İzeltaş Izeltaş 4500008106 Tornavida Seti Elektronikçi Tip Klemens 6li

559,67 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş Izeltaş 4500008106 Tornavida Seti Elektronikçi Tip Klemens 6li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Civtec Cıvata A.Ş. Satıcı Ünvanı: CİVTEC CIVATA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245048915700001 Vergi Kimlik Numarası: 2450489157
    Bu ürün Civtec Cıvata A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş Tornavida Seti Elektronikçi Tip Klemens 6Li Özellik Değer Model 4500008106 Tür Tornavida Seti Tornavida Tipi Elektronikçi Tip Klemens Parça Sayısı 6 Adet

Ürün Özellikleri

  • Tip Tornavida Seti
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

İzeltaş Elektronikçi Tip (Klemens) Tornavida Seti (6 Parça)

Tornavidalar geniş kullanım alanlarına sahip olan aletler arasında yer almaktadır. Genel olarak vidaların sıkılmasına veya gevşetilmesine yardımcı olan ürünler kullanıcıların isteklerine göre farklı tasarım ve modellerde olabilmektedir. Üretimi yapılan tornavidaların çeşitleri de kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Standart kullanımlarda güçlü ve dayanıklı yapılarda olan tornavidalar elektrik işleri için kullanılmak istendiklerinde özel kaplamalar ile üretilerek satışa sunulmaktadır. Özel materyaller elektrik çarpması gibi durumların önüne geçebilmek adına yapılırken kullanıcıları tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Öte yandan kullanılan vidaların ebatlarına göre de farklı boyutlarda tornavida üretimleri yapılmaktadır. İzeltaş elektronikçi tip (klemens) tornavida seti (6 parça) olarak satışa sunulan ve marka tarafından dikkat çeken özelliklere sahip olan tornavidalar arasında yer almaktadır. Pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler set olarak satılmaları nedeniyle de tekli satışlara kıyasla ekonomiktir.

  • Set içeriği
  • Geniş kullanım alanı
  • Özel fiyat

İzeltaş Tarihçe ve Klemens Tornavida

İzeltaş Tarihçe ve Klemens Tornavida

Türkiye’nin Gaziantep şehrinde kurulan İzeltaş, el aletleri üretimi konusunda öncü olan markalar arasında yer almaktadır. Kalitesi ile dikkat çeken markalardan birisi olan İzeltaş kurulduğu ilk yıllarda dövme yöntemi ile imal edilen el aletleri ile dikkat çekerken teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek cihaz kullanmaya başlamıştır. Son dönemlerde CNC makineleri ile kesim ve üretim yapan marka sağlam çelikleri bile rahatlıkla kesebilmesi nedeniyle adından söz ettirmektedir. Markanın üretimleri arasında sıklıkla el aletleri bulunmasına karşın aynı zamanda farklı kullanım alanlarına sahip olan çok sayıda üretim de yapılmaktadır. Marka tarafından başta inşaat alanı olmak üzere denizcilik ve ziraat alanlarına uygun üretimlerde yapılabilmektedir. İzeltaş elektronikçi tip klemens tornavida seti 6 parça olarak üretilen ve satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Elektrik ve kablo işleri ile uğraşanlar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler standart tornavidalardan farklı olarak değişkenlik gösteren özelliklere de sahiptir. Bu bağlamda İzeltaş elektronikçi tip (klemens) tornavida seti (6 parça) kullanımı pratik ve kolaydır.

İzeltaş 4500 Elektronikçi Tip (Klemens) Tornavida Seti (6 Parça)

İzeltaş 4500 Elektronikçi Tip (Klemens) Tornavida Seti (6 Parça)

izeltaş 4500 elektronikçi tip (klemens) tornavida seti (6 parça) olarak satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Geniş kullanım alanına sahip olmasına karşın genel olarak elektrik ve kablo işleri ile uğraşanlar tarafından tercih edilen klemens tornavidalar gerek tasarımları gerekse uç kısımlarında da ki kaplamaları ile farklı özelliklere sahiptir. Vida sıkma ve gevşetmek için kullanılabilen klemens tornavidalar kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren alanlarda da kullanılabilmektedir. Minimal boyutlarda olmaları kullanım alanlarının çeşitlilik göstermesine neden olurken kalitesi ile de dikkat çekebilmektedir. Uç kısmında bulunan kaplaması ile daha dayanıklı ve güçlü hale gelen klemens tornavidalar aynı zamanda elektrik kaçaklarında çarpılma gibi durumların önünden geçilmesine olanak sağlamaktadır. İzeltaş elektronikçi tip (klemens) tornavida seti (6 parça) özellikleri ile de dikkat çekebilmektedir. Farklı boyutlara sahip 6 adet klemens tornavidadan oluşan set içeriği kullanıcıları tarafından farklı kullanım alanlarına sahip olabilmektedir.

İzeltaş Elektronikçi Tip (Klemens) Tornavida Seti (6 Parça) Yorumları

İzeltaş Elektronikçi Tip (Klemens) Tornavida Seti (6 Parça) Yorumları

izeltaş elektronikçi tip (klemens) tornavida seti (6 parça) yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın olumlu yorum ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması nedeniyle dikkat çekmektedir. Yapılan yorumlar arasında ebatlar, kalite, dayanıklılık ve kullanım konuları yer almasına ek olarak aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ve fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. İzeltaş elektronikçi tip (klemens) tornavida seti (6 parça) içeriği set olarak satışa sunulması sebebiyle fiyatlarının uygunluğu ile dikkat çekmektedir. Trendyol'da yer alan 4500008106 kodlu bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.