İthaki Yayınları Tolkien Mirası (KUTULU 5 KİTAP)- J.R.R. Tolkien

1.900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Tolkien Mirası (KUTULU 5 KİTAP)- J.R.R. Tolkien

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İthakiYayınGrubu Satıcı Ünvanı: PENGUEN KİTAP KASET BASIM YAYIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068954100001 Vergi Kimlik Numarası: 7280689541
    Bu ürün İthakiYayınGrubu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tolkien Mirası (KUTULU 5 KİTAP)- J.R.R. Tolkien

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar J. R. R. Tolkien
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tolkien Mirası Kutulu 5 Kitap - John Ronald Reuel Tolkien | İthaki Yayınları

Tolkien, gelmiş geçmiş en iyi fantezi yazarlarından biridir. Fantastik roman türünde edebiyat tarihine büyük eserler kazandırır. Tolkien Mirası Kutulu 5 kitap - John Ronald Reuel Tolkien tarafından yazılan masallar arasında oldukça sevilen eserlerin bulunduğu bir settir. Bu ürünler usta yazar Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi serisi haricinde ön plana çıkan masalları olduğu için bu sete Tolkien Mirası adı verilir. Tom Bombadil’in Maceraları kitabı sürükleyici bir anlatımla Tom adlı karakterin karşılaştığı fantastik ögeleri anlatır. Büyük Wootton Demircisi büyülü dünyasıyla her yaştan okuyucuya hitap eden sürükleyici bir kitaptır. Set son derece işlevsel bir kutuyla birlikte satışa sunulduğundan kitapları bir arada muhafaza etmek oldukça kolay olur.

  • Hepsini bir arada saklamak için işlevsel kutu
  • Sürükleyici ve fantastik anlatım
  • Üstün kaliteli basım

Tolkien Mirası Kutulu 5 Kitap İçeriği

Tolkien Mirası Kutulu 5 Kitap İçeriği

Tolkien Mirası seti-5 kitap takım kutulu, usta yazar John Ronald Reuel Tolkien’e ait olan popüler fantastik kitapların 5 adetini içerir. Bu ürünler ilk basıldığı tarihten bu yana oldukça sık okunan fantastik kitaplar olarak bilinir. Dünya çapında milyonlarca kişiye hitap eden bu kitaplar, kendi döneminde olduğu gibi günümüzde de birçok yazara ilham verir. Tolkien Mirası kutulu 5 kitap ürününün içeriğinde yer alan Hobbit, yazarın popüler masallarından biridir. Günümüzde sinema uyarlaması da bulunan bu kitap, akıcı anlatımı ve sürükleyici hikayesi ile göz doldurur. Roverandom, yazarın oğluna adadığı kitap olarak bilinir. Bu tamamen büyüleyici ve fevkalade çocuksu kitap, Tolkien'in oldukça yumuşak anlatımının ve mizahının özünü yansıtır. Ham’lı Çiftçi Giles cesaret, kahramanlık ve incelikli mizahla dolu olan harika bir fantastik hikayedir.

İthaki Yayınları Tolkien Mirası Yorumları

İthaki Yayınları Tolkien Mirası Yorumları

İthaki Yayınları kitapseverlerin merakla beklediği eserleri Türkçe’ye çevirerek beğeni kazanan bir yayınevidir. İthaki Yayınları Tolkien Mirası (kutulu 5 kitap), John Ronald Reuel Tolkien’in sevilen masallarına bir arada ulaşabileceğiniz bir ürün seçeneğidir. Bu dünyaca ünlü edebiyat eserleri, kaliteli baskısıyla okurlardan olumlu yorumlar toplar. Birçok nesle ilham veren Tolkien’in sürükleyici anlatımı İthaki Yayınları’nın kaliteli çevirisiyle birleşerek okuyucuya büyük bir haz verir. Tolkien 5'li kitap seti, J.R.R. Tolkien tarafından yaratılan fantastik dünyadan resimlerle süslendiği için okuyucuya görsel bir şölen sunar. Ejderhalar, büyüler ve periler gibi fantastik yaratıklarla süslenen bu masallar, okuyucuları usta yazarın hayal dünyasıyla buluşturur. Her yaştan okurun kendini bulabileceği kutulu set sayesinde yazarın sevilen masallarına ulaşmak son derece kolay bir hale gelir.

Cazip Tolkien Mirası Kutulu 5 Kitap Fiyatları

Cazip Tolkien Mirası Kutulu 5 Kitap Fiyatları

Tolkien Mirası (kutulu 5 kitap) - J.R.R. Tolkien içerisinde Hobbit, Roverandom, Ham’li Çiftçi Giles, Tom Bombadil’in Maceraları ve Büyük Wootton Demircisi kitaplarının yer aldığı bir settir. Tolkien Mirası kitaplarını sergilemeyi kolay ve estetik kılar. Kitapların tümü İthaki Yayınları tarafından basılır ve son derece kaliteli bir basıma sahiptir. Özellikle kitap akışına uygun çevirisi ve estetik sayfa tasarımı ile göz dolduran kitaplar, okurları memnun eder. Ürünler sahip olduğu şık kapak tasarımlarının yanı sıra, yazarın yarattığı büyüleyici dünyadan görsellerin yer aldığı ciltlerle birlikte gelir. İthaki Yayınları’nın özenli basımıyla Tolkien Mirası adlı 5 kitabı incelemek ve son derece avantajlı fiyatlarla satın almak isterseniz Trendyol’a göz atabilirsiniz. Bu ürünü bütçenizi sarsmadan satın alarak usta yazarın büyülü dünyasıyla buluşabilir ve kitap okumanın keyfine doyasıya varabilirsiniz.