İzeltaş 8'li Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 6-19mm

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş 8'li Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 6-19mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANPLAZA Satıcı Ünvanı: YEŞİLDAL MAKİNA HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0951050364300017 Vergi Kimlik Numarası: 9510503643
    Bu ürün SANPLAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün İçeriği
  • 6-7-8-9-10-13-17-19 475 Gr - 8 Parça
Geri Bildirim Ver

İzeltaş Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 8'li KOMBİNE3216

Teknolojik aletler başta olmak üzere pek çok farklı konuda kullanılan somun ve vidalar üretimi yapılan alet veya diğer eşyaların sabitlenmesi, bir bütün halinde kalmasına ve dayanıklı olmasına yardımcı olmaktadır. Kullanılan somun veya vidalar zamana bağlı olarak deforme olabildiği gibi aynı zamanda ürün sahipleri tarafından belirli dönemlerde yapılan bakım ve onarımlarda da değiştirilmesi gerekmektedir. Tornavida gibi ürünler ile çıkması zor olan somunların çıkarılabilmesi için gerekli olan anahtar takımları farklı ebatlara sahip olan parçaların rahatlıkla çıkarılabilmesine yardımcı olmaktadır. Çok sayıda farklı ebada sahip olan somunlar kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren tasarımlara da sahip olabilmektedir. Kombine anahtar takımı birden fazla somun ebadına uygun olarak üretimi yapılan çok sayıda anahtardan oluşan setlerdir. Büyük ve küçük somunların sökülebilmesi için gerekli olan genişlik ve kalınlıklara sahip olan ürünler farklı tasarımlara sahip olurken kullanıcıların isteklerine göre satın alınarak kullanılabilmektedir.

  • Anahtar takımı
  • Geniş set içeriği
  • Uygun fiyat

İzeltaş Tarihçe ve Anahtar Takımları

İzeltaş Tarihçe ve Anahtar Takımları

Türkiye’de kurulan İzeltaş markası el aletleri üretimi konusunda ülkenin önde gelen markalarından bir tanesidir. Genel olarak yapılan üretimlerde pek çok kişi tarafından tercih edilen markalardan birisi olan İzeltaş kaliteli üretimlerini müşteri memnuniyetleri, fiyatlar ve dayanıklılıkları ile desteklemesi nedeniyle adından söz ettirmektedir. El aletlerine ek olarak sıcak dövme parça üretimine de önem veren marka üstün teknolojili CNC makineleri ile kalitesini yansıtmaktadır. Yüksek kaliteli çelik tercih eden marka bu sayede uzun yıllar kullanılabilen aletlerin üretimlerine ev sahipliği yapmaktadır. Otomotiv başta olmak üzere inşaat, denizcilik ve ziraat alanlarında da çok sayıda aletin üretimini yürüten İzeltaş fiyatları ile de dikkat çekmektedir. İzeltaş kombine anahtar takımı kısa boy 8’li markanın dikkat çeken ürünleri arasında yer almaktadır. Genel olarak anahtarları set halinde satışa çıkaran marka bu sayede amatörlerden profesyonellere kadar çok sayıda kişiye hitap edebilmektedir.

İzeltaş Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 8’li İçeriği ve Özellikleri

İzeltaş Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 8’li İçeriği ve Özellikleri

izeltaş kombine anahtar takımı kısa boy 8'li içeriği birden fazla anahtardan oluşması nedeniyle dikkat çekmektedir. Kullanıcıları tarafından gerek özellikleri gerek kullanımları ile dikkat çeken ürünler aynı zamanda kalitesi ile de pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Kombine anahtar olarak üretilerek satışa sunulması nedeniyle çok sayıda farklı alet, eşya ve parça için uyumlu olan ürün kullanıcıların ilgisini çekmektedir. İzeltaş kombine anahtar takımı kısa boy 8'li özellikleri arasında anahtarların ebatları dikkat çekmektedir. 6-7-8-9-10-13-17-19 anahtar ebatlarına sahip olması dikkat çekmektedir. Setin toplam ağırlığı 475 gram olarak belirlenirken 8 parçadan oluşmaktadır. Yüksek kaliteli çelikten imal edilmesi nedeniyle adından söz ettiren ürün kullanıcıların isteklerine göre de satın alınarak kullanılabilir. Kısa boyu sayesinde hem daha hafif yapıda olan ürün hem de kullanım konusunda dikkat çekmektedir. İzeltaş kombine anahtar takımı kısa boy 8’li kullanımı pratiktir.

İzeltaş Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 8’li Yorumları

İzeltaş Kombine Anahtar Takımı Kısa Boy 8’li Yorumları

İzeltaş kombine anahtar takımı kısa boy 8'li yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Genel olarak kalitesi ile de dikkat çeken ürün özellikleri ile yorumlanmaktadır. Ürün hakkında çok sayıda yorum bulunabilirken yorumlar farklı kategorilerde yer almaktadır. Yapılan Yorumlar kullanım, dayanıklılık, kalite, tasarım gibi konularda olurken aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ve fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum ve değerlendirme bulunabilmektedir. Kombine anahtar takımı kısa boy fiyatları ile de dikkat çekmektedir. Trendyol'da yer alan KOMBİNE3216 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.