IZOLY S400 128gb 550mb 500mbs Sata3 2,5 Gaming Ssd

1.177,20 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

IZOLY S400 128gb 550mb 500mbs Sata3 2,5 Gaming Ssd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzoly Satıcı Ünvanı: ASTED TEKNOLOJİ TEDARİK TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091055652200016 Vergi Kimlik Numarası: 0910556522
    Bu ürün İzoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Izoly S400 2.5" 128 GB 550/500 MB/S SATA 3 SSD Açma Ve Kapama Hızı Açma ve kapama hızının çok yüksek olmasından dolayı bilgisayarınız eskisinden daha hızlı bir şekilde performans gücünü gösterir. Böylece bilgisayarınız ile yapacağınız yükleme işlemleri çok çabuk bir şekilde gerçekleşecektir. Özellikle günlük programların kullanımı için tavsiye edilir. Güçlü İşlemci Diğer sabit disklere oranla dayanıklılık gücü 20 kat daha fazladır. Saniyeler içerisinde yapılan her işleme kısa sürede yanıt verir ve işlemlerin doğru bir şekilde yapılmasını sağlar. Kolay Erişim Kurulumu oldukça basittir. Herhangi bir ek yazılıma veya donanıma ihtiyaç duyulmaz. Bilgisayarınıza ürünü taktığınız andan itibaren hemen algılar ve görevini yapmaya başlar. İşlerinizi Sessizce Yapın Asboard SSD çok sessiz bir şekilde faaliyet göstererek bilgisayarın sesinden daha fazla ses çıkarmaz. Soğutma görevini de yerine getirdiği için bilgisayarın ısınma durumlarının önüne geçer. Bu sayede okuma ve yazma hızında düşüşler meydana gelmez. Darbelere Dayanıklı Asboard S400 Dışarıdan gelebilecek her türlü darbelere veya hasarlara karşı kendini koruyabilecek yapıda tasarlanmıştır. Bu sayede işlevselliğini hiçbir zaman kaybetmez ve her zaman en üst performansta çalışır. Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılar Hem oyunlar hem de ihtiyaçların giderilmesinde oldukça işlevsel bir yapıya sahiptir. Seri okuma ve yazma özelliği sayesinde günlük olarak yaptığınız işleri daha keyifli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Hızlı faaliyet göstererek bilgisayarınızın uzun yıllar boyunca çalışmasına destek olur.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Tipi Sata 3
  • Okuma Hızı 500 MB/s ve altı
  • Yazma Hızı 501 - 1000 MB/s
  • SSD Kapasitesi 128 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver