4
Anahtar kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

İzeltaş Istavroz Tipi Bijon Anahtarı

570 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
580 TL570 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
580 TL570 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş Istavroz Tipi Bijon Anahtarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAHÇECİLER Satıcı Ünvanı: BAHÇECİLER İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0131061025400014 Vergi Kimlik Numarası: 1310610254
    Bu ürün BAHÇECİLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş uzun yıllardır ustalar amatörler ve profesyoneller tarafından bilinen yüksek kalite hammadde, üstün teknoloji ve üst sınıf işçilikle üretilen el aletleridir. Üzerinde İzeltaş logosunu gördüğünüz her mamül uzun yıllarca güvenerek kullanabileceğiniz anlamına gelir. TS ISO 6788 TSE Ölçüleri: 17 mm - 19 mm - 21 mm - 22 mm

Ürün Özellikleri

  • Tip Tork Anahtarı
Geri Bildirim Ver

İzeltaş İstavroz Tipi Bijon Anahtarı

Lastiklerin araca monte edilmesinde kilit öneme sahip olan parçalardan biri bijonlardır. Bijon, şaft ile jantı bağlayan bir çeşit cıvatadır. Her motorlu taşıt için elzem bir gereç olan bijon anahtarı sayesinde jantı şaftan ayırmanız gereken durumlarda seri bir şekilde çalışabilirsiniz. İzeltaş istavroz bijon anahtar çalışmanızı daha kolay hale getirmeyi vadeden tasarımı ile kullanım rahatlığı sağlar. Bijon anahtarı olmadan lastik değiştirmek mümkün değildir. Karşılıklı şekilde birbirine sıkı şekilde bağlı olan cıvataların açılması için fazladan bir güç uygulanması gerekir. Bu gücü uygulamak için kas kuvveti yeterli değildir. Ancak özel tasarımlı el aletleri sayesinde normalden daha fazla bir kuvvet uygulama şansınız olur. İzeltaş istavroz tipi bijon anahtarı kullananlar yolda kaldıkları zaman hızlı bir şekilde cıvataları sökerek lastiklerini değiştirebilirler.

  • Dayanıklı materyal
  • Ergonomik tasarım
  • Uygun fiyat

Kullanışlı Yapısıyla İstavroz Bijon Anahtarı Özellikleri

Kullanışlı Yapısıyla İstavroz Bijon Anahtarı Özellikleri

Yüksek alaşımlı çelikten ve krom kaplamadan imal edilen istavroz tipi bijon anahtarı 17 x 19-21(13/16") x 22 ölçülerine sahiptir. Standartlara uygun olan bu ürün TS ISO 6788 belgesi ile üretilir. Sağlığa zararlı bir materyal olmadığı gibi sürekli kullanımında alerjik reaksiyon gibi problemler yaratmaz. Bijonların yapısı süratle hareket eden ve engebeli yolda sürekli titreşen tekerleklerin dinamiklerine uygun şekildedir. Tekerlek aksamını tambura ve fren diskine sıkı bir formda bağlayabilen cıvatalar sadece bijon anahtarı ile çıkarılıp takılabilir. Çok sert materyallerle üretilen bu parçaların birbirine bu kadar sıkı halde olması sayesinde sürüş güvenliği sağlanır. Çelik somunlar ile birleştirilen cıvata sisteminin doğru şekilde sıkılması bu yüzden önemlidir. Sabit kollu lokma da denilen bijon anahtarının olası risklere karşı her araçta bulunması tavsiye edilir.

İzeltaş İstavroz Tipi Bijon Anahtarı Yorumları ve Puanları

İzeltaş İstavroz Tipi Bijon Anahtarı Yorumları ve Puanları

Seyir ya da park halindeki motorlu taşıtlarda lastiğin hava kaçırması, sönmesi veya patlaması söz konusudur. Bu durumlar çok sık karşılaşılan sorunlardır. Bu nedenle sürücü eğitimleri sırasında lastik değişimi de öğretilir. Trafik kurallarına göre her araçta stepne adı verilen yedek lastik bulundurulur. Stepne bulundurmak yasal zorunluluklardan biridir. Aynı şekilde dört kollu lokma da bulundurarak lastiklerinizi kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bu anahtar sayesinde somunları ve bijonları rahatlıkla sökebilirsiniz. Hasar gören lastiği çıkarıp stepneyi takabilirsiniz. Somunları yerine takarak bijonları yeniden sıkıştırmanız gerekir. Bu işi de İzeltaş markalı bu ürünle basit şekilde yapabilirsiniz. İzeltaş istavroz tipi bijon anahtarı yorumları ve ürün değerlendirme puanlarını incelemeniz tavsiye edilir. Bu şekilde müşterilerin memnuniyet seviyelerini görebilir ve satın almak kararınızı gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.

İzeltaş İstavroz Tipi Bijon Anahtarı Fiyatı

İzeltaş İstavroz Tipi Bijon Anahtarı Fiyatı

Lastik değiştirmek için ihtiyaç duyacağınız araç gereçler sıfır otomobillerde bulunsa da ikinci el otomobillerde her zaman bulunmaz. Bu araç gereçleri herhangi bir sebeple kaybetmiş de olabilirsiniz. Otomobilinizde bulunması için satın alacağınız İzeltaş istavroz tipi bijon anahtarı ile beklenmeyen kötü sürprizlere karşı her zaman hazırlıklı olabilirsiniz. Evrensel bir model olarak görülen 4 kollu bijon anahtarı farklı ebatlardaki cıvatalar için kullanışlı bir alternatiftir. Avantajlı kampanyalarla sunulan İzeltaş istavroz tipi bijon anahtarı fiyatı da bütçe dostu rakamlarla ideal fırsatlar yaratır. Siz de bu fırsatları değerlendirerek birinci sınıf materyallerle üretilen bu modeli satın alabilirsiniz. Otomobil üzerine bir tamirhane sahibiyseniz takımları tamamlamak için bu üründen faydalanabilirsiniz. 17, 19, 21 ve 23 mm ölçüsündeki tüm bijonlarla uyumlu olan bu modeli birçok aracın lastiği için Trendyol’dan kolaylıkla kullanabilirsiniz.