It Cosmetic S No:5-6-7-8 Allover Makyaj Fırçası Seti

1.799,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

It Cosmetic S No:5-6-7-8 Allover Makyaj Fırçası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: butiğimdevar Satıcı Ünvanı: ELİF BENGÜ KIZILCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600377705
    Bu ürün butiğimdevar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • It Cosmetics No:5-6-7-8 Allover Makyaj Fırçası Seti It Cosmetics Allover Makyaj Fırçası - No:5 Bu sahip olunması gereken, çift uçlu fırça, hassas göz kapağı alanınızı çekmeden, temel gölgeden kırışık gölgeye ve astara kadar tüm göz görünümünüzü kusursuz bir şekilde uygular. Ultra pelüş, ödüllü Heavenly Luxe saç, yumuşak dokunuşlu tutacağı ve hassas kesim fırça başlıklarıyla, pürüzsüz bir uygulama için pigment üzerinde nazikçe kayar! Büyük, kabarık uç, en sevdiğiniz krem ve pudra göz farı kapağınızın ve kırışıklığınızın her yerine süpürmek için mükemmel olsa da, lekeli fırça, muhteşem bir göz kalemi efekti için alt kirpik çizginizin altına zahmetsizce karışır. Her seferinde güzel, göz alıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. It Cosmetics Allover Makyaj Fırçası - No:6 Bu , yoğun şekilde tasarlanmış düz yüzeyli fırça, en sevdiğiniz gevşek ve sıkıştırılmış pudra temellerinizi uygular ve gözeneklerin, ince çizgilerin, kırışıklıkların görünümünü anında parlatır. Ultra pelüş, ödüllü Heavenly Luxe sentetik saç, yumuşak dokunuşlu tutacağı ve hassas kesim fırça başlığıyla süper hızlı pürüzlü mükemmellik için sahip olmanız gereken bir araçtır! Mega yüksek saç sayısı, fondötenin en etkili dağılımını sağlayarak, cildinizin kusurlarını parlatırken ve bulanıklaştırırken güzel bir örtü oluşturmanıza olanak tanır. Bu fırça, size her seferinde doğal olarak kusursuz, yumuşak odaklanmış bir cilt sunar. It Cosmetics Çift Taraflı Allover Makyaj Fırçası - No:7 Güzellik uzmanlarının sırrı olan IT Cosmetics, affetmeyen HD kameralara dayanacak makyaj arayışında olan eski bir haber sunucusu tarafından tasarlandı. IT'Cosmetics'nin fırçaları o zamandan beri etkileyici tasarımları ve kaplamalarıyla ünlü hale geldi. Bu çift uçlu fırça, uygulamayı bir rüyayı gerçeğe dönüştüren yoğun ve kabarık uçları ile en sevdiğiniz fondöten ve kapatıcıyı zahmetsiz ve kusursuz bir şekilde uygulamanızı sağlar. Ultra pelüş, ödüllü Heavenly Luxe sentetik saçlara sahip bu çift uçlu fırçalar, en sevdiğiniz sıvı veya krem fondötenleri ve kapatıcıları uygulayarak tüm işi sizin için yapar. Konik kapatıcı fırça
  • göz altı, burnunuzun çevresi ve diğer ulaşılması zor noktalar gibi sorunlu bölgeleri zahmetsizce düzeltir. El çantanızda saklamak, hareket halindeyken uygulama ve rötuşlar için yanınızda taşımak için mükemmeldir. Düz ucu kullanarak en sevdiğiniz kapatıcı ve fondötenlerinizi yüzünüzün geniş ve ulaşılması zor bölgelerinde mükemmel sonuçlar elde edersiniz. Geniş ve kabarık ucunu kullanarak, en sevdiğiniz sıvı, krem ve pudra ürünlerini yüzünüzün geniş bölgelerine dairesel hareketlerle kusursuz sonuçlar elde edebilirsiniz. It Cosmetics Allover Makyaj Fırçası - No:8 Bu lüks, yumuşak, yuvarlak ve konik fırça ten renginiz için mükemmel miktarda pudrayı alır ve uygular! Ultra pelüş, ödüllü Heavenly Luxe sentetik saç, yumuşak dokunuşlu tutacağı ve hassas kesim fırça başlığıyla, her seferinde anında gözeneksiz, optik bulanıklaştırıcı bir yüzey sunmanız için gereken işi gerçekten yapıyor. Kullanmak için, en sevdiğiniz gevşek ve preslenmiş pudraları yüzünüzün ve dekoltenizin her tarafına sürün ve sizi kesinlikle gülümsetecek doğal görünümlü, kusursuz sonuçlar için nazik, süpürme hareketleri yapın!

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Fondöten Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver