İzeltaş Pprc Plastik Boru Kesme Makası 42 mm

2.530 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.534,27 TL

Ürün Bilgileri

İzeltaş Pprc Plastik Boru Kesme Makası 42 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NMS ELEKTRİK HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: NMS ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT YAPI MALZEMELERİ ELEKTRONİK HIR.GIDA OTO.İTH.İHR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631014253100017 Vergi Kimlik Numarası: 6310142531
    Bu ürün NMS ELEKTRİK HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Izeltaş 42 mm pprc plastik boru kesme makası Izeltaş plastik boru kesme makası 42 mm nedir? Folyolu ve plastik boruları tek darbe ile çapaksız kesmek için tasarlanmış, pratik ve iki kat daha uzun bıçak ömrüne sahip, çene açıklığı ayarlanabilir, hem günlük hem de profesyonel kullanımlara uygun bir boru makasıdır. Izeltaş plastik boru kesme makası 42 mm kullanımı Bu ürün profesyonel kullanıcıların takım çantalarında mutlaka bulunan kullanışlı bir üründür. En yaygın kullanım alanı tesisatçılıktır. Ayrıca otomotiv sektöründe , servislerde kullanılır,tamiratçılık alanlarında, yapım onarım uygulamalarında tercih edilen aletlerdendir. Çeşitli atölyelerde ve boru gibi yuvarlak malzemelerin iş parçası olduğu her alanda kullanıma uygundur. Tüm bu kullanımların dışında günlük kullanımlara da uygun olup her evde bulunabilecek bir alettir. Izeltaş plastik boru kesme makası 42 mm dikkat çeken özellikleri Her özelliği ile size türevlerine nazaran büyük kolaylıklar sunan bu tasarım 24 ay (2yıl) garantiye sahiptir.
  • Yapısındaki sert çelik malzemesinden dolayı çapaksız boru kesme işlemlerinde maksimum güce sahiptir.
  • Sahip olduğu kaliteli ve pratik kullanımı dolayısıyla profesyonel kullanıcıların özellikle tercih ettiği bir üründür.
  • Hem profesyonel hem de günlük kullanımlar için birebir uygundur.
  • Çene yapısı silindirik malzemeleri kolayca kavrayacak açıda ve sertlikte şekilde üretilmiştir.
  • Yaylı kolu sayesinde istenilen boru genişliğine ayarlanabilme özelliğine sahiptir.
  • Izeltaş plastik boru kesme makası 42 mm detaylı açıklama Bu ürün yalnızca boru kesmek için kullanılmalı ve amacının dışına kesinlikle çıkarılmamalıdır. Yaprak, yıldız ve diğer anahtarlarla sökülebilen iş parçalarında kullanılmamasında fayda vardır. Yuvarlak parçaları kavramak için tasarlanmış olan makas ağzı somun, cıvata gibi altıgen başlı malzemeleri sıyırabilir ve bu parçaların daha sonradan sökülüp takılmasını zorlaştırabilir. Izeltaş plastik boru kesme makası 42 mm teknik özellikleri Ø:42mm Ağırlık:400 gr
Geri Bildirim Ver