İzla Mor Balık Tasarımlı 10'lu Makyaj Fırça Seti

115,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İzla Mor Balık Tasarımlı 10'lu Makyaj Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuz Al Satıcı Ünvanı: UCUZAL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883110859200001 Vergi Kimlik Numarası: 8831108592
    Bu ürün Ucuz Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak fırça ve dökülmeyen fırça ucu ile izla balık fırça seti 10 adet sizinle ! Profesyonel ve günlük makyaj kullanımında 1 numara. Kolay dağılım sağlar. Kusursuz bir görünüm elde edersiniz. Şeffaf poşeti mevcuttur. Içerik : Fondöten fırçası Allık fırçası Aydınlatıcı fırçası Eyeliner fırçası Oval fondöten fırçası Açılı fırça Far fırçası Düz far fırçası Far dağıtma fırçası Ruj fırçası

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

İzla Mor Balık Tasarımlı 10'lu Makyaj Fırça Seti

Bir yandan renklerle oynarken diğer yandan çok daha güzel bir görünüme sahip olmak için çoğu kadın makyaj yapar. Teknolojinin ilerlemesi ve makyaj sektörünün durmadan gelişmesi sebebiyle günümüzde sayısız makyaj malzemesi çeşidi bulunmaktadır. Her biri farklı zevklere veya farklı cilt tiplerine hitap eder. Diğer bir yandan da bazı ürünlere duyulan ihtiyaç hiçbir zaman azalmaz. Bu ürünlerden bir tanesi de makyaj fırçasıdır. İzla markasının üretmiş olduğu 10’lu makyaj fırçası seti kullanışlı yapısı ve şık görünümü ile severek kullanabileceğiniz bir üründür.

  • İzla makyaj fırça seti 10 adet üründen oluşur.
  • İzla mor balık tasarımlı makyaj fırça setinde farklı bölgeler için üretilmiş olan fırça modelleri bulunur.
  • İzla 10’lu fırça seti mor renklidir ve balık şeklindedir.

İzla Mor Balık Tasarımlı Makyaj Setinin Genel Özellikleri

Mor Balık Tasarımlı 10'lu Makyaj Fırça Seti

Makyaj fırçası satın alırken ürünlerin özelliklerine dikkat etmek ve kullanışlı bir set tercih etmek size avantaj sağlar. İzla makyaj fırçası seti 10 adet üründen oluştuğu için oldukça kapsamlı bir settir. İçerisinde farklı amaçlar ve farklı bölgeler için üretilmiş fırça modelleri bulunur. Kusursuz bir makyaj için hangi fırçanın hangi bölge için tasarlandığını araştırabilirsiniz. İzla mor balık tasarımlı 10'lu makyaj fırça seti yüksek kalite sentetik liften üretilmiştir. Cildinizi hiçbir şekilde çizmez ve rahatsızlık vermez. Bu kullanışlı set tüm cilt tipleri için uygundur. Bir süre sonra fırçaların kıllarının dökülmesi gibi problemlerle karşılaşmazsınız ve uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Ayrıca İzla makyaj fırçası kullananlar ürünlerin yıkanabilir olmasından çok memnundur.

İzla Mor Balık Tasarımlı Makyaj Seti Kullanışlı mıdır?

Makyaj fırçası seti satın alırken ilk dikkat edilmesi gereken özellik ürünlerin kullanışlı bir yapıya sahip olup olmadığıdır. İzla makyaj fırçası seti rahat bir kullanım sağlaması için özel olarak tasarlanmıştır. Fırçaların balık şeklindeki sap kısımları kolay bir şekilde kavranabilir ve kullanılabilir. Ayrıca fırçaların üzerinde bulunan tırtıklar kullanım sırasında elinizden kaymalarını engeller. Böylece her seferinde tam da istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Kullanıcıların yaptığı mor balık tasarımlı 10'lu makyaj fırça seti yorumları incelendiği zaman fırçaların temizlenebilir yapısı büyük memnuniyet yaratmaktadır. Düzenli aralıklarla yıkandığı zaman cildinizde sivilce oluşumu ve benzeri lekelere sebebiyet vermez. Hijyenik ve güvenli bir kullanım sağlayan bu seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

İzla Mor Balık Tasarımlı Makyaj Seti Kaliteli midir?

Cildinize temas edecek ürünleri satın alırken kaliteden ödün vermek uzun vadede daha büyük problemlere sebep olabilir. İzla makyaj fırçası seti tam bir fiyat performans ürünüdür. Yüksek kaliteli malzemelerden üretildiğinden dolayı oldukça dayanıklıdır ve kolay kolay deforme olmaz. İpeksi yumuşaklığa sahip olan kılları kullanım sırasında cildinizi rahatsız etmez ve çizmez. Ayrıca yüksek kaliteli sentetik liflerden üretilen kıllar uzun süreli kullanımda bile dökülmez. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra mor balık tasarımlı 10'lu makyaj fırça seti fiyat olarak her bütçeye uygundur. Hijyenik paketinde satışa sunulur ve sizlere teslim edilir. Siz de bu ürünü hızlı teslimat ve uygun fiyat avantajlarıyla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Pratik bir şekilde güvenli ödemenizi tamamladıktan sonra ürünleriniz en kısa süre içerisinde adresinize kargolanır. Kargo sürecinde bir gecikme veya aksilik yaşanırsa uygulamamız üzerinden kontrol edebilir ve müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz. Üründen memnun kalmazsanız 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.