İzeltaş 12 Parça Uzun Boy Çatal Iki Ağız Anahtar Takımı

1.379 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.389 TL
700 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.510 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.486 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.552 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş 12 Parça Uzun Boy Çatal Iki Ağız Anahtar Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özçelik Ticaret Ltd Satıcı Ünvanı: ÖZÇELİK EL ALETLERİ HIRDAVAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0673060226600001 Vergi Kimlik Numarası: 6730602266
    Bu ürün Özçelik Ticaret Ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş 12 Parça Uzun Boy Çatal İki Ağız Anahtar Takımı - İZELTAŞ 0130002112 Krom Vanadyum Krom Kaplı %100 Türk Malıdır İzeltaş Kalitesi ile üretilir. Ağırlık : 2315 gr Paket içeriği: Boyut(mm): 06x07 - 08x09 - 10x11 - 12x13 - 14x15 - 16x17 - 18x19 - 20x22 - 21x23 - 24x26 - 25x28 - 27x32

Ürün Özellikleri

  • Tip İki Ağızlı Anahtar
Geri Bildirim Ver

İzeltaş 0130002112 Açık Ağız Uzun Boy 12'li Anahtar Takımı

İzeltaş açık ağız uzun boy 12’li anahtar takımı, her türlü montaj ve tesisat işlemlerinde rahatlıkla kullanılabilecek, pratik bir settir. Bu anahtar takımı, alet çantasında çeşitlilik sağlamak ve özenle yapılmış bir plastik standın içinde ihtiyacı olan alete erişebilme rahatlığına erişmek isteyenlerin bu beklentilerini kolaylıkla karşılayabilecek bir takımdır. İzeltaş 12’li anahtar takımı, uzun boylu ve açık ağızlı anahtarlardan oluşur ve takımı oluşturan parçaların en küçüğü 6×7 cm iken en büyüğü ise 27×32 cm boyutunda bir anahtardır. Anahtarların ham madde ve kaplamasında yüksek dirençli ve alaşımlı sıcak dövme çeliği kullanılmıştır. Güvenli kullanım ve rahat bir tutuş sağlayabilmek amacıyla yuvarlatılmış tutma yüzeyleri ile ergonomik bir alet setidir. Anahtar boyunları, dayanım gücünün yüksek olabilmesi amacıyla son derece sağlam bir şekilde yapılmıştır. Setin toplam ağırlığı ise 2315 gr’dır.

  • Materyal: Krom vanadyum çelik, krom kaplama
  • Adet: 12
  • Ölçü (cm): 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22, 21x23, 24x26, 25x28 ve 27x32.

İzeltaş Açık Ağız 12’li Anahtar Takımı Özellikleri Nelerdir?

İzeltaş Açık Ağız 12’li Anahtar Takımı Özellikleri Nelerdir?

İzeltaş açık ağız uzun boy 12’li anahtar takımını oluşturan 12 anahtarın da ağız açıklığı 15 derece açılıdır. Anahtar boyutlarının çeşitliliği sayesinde farklı işlemlerde ihtiyaç duyulabilecek hemen hemen bütün anahtar türleri, bu set ile tek bir yerde toplanmıştır. Ürünün malzemesi, son derece sert ve dayanıklı bir alaşım olan krom vanadyum çeliktir. Bu alaşımdaki farklı bileşenler, anahtar gibi aletlerde bulunması gereken tüm özellikleri karşılar niteliktedir. Örneğin, bu bileşenlerde yer alan karbon, esneklik yapısına katkıda bulunur. Krom ise paslanmaya karşı direnci artırır. Anahtarların nikel üzeri mat krom kaplaması, tutuş kolaylığı sağlar ve korozyona karşı korumayı en üst seviyeye çıkarır. tek bir kutu içerisinde ve plastik bir standa dizilmiş şekilde teslim edilen tüm anahtarlar, en uygun temas yüzeyini oluşturabilmek için hassasiyetle işlenmiştir.

İzeltaş Açık Ağız 12’li Anahtar Takımı Nerelerde Kullanılır?

İzeltaş Açık Ağız 12’li Anahtar Takımı Nerelerde Kullanılır?

Çevremizdeki aletler, yapılar ve eşyaların çoğunda cıvata ve somun bulunur. Ağzı açık anahtarlar, cıvata ve somunları gevşetmek veya sıkmak için kullanılır. Dolayısıyla ağzı açık anahtarlara ihtiyaç duyulabilecek alanlar bir hayli fazladır. İzeltaş açık ağız uzun boy 12’li anahtar takımı; tamirat, bakım veya montaj yapılması gereken her alanda ihtiyaç duyulabilecek, kaliteli malzemeler kullanılarak oluşturulmuş bir settir. Açık ağız anahtarlar, tamirhanelerde, atölyelerde ve teknik servislerde en sık kullanılan aletlerdendir. Özellikle profesyonel makine montajı ve bakımı yapan tekniker ve ustaların da sık sık kullandığı bu anahtarlar, İzeltaş anahtar setinde toplanmıştır. Tüm bunların yanı sıra, kendi tamiratını kendi yapmak isteyenlerin de alet çantasında çeşitli büyüklüklerde anahtarların bulunması son derece faydalı olacaktır. Örneğin, evde tamirat gerektiren ufak sorunlarla karşılaştığınızda bu anahtarlar yardımı ile kolayca çözüme ulaşabilir, tamirinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İzeltaş Açık Ağız Anahtar Takımı Kullanışlı mıdır?

İzeltaş Açık Ağız Anahtar Takımı Kullanışlı mıdır?

İzeltaş açık ağız uzun boy 12’li anahtar takımı, çeşitliliği ve pratikliği sebebiyle son derece kullanıcı dostu bir üründür. Bu anahtar seti, gerek pek çok farklı boyutta anahtarı bir araya getirmesi gerekse kullanım konforu açısından her detayın düşünülerek tasarlanmış olması sebebiyle kolay ve hızlı bir şekilde aletlere ulaşıp tamiratını gerçekleştirmek isteyenlere oldukça kullanışlı bir deneyim sunar. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz öncesinde İzeltaş açık ağız uzun boy 12’li anahtar takımı yorumlarını inceleyebilir, bu ürünü satın alan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilir ve Trendyol’un 9 aya varan taksit seçeneklerinden yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz.