7
Budama Testeresi kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

İzeltaş Izeltaş 6735270300 Dal Budama Testeresi 300mm

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş Izeltaş 6735270300 Dal Budama Testeresi 300mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NALBURBİLAL Satıcı Ünvanı: MTT E-TİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623207763100001 Vergi Kimlik Numarası: 6232077631
    Bu ürün NALBURBİLAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş 6735270300 Dal Budama Testeresi 300mm Uzunluk: 300mm Ağırlık: 400gr.
Geri Bildirim Ver

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama 6735270300

Hemen hemen her bahçe işlerinde uğraşmak isteyen kişinin ilk tercihi testere, makas ya da budama makası gibi cihazlardan yana olmaktadır. En genel anlamıyla budama ürünleri pek çok alt başlığa ayrılır. Elbette hemen her bahçe de budama ürünleri bulunmak zorunda değildir. BU ürünler mecburi değildir. Ancak kullanılması halinde hemen her bahçe için eşsiz bir görüntü sunacaktır. Ağaç ya da bitkilerin budanması yalnızca bitkilerin sağlığı için değil aynı zamanda bahçenin şık görüntüsü için de son derece önemlidir. Ayrıca bitkilerin ya da ağaçların budanması onlara zarar vermezken daha hızlı büyümeleri için de olmazsa olmaz işlemlerden olmaktadır. Bu nedenle bu gibi ürünlerin kullanımı oldukça hayati ve önemli olmaktadır. Çünkü kesmeyen bir makas ile dal kesmeye çalışmak hem can sıkıcı olurken hem de ağaca son derece zarar verecektir. Bu nedenle doğru bir budama aracına ihtiyaç duyulur. Bunun içinde ilk tercih edilecek olan ürün İzeltaş budama testeresi 300mm ağaç dal budama olmaktadır. İzeltaş dal budama testeresi 300 mm özellikleriyle sizlerin dikkatini çeker.

  • Her Ağaç Çeşidine Uygun
  • Kısa Zamanda Çok Etkili
  • Uzun Süreli Kullanım İmkanı

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama

Özellikle ağaç ya da herhangi bir bitkinin budanması söz konusu olduğunda bu nokta da etken olan birkaç önemli nokta olmaktadır. Bu noktalardan ilki elbette bitkinin boyutu ve budanacak olan alandır. Örneğin ince bir dalın kesilmesi gerekir ise bunu bir budama makası ile kesmek son derece yeterli olur ancak kalın bir dalı ancak İzeltaş budama testeresi 300mm ağaç dal budama ile kesmeniz mümkün olacaktır. Bu nedenle kesilecek ya da budanacak dalın yapısı da bu nokta da son derece önemlidir. Ayrıca bu nokta da bir diğer önemli olan ise kullanılacak olan alet ve edevatlar. Kullanılacak olan aletler her ne kadar önemsiz gibi gözükse de son derece önemli olmaktadır. Aynı zamanda bu aletlerin seçileceği marka son derece önemlidir. İzeltaş ağaç budama testeresi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama Kullanımı

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama Kullanımı

Ağaçlarınızı budamanız gereken durumlar her zaman olacaktır. Ancak bu gibi durumlar için en doğru olan budama yöntemini seçmeniz hem sizin hem de ağacınızın bu konuda rahat etmesine yardımcı olacaktır. Ancak burada bir önemli faktör daha bulunur. Bu faktör ise budama testeresinin nasıl kullanılması gerektiğidir. Son derece keskin olan bu testereler oldukça zarar verici de olabilmektedir. Bu nedenle bu konuda iyi olmayan kişilerin kullanılması konusunda son derece dikkatli olunmalı ve önlem alınmalıdır. Bu sayede can ve mal kayıpları ortadan kalkacaktır. Aynı zamanda İzeltaş budama testeresi 300mm ağaç dal budama kullanımı itibari ile de son derece etkili bir ürün olmaktadır. Yenilikçi olan tasarımında ergonomik kullanımı ile hemen her alan da sizin ve sevdiklerinizin yardımına koşacaktır. İzeltaş budama testeresi 300mm ağaç dal budama içeriği ile kullanım imkanı sunar.

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama Yorumları

İzeltaş Budama Testeresi 300mm Ağaç Dal Budama Yorumları

Pek çok kullanıcı için ürünlerin yorumları son derece önemlidir. Bu yorumlar hemen her kesimden kişi için son derece önemli iken aynı zamanda değerlendirmeler de son derece etkili olmaktadır. Yorum ve değerlendirmeler ürünün kalitesini ön plana çıkarırken aynı zamanda bu değerlendirme ve yorumlar kişilerin tercihlerini de büyük ölçüde etkili olmaktadır. Bu gibi durumlar için İzeltaş budama testeresi 300mm ağaç dal budama yorumları son derece önemlidir. İzeltaş budama testeresi 300mm ağaç dal budamanın yorumlarında oldukça beğenildiği ve sıklıkla tercih edildiği öne çıkmaktadır. Aynı zamanda değerlendirmelerin yüksek olması nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir. Bu gibi pek çok faktör ile ön plana çıkmaktadır. Trendyol'da I6735270300 kodu ile bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.