İtal FarmArt M4 Çapalama Aparatı 4 Bıçaklı

979 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İtal FarmArt M4 Çapalama Aparatı 4 Bıçaklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akyolbahçe Satıcı Ünvanı: AKYOL EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEME MAKİNE VE YEDEK PARÇALARI İMALAT GAYR.VE İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0045030879100018 Vergi Kimlik Numarası: 0450308791
    Bu ürün Akyolbahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FarmArt M4 Çapalama Aparatı 4 Bıçaklı Farmart M4 Motorlu Tırpan Çapalama Aparatı Ürün Detayı -Her marka ve her tür tırpan motoruna uyumludur. -Çapalama genişliği 220mm. / derinliği 80mm. -Bıçak devir hızı 3.000 devir/dakika -Özel alaşım alüminyum enjeksyon gövde -Dış mekanlara ve zorlu şartlara dayanıklı polyester elektro statik toz fırın boya kaplı -Çelik somun ısıl işlemli, krom kaplı -Çapa pulları krom kaplı -Çapalar özel tasarım toprağa özel alaşım çelik ve kırılmaması için özel ısıl işlemli -Tutucu lamaları özel formlu ve amortisör lastikli çelik lama -Rahat söküp takabilmek için iki adet takviyeli anahtarlı Uzun ömürlü sertleştirilmiş yüksek kaliteli dişli grubu: FarmArt çapa aparatı, hobi bahçelerinden, seralara
  • fındık bahçelerinin havalandırılması ve gübrelenmesinden, ara çapa ve tesfiyesine kadar geniş kullanım alanıÖzel alaşım çelik ve ısıl işlem: Tırpandan aldığı gücü bıçaklara ileten güçlü dişli sistemi, ayarlanabilir devir hızı ile toprağa standart güç aktarımı. Toprağın yapısı ve arazi şartları FarmArt için sorun değildir. Bıçakların yapısı, ot sarması ve yabani otların yüzeysel temizliğini engellerken, otların büyümesini de geciktirir. Dayanıklılık ve uyumu birleştiren tek ürün: Farklı toprak yapıları ve arazi şartlarına uyum gösteren FarmART bıçakları, ot sarması ve yabani otların yüzeysel temizliğini engellerken, otların büyümesini de geciktirir.Toprağa kendi gömülen bıçaklar: FarmArt firması tarafından tasarımı ve üretimi yapılan ürünler, tasarım tescil ve patentleri alınan ürünlerdir. M4 ve M2 çapa aparatları 15/11/2016 tarih ve 2016-07458 numaralı tasarım tescil ile belgelenmiştir.
Geri Bildirim Ver

Rahat Kullanımları ile FarmArt Çapalama Aparatı

Bahçe ve tarım işlerinde kullanılmak üzere tercih edilen aletlerde yenilikler görülmektedir. Bu yeniliğin olması ile insan gücünün azaldığı ve işlerin daha kolay hale geldiği gözlemlenmektedir. Makineler sayesinde tarım ve bahçe işlerinde uzun zaman boyunca süren uğraşlar daha kısa sürelere indirilmektedir. Bu tarz makineler satın alınarak hem zamandan tasarruf edilmekte hem de daha az yorularak fazla verim alınmaktadır. Tarım ve bahçe işlerine yönelik birden fazla makine bulunmaktadır. Bu makineler arasında en çok göze çarpan ise Farmart M4 Çapalama Aparatı olarak karşımızda yer almaktadır. Farmart markasının üretimini yaptığı bu çapalama aparatı bitkilerin sağlıklı bir şekilde yetişmesini ve toprağın daha verimli olmasını sağlamaktadır. Çapalama işlemini kolay bir şekilde yapan bu alet toprak üzerinde yetişen zararlı bitkileri temizleme işlemine de yaramaktadır.

  • Ergonomik Farmart M4
  • Kolay Kullanımlı Farmart M4
  • Şık Tasarımlı Farmart M4

Farmart M4 Çapalama Aparatı ile Zaman Kazanın

Farmart M4 Çapalama Aparatı ile Zaman Kazanın

Çapalama işlemi, bahçelerde yer alan bitkilerin sorunsuz ve daha sağlıklı yetişmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda çapalama, toprak üzerinde yetişen zararlı bitkileri de temizleyen olumlu bir süreçtir. Bu zararlı bitkilerin etkisi topraktaki besin ve minerallerin tükenmesine ön ayak olmaktadır. Bu açıdan çapalama işlemi toprakların daha sağlıklı ve verimli olabilmesi adına son derece önemlidir. Çapalama işlemi için üretilen çapalama aparatları toprağın daha verimli olmasını ve olası zararlı bitkilerin yok edilmesini sağlamaktadır. Farmart M4 çapalamaya yarayan aparat üzerinde yer alan 4 bıçak sayesinde bu işlem kısa bir zaman içerisinde zahmetsizce halledilebilmektedir. Bitkilerin daha sağlıklı büyümesi ve mahsullerin daha verimli alınması için çapalama işlemi düzenli aralıklarla yapılması gerekir. Farmart M4 Çapalama aparatının üretiminde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde kullanıcılar uzun süreler boyunca bahçelerini gönül rahatlığıyla çapalayabilmektedir.

Dört Keskin Bıçaklı Farmart M4 Çapalama Aparatı

Dört Keskin Bıçaklı Farmart M4 Çapalama Aparatı

Çapalama işleminin yapılması toprağın temizlenmesi ve yenilenmesi için son derece önem arz etmektedir. Önceleri çapalama işlemi için insanlar kol gücünü kullanırken zamanımızda gelişen teknoloji ile beraber bu işlem makine gücüne dayanmaktadır. Sera, hobi bahçesi ve tarlaların daha verimli olması adına çapalama aparatı tercih edilmektedir. Farmart M4 Çapalama Aparatı 4 Bıçaklı yapısı ile dakikada gösterdiği bıçak devir hızı 3.000 şeklinde olarak hızlı bir kullanım performansı sunmaktadır. Geniş kullanım alanı sunan bu ürün ile toprakta bulunan zararlı bitkiler atılır, topraklar daha sağlıklı ve verimli bir hale bürünür. Farmart markasının ürün gamında yer alan bu çapalama aparatı zorlu bölgelerde dayanıklı bir performans göstermektedir. Bununla beraber markanın bünyesinde yer alan bu ürün oldukça uygundur. Farmart M4 fiyat aralığı her kullanıcının bütçesine hitap etmektedir.

Farmart M4 Çapalama Aparatı Özellikleri

Farmart M4 Çapalama Aparatı Özellikleri

Farmart markasının üretiminde bulunan M4 Çapalama Aparatı her marka ve türde olan tırpan motoruna uyum göstermektedir. Çapalama genişliğinin 220 mm olduğu bu ürün geniş bir alanı kapsamaktadır. Bıçak devir hızının 3.000 devir olması ise oldukça güçlü bir performans sunduğunu gözler önüne sermektedir. Sağlam materyaller ile bir araya getirilen ürününü gövde kısmında özel alaşımlı alüminyum, dış mekanlarda ve zorlu şartlarda dayanıklılık gösteren polyester elektrostatik toz fırın boya kullanılmıştır. Farmart M4 Çapalama Aparatı fiyatları tüm bu özellikler kapsamında oldukça uygun bir şekilde müşterilerin karşısında yer almaktadır. Bu ürüne kısa zaman içerisinde zahmetsiz bir şekilde sahip olmak için Trendyol sitesinde yer alan arama kısmına Farmart M4 Çapalama Aparatı 4 Bıçaklı satın al yazarak ürüne ulaşmak mümkündür. Ayrıca Trendyol üzerinden Farmart M4 Çapalama Aparatı 4 bıçaklı yorumlarına göz atabilirsiniz.