kg Brand Ceylon Tea Yapısı

Leziz İstikan 1 kg Brand Ceylon Tea Yapısı

Çay, demlenerek hazırlanan içecek türlerinden biridir. Kısa süreli bir hazırlama işleminden sonra içmek için uygun hale gelen çayı arzu ettiğiniz yoğunlukta içebilirsiniz. Kullanılan dem miktarına bağlı olarak açık ya da koyu bir renk alan içecek, sofraların vazgeçilmezlerinden biridir. Farklı öğünler ile birlikte aile bireylerinin tüketmesi için sunulur. İstikan Brand Ceylon tea, mevcut ağırlığı sayesinde haftalar boyunca kullanım için idealdir. Sert içimli bir çay olduğundan malzemenin az miktarda kullanımı yeterli olur. Sert içimli ve koyu renk tonuna sahip olan içecekleri seven kişiler için bir alternatif oluşturur. Mutfaklarda farklı biçimlerde konumlandırılarak kullanıma hazır halde tutulur. Sık tüketildiği için genellikle tezgah üzerinde bulunur. Şık ve dekoratif kutular içerisine yeterli miktarda koyarak anlık kullanım ihtiyacına yönelik hazırlık yapabilir ve mutfağınızı işlevsel hale getirebilirsiniz.

Güvenilir İstikan 1 kg Brand Ceylon Tea Özellikleri

Güvenilir İstikan 1 kg Brand Ceylon Tea Özellikleri

Çay, rutin olarak tüketilen içeceklerden biridir. Zaman içerisinde sık tüketilmesinden ve bir alışkanlık haline gelmesinden dolayı farklı biçimlerde ortaya konulur. Siyah renkli ve dökme olarak bilinen bu ürün, 1 kg ağırlığına sahiptir. Bu sayede mutfaklarda aylar boyunca yerini koyar. Gerek hazırlama biçimi ile ilgili olarak bilgi almak gerekse ürün hakkında merak ettiğiniz noktaları açıklığa kavuşturmak için ürünü daha önce kullanmaya başlamış olan kişilerden yardım alabilirsiniz. İstikan Brand Ceylon tea 1 kg yorumları, malzeme hakkında yapılmış olan çok sayıda yorumu ortaya koyar. Merak edilen ayrıntıları açıklığa kavuşturarak ürünü ilk kez deneyecek olanlara yardımcı olur. Ailecek geçirdiğiniz anları taçlandırmak ya da sevdiklerinize ilgi çekici sunumlar yapabilmek için siyah çayı tercih edebilirsiniz. Özenle toplanan yaprakların işlenerek tüketime hazır hale gelmesi sonucu oluşan paketi sipariş edebilirsiniz.

Bütçe Dostu İstikan 1 kg Brand Ceylon Tea Fiyatı

Bütçe Dostu İstikan 1 kg Brand Ceylon Tea Fiyatı

İstikan Brand Ceylon tea 1 kg ağırlığı sayesinde mutfaklarda uzun süre boyunca yerini korur. Az miktarda kullanımı yeterli olmakla birlikte miktarı damak zevkine bağlı olarak ayarlanır. Kısa süre içerisinde demlenerek içmeye hazır hale gelir. Damakta bıraktığı tat sayesinde akıllara kazınan bu ürünü kullanmaktan hoşlandığınız fincanlar içerisinde muhafaza edebilirsiniz. İstikan Brand Ceylon tea 1 kg kullananlar tarafından büyük beğeni alan ürün su ile birleşerek koyu renkli görünümü ile sofralara renk katar. İçecek kişi sayısına bağlı olarak dem oranına karar verebilirsiniz. Çaydanlık ya da elektrikli araç gereçler içerisinde hazırlanması mümkün olan ürünü tercih ederek rutin çay saatlerini keyifli kılabilirsiniz. İstikan Brand Ceylon tea 1 kg fiyatı ve benzeri gibi satın alma sürecine etkisi olan unsurları dikkate alıp Trendyol üzerinden kısa sürede siparişinizi oluşturabilirsiniz.