Jabra Elite Active 65T Bluetooth kulaklık Cooper Black

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jabra Elite Active 65T Bluetooth kulaklık Cooper Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nasa İletişim Satıcı Ünvanı: NASA İLETİŞİM MÜMESSİLLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629049114644617 Vergi Kimlik Numarası: 6290491146
    Bu ürün Nasa İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Jabra 100-99010000-60 Elite Active 65T Cooper Black Bluetooth Kulaklık

Kulak içi kulaklık seçenekleri, kişilerin iletişimlerinin kesintisiz ve net olmasını sağlayan özellikleriyle öne çıkar. Jabra Elite Active 65T bluetooth cooper black kulaklık, kablosuz teknolojisiyle konforlu bir kullanım vadeder. Kulaklığı, bluetooth aracılığıyla iki farklı cihazla kullanma şansınız olur. Bu sayede günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda kullandığınız farklı aygıtlarla kulaklığı eşleştirebilirsiniz. Jabra Elite Active 65T kulak içi kulaklık, ivme sensörü fonksiyonuyla performansınızı da takip etmeniz sağlar. Ürün, özel kutusunda tarafınıza gönderilir. Cihaza ihtiyaç duymadığınız zamanlarda kulaklığı kabın içinde güvende tutabilirsiniz. Jabra Elite Active 65T bluetooth kulaklık cooper black, hareketli bir yaşamı benimsemiş olanlar için idealdir. Ürünün kutu içeriğinde bulunan farklı boyutlardaki EarGel seçenekleri arasından kulağınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı Şarj: Var
  • Mikrofonlar: 4 x MEMS
  • Frekans Aralığı: 20 Hz - 20 KHz

Jabra Elite Active 65T Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Jabra Elite Active 65T Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Jabra Elite Active 65T bluetooth cooper black kulaklık ürününün kablosuz erişim mesafesi 10 m olarak belirtilir. Bu, kaynaktan maksimum ne kadar uzakta bulunabileceğinizi ifade eder. Ürünün bluetooth eşleştirme listesine 8 cihaza kadar ekleme yapabilirsiniz. Kulaklığınızın bataryasını USB duvar şarjı ile 2 saatte tamamen doldurma şansınız olur. Cihaz, ortam gürültüsünü azaltma ve rüzgâr koruması teknolojileri sayesinde her yerde kesintisiz iletişim sağlar. Jabra Elite Active 65T bluetooth kulaklık, mikrofon duyarlılığı sayesinde ilgi çeker. Ürünü uygulamada bulunan ekolayzır fonksiyonuyla kişiselleştirebilirsiniz. Söz konusu ürün, HearThrough özelliğiyle bulunduğunuz yerdeki ortam sesini kolaylıkla duymanızı mümkün kılar. Jabra Elite Active 65T bluetooth cooper black kulaklık, 15 dakika hızlı şarj edildiğinde 1 saatlik kullanım süresi sağlar. Ürün, gün boyunca işlevini yerine getirir ve kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.

Jabra Elite Active 65T Cooper Black Kulak İçi Kulaklık Rahat mıdır?

Jabra Elite Active 65T Cooper Black Kulak İçi Kulaklık Rahat mıdır?

Jabra Elite 65T cooper özel kulaklık jel seçenekleriyle kişilere tercih imkânı sunar. Kulaklığın rahat kullanılmasını sağlayan bu parçalar; küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 farklı boyda bulunur. Böylece kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Ürünün kulak içinde konfor yaratmasını sağlayan bu özellik, uzun süreli görüşmelerde avantaj sağlar. Cihazla müzik dinleme keyfini sonuna kadar yaşamanıza destek olur. Jabra Elite Active 65T bluetooth cooper black kulaklık, kablosuz tasarımıyla dikkat çeker. Ürün, kulağınızın içine tam olarak oturur. Cihazın kendiliğinden çıkma ve yere düşme ihtimali bu sayede ortadan kalkar. Jabra Elite Active 65T bluetooth cooper black kulaklık, siyah rengiyle öne çıkar. Modern çizgilerle tasarlandığı için farklı kombinlere kolayca uyum sağlar. Bu ergonomik ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Jabra Elite Active 65T Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

Jabra Elite Active 65T bluetooth cooper black kulaklık, gün içinde sürekli hareket hâlinde olan kişilerin hayatını kolaylaştırır. Araba kullanırken veya yürürken görüşmelerinize devam etmenize yardımcı olur. Ürün, mikrofon özellikleriyle kusursuz ses aktarımı yapar. Yüksek bağlantı performansıyla beğeni kazanır. İşiniz gereği yoğun telefon görüşmeleri yapıyorsanız Jabra Elite Active 65T bluetooth kulaklık sizin için idealdir. Kulaklık şarj biriminden alındığında otomatik olarak açılır. Cihazı bu aşamadan sonra direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü bir kulağınızdan çıkardığınızda çalan şarkı otomatik olarak durur. Cep telefonuna kolaylıkla bağlanan cihazı gün boyunca kullanabilirsiniz. Spor yaparken müzik dinlemeyi ihmal etmiyorsanız, kulaklık bu ihtiyacınızı karşılar. Ürün, tere ve toza karşı dayanıklı olması sayesinde adından sıkça söz ettirir. Jabra Elite Active 65T bluetooth kulaklık cooper black yorumlarını okuyup kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu işlevsel ürünü Trendyol'dan hemen satın alabilirsiniz.