iznik zeytin evi Gülleci Bulamacı (5 Litre) - Kaliforniya Bulamacı - Kalsiyum Polisülfit

340 TL
(68 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

iznik zeytin evi Gülleci Bulamacı (5 Litre) - Kaliforniya Bulamacı - Kalsiyum Polisülfit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İznik Zeytin Evi Satıcı Ünvanı: BEKTAŞ ÖZGÜR İLYÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Vergi Kimlik Numarası: 4740088498
    Bu ürün İznik Zeytin Evi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gülleci bulamacının tamamı 2 hafta gibi kısa sürede tüketilecek ise pet ambalajı tavsiye ederiz. Aksi durumunda gülleci bulamacı pet ambalajı zamanla aşındırırı ve delinmesine sebebiyet verir. 100 litre su içerisine 15 kg sönmemiş kireç ve 30 kg toz kükürt eklendikten sonra uzun süre kaynatılarak elde edilmiştir. Kireç, kükürt ve su dışında hiçbir madde kullanılmamıştır. Kalsiyum Polisüfitkimyada kullanılan adıdır. Ayrıca California Bulamacıve Lime Sülfürolarak da adlandırılır. Gülleci bulamacı çok farklı alanlarda kulllanıldığı için ve bu ürünü bizden alanların nerede ve nasıl kullanacığının farkında olduğunu düşünerek herhangi bir talimat içeren etiket eklemiyoruz. Kimisi büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanlarında kullanabiliyor (Deri hastalıkları, bit, kene vs.), Kimisi mantar yetiştirmede kullanıyor, Kimisi toprak ph düzenleyicisi olarak kullanabiliyor. Biz ise tarım da mantarlı hastalıkların oluşmaması ve zararlı böceklerin gelmemesi için kullanıyoruz. Bizim uygulama şeklimiz ise aşağıdaki gibidir. Burada (İznik Çamdibi köyünde) Kıştan çıkarken soğuk havalarda 1 ton suya 20 litre. Yaz aylarında ise 1 ton suya 10 lt gülleci bulamacı ekleyerek 4 hafta da bir turbo ile atıyoruz. Yaz aylarında atarken günün serin saatlerini tercih ediyoruz. Ayrıca zeytin için çiçek zamanında kesinlikle atmıyoruz. Yaklaşık 2.5 dönüm zeytinliğe 1 tonluk karışım atıyoruz. Başka ilaç veya zehir kesinlikle karıştırmıyor veya kullanmıyoruz. Önceden bordo bulamacı atılmış bağlarda gülleci bulamacı atılınca kalıcı leke kalabildiğini gözlemledik. Çiçek açmış ağaçlarda ve sebzelerde çiçeği olumsuz etkilemektedir. Çiçek döneminde kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. Gülleci bulamacı kullanım oranları Kış mevsiminde %2, yaz mevsimi %1 oranında seyrelterek uygulamanızı öneriyoruz. Aşağıda bulunan hazır ölçülerle ne kadar Gülleci Bulamacına ihtiyacınız olduğuna karar verebilirsiniz. Kış mevsiminde (%2 uygulayacaksanız): 1 litre suya 2 yemek kaşığı (20ml)
  • 10 litre suya 1 su bardağı (200ml)
  • 100 litre suya 2 litre
  • 1000 litre (1 Ton) suya 20 litre eklenerek uygulanır.
  • Yaz mevsiminde (%1 uygulayacaksanız): 1 litre suya 1 yemek kaşığı (10ml)
  • 10 litre suya yarım su bardağı (100ml)
  • 100 litre suya 1 litre
  • 1000 litre (1 Ton) suya 10 litre eklenerek uygulanır.
  • Dikkat Edilmesi Gerekenler: Gülleci Bulamacını düşük basınçlı pompalarda uygulamanızı tavsiye etmiyoruz.Özellikle manuel sırt pompalarında tıkanma sorunu yaşanabiliyor. Şarjlı sırt pompası ya da turbo tankerlerde bir problem gözlemlemedik. Gülleci Bulamacı uygulanmadan önce tank temizliği yapılmalıdır. Özellikle Göztaşı (Bordo Bulamacı) kalıntısıyla etkileşime girerek tortu oluşturmakta ve tıkanma yaptığını tecrübe ettik.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 L
  • Ağırlık 4,5 - 6 kg
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı (5 Litre) - Kaliforniya Bulamacı Trendyol'da

İznik Zeytin Evi gülleci bulamacı (5 litre) iki hafta gibi kısa sürede etkisini gösterebilen organik bir üründür. 100 litre su içeriğine 15 kg sönmemiş kireç ve 30 kg toz kükürt eklendikten sonra uzun süre kaynatılarak profesyonel üretim safhalarından geçirilerek hazırlanmıştır. Kış mevsimde %2, yaz mevsiminde %1 oranında olacak şekilde uygulanmalıdır.

 
  • Tarımda kullanılır.
  • Özel içerikli
  • Nitelikli ve işlevsel

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı - Kaliforniya Bulamacı Özellikleri

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı - Kaliforniya Bulamacı Özellikleri

İznik Zeytin Evi gülleci bulamacı kıştan çıkarken soğuk havalarda kullanılan oldukça etkili bir üründür. Kış aylarında 1 ton soğuk suya 20 litre kullanılmalıdır. Yaz döneminde ise 1 ton suya 10 litre ekleyebilirsiniz. 4 haftada bir kullanılması gerekir. Yaz aylarında günün serin saatlerini tercih etmelisiniz. Mahsullerin dal ve yaprak kısımlarını güçlendirebilen bu ürün bitkilerin sağlıklı ve güvenli şekilde büyümesine yardım eder. Zeytin bitkisi için çiçek zamanında atılmamalıdır. Yaklaşık iki buçuk dönüm zeytinliğe bir tonluk karışım kullanabilirsiniz. Ürünü başka bir ilaç ya da zehir karıştırmadan kullanmanız gerekir. Bazı bağlarda kalıcı leke etkisi bıraktığı görülmüştür. Çiçek açmış ağaç ve sebzelerde çiçeği olumsuz etkilediği için çiçek döneminde kullanılmamalıdır. Kullanım talimatını okunduktan sonra özenli ve dikkatli şekilde uygulanmalıdır. İçeriğinde kükürt, kireç ve su dışında herhangi bir madde kullanılmamıştır. Çok farklı alanlarda tercih edilen bu ürün işlevsel yapı özellikleri ile oldukça ilgi görür.

 

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı - Kaliforniya Bulamacı İşlevleri

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı - Kaliforniya Bulamacı İşlevleri

İznik Zeytin Evi gülleci bulamacı, gülleci bulamacı bitkisinin yaşayıp büyümesi için gerekli elementleri içeren oldukça geliştirici bir üründür. İznik Zeytin Evi gülleci bulamacı (5 litre) yorumları mahsulün beslenmesi ve verim elde edilmesi üzerindeki yüksek başarısını ortaya çıkarır. Yetiştirdiğiniz bitkinin çeşidine uygun ve ideal oranda kullanarak mahsulden üstün verim alabilirsiniz. Sıvı formda üretilen bu ürün toprakta bulunan maddeleri tamamlayarak mahsulün ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlar. Organik bir forma sahip olan ve bitkinin hastalıklara karşı direncini artıran özel formül bir üründür. Özel içerik kalitesi, kullanışlılığı ve bitkiler üzerindeki yüksek başarısı ile oldukça ilgi görür. Tarım ve bahçe işlerinde kullanılabilen doğal yapılı organik bir gübredir. Mahsulün hızlı ve sağlıklı şekilde büyümesine yardımcı olan etkili ürünler arasında yer alır. Protein ve kalsiyum bakımından zengin olup mahsulü hızlıca olgunlaştırarak gelişim kaydetmesine yardım eder. Küçükbaş, büyükbaş ve kümes hayvanların deri hastalıklarında kullanılabilir. Mantar yetiştirmede de kullanılabilen bu ürün etkili bir toprak pH düzenleyicisidir.

 

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı - Kaliforniya Bulamacı Fiyatı

İznik Zeytin Evi Gülleci Bulamacı - Kaliforniya Bulamacı Fiyatı

Tarımda mantarlı hastalıkların giderilmesinde kullanılan oldukça faydalı bir üründür. Zararlı böcekleri ortadan kaldıran bu malzeme zirai mücadelede sıklıkla tercih edilir. İznik Zeytin Evi gülleci bulamacı (5 litre) fiyat bilgisi ürünün özel içeriği ve miktarına göre belirlenir. Kampanya ve indirim seçenekleri ile her bütçeye hitap edebilen bu ürün toprağı maksimum değerde işleyerek kaliteli ve bol miktarda mahsul almanızı sağlar. Zengin vitamin bileşenlerine sahip olup tarım ürünlerinin gelişimini hızlandırır. Toprakta bulunan mikroorganizma sayısını çoğaltarak faaliyetlerini aktif hale getiren besin değeri oldukça yüksek bir üründür. Topraktaki su tutumunu artırarak pH dengesini regüle eder. Bitkilerin hastalanma ve böceklenme sorunlarını kısa sürede önleyebilen, tarım ürünlerinin sağlıklı ve hızlı şekilde büyümesine olanak sağlayan oldukça güçlü bir malzemedir. Müşteri yorum ve puanlamalarını analiz ederek bitkilerin verimli şekilde gelişmesine olanak sağlayan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.