jacbag Prıme Pencıl Case-üçgen Tip Kalemkutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

jacbag Prıme Pencıl Case-üçgen Tip Kalemkutu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ölçü:20cm.x6cmx8cm. Kapasite: İçerik:Dış malzeme 600D Poliüretan kaplama İç astar Polyester akrilik kaplama

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Şekil Silindir
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Jacbag Jac/Funy Dogs Prime Pencil Case Üçgen Tip Kalem Kutusu

Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu, okulda ya da işte ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok farklı gereci yanınızda taşımanıza imkân tanır. Bu ürün, dayanıklı yapısı ve ilgi çekici tasarımı sayesinde kişilerin beğenisini kazanmıştır. Jacbag tarafından üretilen söz konusu kalem kutusu, sahip olduğunuz gereçleri güvenli bir biçimde muhafaza etmenizi sağlar. Bu kaliteli ürün hem yetişkinlerin hem de çocukların favorilerinin arasında yer alır. Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusunun fermuarı kolay bir biçimde açılır ve kapanır. Konforlu kullanım imkânı tanıyan ürün, uzun ömürlü yapısı sayesinde beklentilerinizi karşılar. İç hacmi bir hayli geniş olan bu kalem kutusunu çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

  • Boyutlar: 20 cm x 6 cm x 8 cm
  • Üretim Materyali: 600D Poliüretan kumaş
  • Renk: Siyah

Jacbag Prime Pencil Case Kalem Kutusunun Kapasitesi Nasıl?

Jacbag Prime Pencil Case Kalem Kutusunun Kapasitesi Nasıl?

Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu, pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edebilir. Bu ürünün geniş iç hacmi sayesinde gün boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok farklı objeyi muhafaza etmeniz mümkündür. Teknik ya da sanatsal çizimler yapan bireyler, Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu sayesinde tüm gereçlerini kolaylıkla taşıyabilir. Öğrenciler tarafından da sıklıkla tercih edilen bu ürün; silgi, yapıştırıcı, marker ve kalem uçu gibi çok sayıda farklı objeyi iç haznesinde barındırabilir. İlgi çekici tasarımı ile öne çıkan kalem kutusu, özellikle hayvanseverlerin beğenisini kazanmıştır. Ürünün üzerinde sevimli köpek figürleri yer alır. Jacbag Prime üçgen tip desenli siyah kalem kutusu, makul boyutları sayesinde arzu edilen her yere rahatlıkla götürülebilir.

Jacbag Prime Pencil Case Üçgen Tip Kalem Kutusunun Kumaşı Nasıl?

Jacbag Prime Pencil Case Üçgen Tip Kalem Kutusunun Kumaşı Nasıl?

Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu ürün, esnek bir kumaştan imal edildiği için barındırdığı objelerin şeklini alabilir. Bahsi geçen kalem kutusunun içine çok sayıda gereç koymuş olsanız bile ürünün sağlam fermuarı, istenmeyen durumların önüne geçer. Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Ürünün baskılı dış katmanı, 600D poliüretan kumaş kullanılarak imal edilmiştir. Bu malzeme, halk arasında çadır bezi olarak da bilinir. Söz konusu materyal hem yırtılma ve delinme gibi istenmeyen durumlara karşı dirençlidir hem de su geçirmez. Ürünün iç kısmı ise polyester akrilik kumaş ile kaplanmıştır. Bu malzeme, muhafaza edilen gereçlerin kalem kutusunun yapısına zarar vermesini önler.

Jacbag Prime Üçgen Tip Kalem Kutusu Kullanışlı mı?

Jacbag Prime Üçgen Tip Kalem Kutusu Kullanışlı mı?

Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu, kullanışlılığı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Bu ürün, değerli gereçlerinizi herhangi bir şüphe duymadan yanınızda taşımanızı sağlar. Kalemliğin su geçirmeyen yapısı, olası kazaların sonucunda muhafaza edilen gereçleri korur. Dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, çok sayıda farklı objeyi içinde barındırabilir. Kişiler, Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusunu bir makyaj çantası olarak da kullanabilir. Kalemliğin sağlam dış katmanı, sahip olduğunuz kozmetik ürünlerinin zarar görmesini önler. İdeal boyutları ile de öne çıkan bu ürün sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda makyajınızı kolayca tazelemeniz mümkündür. Dilerseniz siz de Jacbag Prime Pencil Case üçgen tip kalem kutusu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.