ivy dizayn Bej Ra Makrome Ayna

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ivy dizayn Bej Ra Makrome Ayna

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DREAM ON Satıcı Ünvanı: ERHAN PEHLİVANLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7240166224
    Bu ürün DREAM ON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aynanın komple dış çapı 30/35 cm ayna çapı 20 cm dir.
  • %100 pamuk makrome ipi kullanılmıştır.
  • Tamamen el yapımıdır.
  • Asmadan önce püsküllerini ince uclu bir tarak yardımı ile tarayarak asmanız halinde formunu koruyacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 45 x 45
  • Materyal Ahşap
  • Renk Bej
  • Şekil Yuvarlak
  • Çeşit Duvar Aynası
Geri Bildirim Ver

İvy Dizayn Ra Makrome Ayna Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Güne başlarken ilk görülen aksesuarlardan olan ayna dekoratif açıdan önemli bir yere sahiptir. Amacı dışında obje olarak da tercih edilen aynalar dekorasyon yaparken vazgeçilmez ürünler arasındadır. İşyerlerini, yatak odalarını ve evinizin girişlerini şık hale getirmek için değerlendirebileceğiniz Ivy Dizayn Bej Ra makrome ayna modeli yüksek memnuniyet derecesi ile müşterilere sunulur. Ürün seçimi yaparken fonksiyonel kullanım yapısı olan modeller dikkat çeker. Kullanılacak alanın genişliği fark etmeksizin ayna çeşitlerini her ortama uygun bir tasarım aksesuarı olarak düşünebilirsiniz. Ayna modelleri ortamların havasını değiştirebilecek şekilde tasarlanan ürünlerdir. Dekoratif türlerin modelleri kullanım alanına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Duvarda ferah ve aydınlık bir görünüm yaratmak isterseniz bej renkli makrome ipiyle örülen modeli tercih edebilirsiniz.

  • %100 pamuk makrome ipliği
  • El örmesi tasarım
  • 35 cm ideal ölçü

Şık ve Fonksiyonel Ivy Dizayn Makrome Ayna

Şık ve Fonksiyonel Ivy Dizayn Makrome Ayna

Makrome ayna modelleri, tasarımları ve verdiği derinlik hissiyle her alanda sihirli bir etki oluşturur. Ivy Dizayn makrome ayna ürünü farklı kullanım alanlarına uygun olarak üretilir. Sıkça tercih edilen ve bulunduğu ortamın havasını değiştiren ürünlerden biri de salon aynası modelleridir. Oturma odasına ayna seçerken modelinin diğer eşyalarla olan uyumu önemlidir. Makrome tasarımlar duvarlardaki boşlukları çarpıcı şekilde doldurmak isteyenler için dekoratif bir çözüm olarak tercih edilebilir. Bu modeller, ahşap ve metal gibi malzemelerden yapılmış çerçeveler dışında bir alternatiftir. Ürün, otantik konseptli dekorasyon zevkine hitap eden modern bir tasarımdır. Özellikle küçük mekanların ferah görünmesi için seçilen bu tasarımlar tek başına bir aksesuar olarak da kendini gösterir. Salonlardan bebek odalarına kadar her alanda geniş bir kullanıma sahip olan makrome ayna modelini güvenle tercih edebilirsiniz.

Ivy Dizayn Makrome Ayna Fiyatları ve Kampanyaları

Ivy Dizayn Makrome Ayna Fiyatları ve Kampanyaları

Oturma odalarında ve salonlarda sıkça tercih edilen ürünlerden olan bohem ayna modelleri geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Makrome aynalar bu ürünlere örnek olarak gösterilebilir. Tamamen el örmesi olan bu modeller farklı renk ve şekillerde olabilir. Krem rengiyle her ortama uyum gösteren Ivy Dizayn makrome ayna modeli, yakınlarınız için kullanışlı bir hediye alternatifi olarak değerlendirilebilir. Bu ürünü ev hediyesi olarak alabilir veya dekorasyonunuzu güncellemek için kullanabilirsiniz. Çeyizlerin de önemli bir parçası olan ayna için el örmesi olan makrome modelini tercih edebilirsiniz. Ivy Dizayn Bej Ra makrome ayna fiyatları ip kalitesinden usta el işçiliğine kadar birçok faktörden etkilenir. Taranabilir iplerin tüylenme yapmaması, modelin uzun süre kullanılanılabilir olmasını vadeder. Ürün seçimi yaparken Ivy Dizayn Bej Ra makrome ayna yorumlarını okuyabilir ve siparişinizi güvenle oluşturabilirsiniz.

Ivy Dizayn Bej Ra Makrome Ayna Kullananlar ve Yorumları

Ivy Dizayn Bej Ra Makrome Ayna Kullananlar ve Yorumları

Makrome ipinden yapılan ayna modeli dekoratif tasarımıyla müşterilerin beğenisine sunulur. Düz renk makrome ayna modeli müşteriler tarafından sıkça tercih edilen bir üründür. Pamuklu ipin yumuşak yapısı, kolay taranabilme özelliği ve dayanıklılığı dikkat çeker. Örülerek ortaya çıkan motifin canlı ve parlak görünmesini sağlayan kaliteli ipler kullanılır. Dekoratif makrome ayna üretiminde kullanılan malzemeler hassas yapıda olabilirler. Bu nedenle ürünleri temizlerken verilen talimatlara uyulmalıdır. Ayna temizliği yaparken sirkeli su veya sprey şişesi içinde cam temizleyici kullanarak temizlik yapılabilir. Kurulama işleminde ise iz bırakmayan tüysüz bir bez veya gazete kağıdı tercih edilebilir. Zengin ürün yelpazesine sahip olan Trendyol’da Ivy Dizayn Bej Ra makrome ayna kullananların yorumlarını okuyup ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ve avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.