Jack & Jones Core Jcodarwin Mont Erkek Mont 12193195

4.319,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 2XL
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
5.398 TL
Kargo Bedava
5.388 TL

Ürün Bilgileri

Jack & Jones Core Jcodarwin Mont Erkek Mont 12193195

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sportuel Satıcı Ünvanı: GENCAL GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391031534300013 Vergi Kimlik Numarası: 3910315343
    Bu ürün Sportuel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Jack jones model : Mont sezon : Sonbahar/kış materyal : % 100 polyesteryaka bilgisi : Kapüşonlukapama bilgisi : Fermuarkol bilgisi : Uzun kol cep bilgisi : Cepliwr teknoloji : Bu kumaşa, dayanıklı su itici yüzey uygulanmıştır, bu da yüzeyinin suya dayanıklı olmasını sağlar. Su damlaları üzerinden adeta dökülür gider. Bu ceket yağmura karşı daha kısa sürece direnç gösterir.Detay :-suya dayanıklı-Geri dönüşümlü astar-Iç cep-Fırtana için koruyucu manşetler-Ayarlanabilir kapüşon manken ölçüsü : Kilo : 86 kg / boy : 1.90 cm / göğüs : 105 cm / bel : 83 cm / basen : 102 cm / beden : L

Ürün Özellikleri

  • Kalıp A-Form Fit
  • Kumaş Teknolojisi Suya Dayanıklı
  • Astar Durumu Astarlı
  • Stil Günlük
  • Renk Ekru
  • Boy / Ölçü Orta
  • Model Kapüşonlu
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Kol Boyu Uzun
  • Boy Uzun
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% polyesteryaka

Yıkama Talimatları

  • type 2
Geri Bildirim Ver

Jack & Jones Core Jcodarwin Mont Erkek Mont 12193195

Kış ve sonbahar aylarına gelindiğinde giysiler değişmektedir. Kısa kollu tişört ve şortlardan kazak ve sweatshirtlere geçiş yapılabilir. Bunlara ek olarak dış giyim de kış aylarında soğuklardan korunmak için oldukça önemli bir konumdadır. Dış giyimde kaban veya mont gibi kalın materyallerden üretilmiş giysiler tercih edilmektedir. Jack & Jones markasına ait olan bu erkek mont da kış için ideal bir dış giyim ürünüdür.

 
  • %100 polyester
  • Kapüşonlu
  • Stormwear teknolojisi

Jack & Jones Core Erkek Mont Özellikleri

Jack & Jones Core Erkek Mont Özellikleri

Jack & Jones Core erkek mont, Jack & Jones markasına ait bir erkek ceketidir. Özellikle sonbahar/kış sezonu için uygun olan bu dış giyim ürünü şık tasarım ve özellikleri ile dikkat çeken bir monttur. %100 polyesterden yapılmıştır ve bu sebeple soğuktan korumak için ideal bir yapıdadır. Ceket, fermuarlı bir kapüşona, uzun kollara, ceplere ve suya dayanıklı bir kaplamaya sahiptir; bu, yüzeyin suyu itmek için işlendiği, suya dayanıklı hale getirildiği ve daha kısa bir süre yağmura dayanabileceği anlamına gelir. Diğer bir deyişle bu mont özellikle sağanak yağışlı havalarda giyen kullanıcıyı yağmur damlalarından koruyacak Stormwear teknolojisine sahiptir. Bu sebeple soğuk ve yağışlı havalar için ideal olabilecek yapıda bir cekettir. Ceket ayrıca geri dönüştürülmüş bir astara, bir iç cebe, rüzgar koruması için koruyucu manşetlere ve ayarlanabilir bir kapüşona sahiptir. Jack & Jones Core jcodarwin ürünü özellikleri göz önünde bulundurulduğunda kullanıcılarına oldukça avantaj sağlayan bir ürün olmakla beraber kullanıcılarına uzun ömür vadetmektedir.

 

Jack & Jones Core Erkek Mont Kullanımı

Jack & Jones Core Erkek Mont Kullanımı

Sonbahar ve kış aylarının gelmesiyle birlikte giysi tercihleri de değişmektedir. Pek çok kişi artık soğuktan korunmak için özel olarak üretilmiş materyallerden yapılan ürünlere geçiş yapmaktadır. Bu giysiler içerisinde aynı zamanda dış giyim kategorisi de yer almaktadır. Dış giyimde soğuk ve yağmur gibi çeşitli hava şartlarından korunmak amaçlı olan malzemelerden üretilen dış giyimler sıklıkla tercih edilmektedir. Jack & Jones Core jcodarwin erkek mont %100 polyester yapısı ile giyen kullanıcıları soğuktan korumak için üretilmiştir. Aynı zamanda sahip olduğu teknolojisi ile yağmur damlacıklarını mont üzerinde tutmaz ve su damlacığı montun üzerinden kayar gider. Bu kumaşa aynı zamanda su itici özellikli kumaş da denmektedir. Erkek kullanıcıların beğenisine sunulan bu ürün rengi ve tasarımıyla da ön plana çıkan dış giyim ürünlerinden biridir. Ekru rengine sahip olan bu mont Jack & Jones kalitesi ile üretilmiş bir üründür.

 

Jack & Jones Core Erkek Mont Fiyatı ve Yorumları

Jack & Jones Core Erkek Mont Fiyatı ve Yorumları

Montlar kullanıcıları soğuktan korumak amacıyla üretilen özel üretim dış giysilerdir. Özellikle kış mevsiminin çetin hava şartlarına uygun olarak ve hasta olmamak için doğru mont tercihinde bulunmak önemlidir. Jack & Jones markasına ait olan bu mont hem üretildiği malzeme hem de sahip olduğu Stormwear teknolojisi ile giyen kişiyi rahat ettirirken aynı zamanda soğuktan korumak amacıyla üretilmiş bir üründür. Bunların yanı sıra akıllı su itici özelliği nedeniyle yağmur damlalarını mont üzerinde tutmaz ve damlacıklar montun üzerinden kayar gider. Jack & Jones Core jcodarwin erkek mont yorum ve değerlendirmeleri bu sebeple oldukça olumludur. Kullanıcılar montun hem kendilerini rahat ettirdiğini hem de soğuktan koruduğunu belirtmiştir. Ekru rengi ve tasarımı da oldukça beğenilmiştir. Jack & Jones Core jcodarwin erkek mont fiyatı tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır. Siz de ürünü inceledikten sonra dilerseniz Trendyol’dan tek tıkla sipariş edebilirsiniz.