Iva Natura Organik 2'li Bebek Bakım Seti - Saç Ve Vücut Şampuanı, Bebek Pişik Kremi

764,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Iva Natura Organik 2'li Bebek Bakım Seti - Saç Ve Vücut Şampuanı, Bebek Pişik Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IVA NATURA Organik Kozmetik Satıcı Ünvanı: LABER ORGANİK KOZMETİK ARGE ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607037496500001 Vergi Kimlik Numarası: 6070374965
    Bu ürün IVA NATURA Organik Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • IVA NATURA 2'li Set, hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için seçtiğiniz en özel armağanlardan biri olacak. Aradığınız doğallık ve etkin formül IVA NATURA ile bir araya geliyor. Organik sertifikalı, vegan, parafin, gluten gibi maddeleri içermeyen, cilt sağlığınızı koruyan ve kollayan, aynı zamanda etkin formülü ile cildinizde muhteşem değişimler yaratabilen IVA NATURA 2'li Seti kaçırmayın! SETİMDE NELER VAR? Organik Hassas Rezene Özlü Bebek Şampuanı
  • Şehir gürültüsünden sanayiden uzak korunaklı doğası ile Karadeniz sularına uzanan Yıldız Dağları’nın yamaçlarından toplanan rezene bitki özü ile hazırlanmıştır. Yıldız Dağlarından toplanan rezene bitkisi özü ile güçlendirilmiş, bebeğinizin hassas cildine uyum sağlayan formülü ile tamamen organik sertifikaya uygun olarak üretilmiştir. Organik hassas bebek şampuanı, bebeğinizin saçlarını ve vücudunu nazikçe temizler. Rezenenin içeriğinde bulunan aktif maddelerden bazıları olan polifenol antioksidanlar, rozmarinik asit, klorojenik asit, kuversetin ve apijenin ile bebeğinizin cildini virüslere ve iltihaplara karşı korumaya yardımcı olur. Temiz içeriği ile güvenle kullanabileceğiniz Organik hassas bebek şampuanı, bebeğinizin gözlerini yakmadan huzur bir banyo keyfi yaşamasına yardımcı olur.
  • Organik Bebek Yağı Badem Özlü
  • IVA NATURA organik bebek yağı Datça’dan toplanan leziz ve hoş kokulu bademlerin özlerinin yanı sıra, organik zeytinyağı, organik jojoba yağı, organik aspir tohumu yağı ve organik lavanta yağı ile zenginleştirilen formülü ile bebeğinizin cildinin nem ihtiyacını mükemmel şekilde karşılar. IVA NATURA Organik bebek yağı bebeğinizin hassas cildine uyum sağlar. Yaklaşık %99’u organik içerikli krem, bebeğinizin cildini derinlemesine nemlendirmeye yardımcı olur. Bebeğinizin duştan sonra ciltte oluşan hassasiyeti giderir ve nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Temiz içeriğe sahip, güvenle kullanabileceğiniz organik bebek yağı, bebeğinizin duru cildinin parlaklığını korumasına yardımcı olur. Alt temizliği ve bebek masajı için de ideal bir üründür. NASIL KULLANMALIYIM? Yeterli miktarda Organik hassas bebek şampuanını bebeğinizin saç ve saç derisine yumuşak hareketlerle masaj yaparak köpürtünüz ve bol su ile durulayınız. İhtiyaç duyulduğunda işlemi tekrarlayınız. Yeterli miktarda organik bebek yağını bebeğinizin vücuduna masaj yaparak yediriniz. Sık kullanım için uygundur.
Geri Bildirim Ver