424,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
512,08 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
524,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Watchmen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İthakiYayınGrubu Satıcı Ünvanı: PENGUEN KİTAP KASET BASIM YAYIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068954100001 Vergi Kimlik Numarası: 7280689541
    Bu ürün İthakiYayınGrubu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Watchmen

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Alan Moore
Geri Bildirim Ver

İthaki Yayınları Watchmen

Çizgi romanlar, uzun yıllar boyunca insanların eğlenerek zaman geçirmesini sağlayan kitaplardır. Fakat bu eğlenceli kitaplar tarih boyunca ciddiye alınmaz. Alan Moore, Dave Gibbons tarafından kaleme alınan İthaki Yayınları Watchmen bu gidişatı durduran önemli eserlerden biridir. Popüler kültür içinde çizgi romanlara yeni bir bakış açısı getirir. Etkileyici ve dikkat çeken üslubu ürünün fark yaratmasına aracı olur. Müşteri beğenisini kazanan canlı ve renkli çizimlere sahiptir. Watchmen cinayet öyküsü olarak başlasa da yaşanan gelişmeler ile Dünya'yı sarsacak bir komplonun izlerini bularak devam eder. Sarsıcı ve beklenmeyen öyküsü sayesinde ürün, çizgi roman dünyasına farklı bir bakış açısı getirir. Siz de çizgi roman dünyasına farklı bir perspektiften bakma imkanı sunup etkileyici ve sarsıcı bir kurguya sahip ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Etkileyici üslup
  • Sarsıcı ve beklenmeyen kurgu
  • Yüksek çözünürlükte baskı

Etkileyici İçeriğiyle İthaki Yayınları Çizgi Roman

Etkileyici İçeriğiyle İthaki Yayınları Çizgi Roman

Watchmen çizgi roman seçeneği, etkileyici ve sıra dışı bir kurguya sahiptir. Bilinmez bir cinayet ile başlayan kurgu; dünyayı değiştirecek komplonun izlerinin keşfedilmesi ile yeni bakış açısı kazanır. Kahramanlar Rorscach, Gece Kuşu, İpek Hayalet, Dr. Manhattan ve Ozymandiass iyi ve kötü kavramını yeniden gözden geçirirler. Kahramanlar, kendilerini inanç ve düşüncelerini sınayan zorlu bir mücadele içinde bulurlar. Verecekleri güç karar; gezenin kaderini değiştirip iyi ve kötü arasındaki savaşı belirler. Alan Moore Watchmen içerisinde daha önce yayınlanmayan ve eserin ilk hali olarak tasvir edilen çizim taslaklarına yer verilir. Bu önemli yaratılış taslaklarının yanı sıra Çizer Deva Gibbons'a ait yeni eklenen önsöz, ürünün içerisine ilave edilir. Siz de yeni ilaveleri sayesinde türü içerisinde öne çıkan etkileyici ve müşterinin dikkatini aktif tutan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Özgün Konusuyla İthaki Yayınları Çizgi Roman

Özgün Konusuyla İthaki Yayınları Çizgi Roman

Watchmen DC seçeneği, kaliteli bir şekilde zaman geçirmeye yardımcı olurken eğlenme imkanı sunar. Ürün, 2019 basım yılına aittir. Yakın tarihi sayesinde çizgi roman özgün örnekleri arasında bulunur. Dördüncü baskı sayısında yer alan ürün, pek çok kişinin oldukça fazla talebini alır. 456 sayfanın bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Sürükleyici bir kurguya sahiptir. Okuru içine çekip kaliteli vakit geçirmeye olanak tanır. Kuşe kağıttan üretilir. Kağıdın kalitesi baskıların canlı olmasına kaynaklık eder. Etkileyici ve hoş görseller ile okurun heyecanını aktif tutar. İthaki Yayınları Watchmen yorumları müşteri memnuniyetini ifade eder şekildedir. Ürün; Hugo, Locus, Eisner ödüllerine sahiptir. Aldığını ödüllerin hani sıra ürün, Time dergisinde "Grafik romanda bir dönüm noktası." olarak ifade edilir. Siz de çizgi roman tarihinin değişmesine katkıda bulunan yüksek çözünürlüğe sahip ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu İthaki Yayınları Çizgi Roman Fiyatı

Bütçe Dostu İthaki Yayınları Çizgi Roman Fiyatı

Çizgi roman, karton kapak detayına sahiptir. Etkileyici ve hoş bir tasarıma sahip olan kitap kapağı, kaliteli yapıdadır. Beklenmeyen durumlara karşı hasar almaz. Dayanıklı bir şekilde uzun süre saklanabilir. Ürünün ölçüleri 16,5x26 cm şeklindedir. İdeal çizgi roman ölçülerinde yer alır. Can Kantarcı tarafından Türkçeye çevrilir. Ürün, çok sayıda kişinin olumlu yorumunu alır. Etkileyici anlatımının yanı sıra göze hitap eden çizimlere sahiptir. Göz alıcı ve müşteri memnuniyetini kazanan tasarımı çizgi romanın çeşitlerinden ayrılmasına katkıda bulunur. İthaki Yayınları Watchmen fiyatları cazip miktar aralığında bulunur. Siz de dikkat çeken ve göz alıcı tasarıma sahip olan dördüncü baskısını çıkaran kaliteli çizgi romanı inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda Hugo, Locus gibi çok sayıda önemli ödül alan ve ideal ölçülere sahip ürünü Trendyol aracılığıyla hem rahat hem de pratik bir biçimde temin edebilirsiniz.