Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood September 2021

245,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood September 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JEPUBLIC Satıcı Ünvanı: L J MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0979014449500013 Vergi Kimlik Numarası: 9790144495
    Bu ürün JEPUBLIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • JPRBLABOOSTER SWEAT HOOD SEPTEMBER 2021

Ürün Özellikleri

  • Desen Baskılı
  • Kalıp Regular
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Model Kapüşonlu
  • Kumaş Tipi Örme
  • Renk Siyah
  • Boy Standart
  • Persona Cool & Comfort

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni70% Pamuk, 30% Polyester
Geri Bildirim Ver

Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood September 2021

Son zamanlarda sweat modelleri popüler kıyafetlerdir. Bunların içinde Jack & Jones jprblabooster sweat hood september 2021 havalı tasarımıyla dikkat çeker. Modern ve şık dizaynıyla herkesin ilgisini çeker. Siyah rengiyle her kombine uyum sağlar. Bu ürünün göğüs hizasında marka yazısı vardır. Kapüşonlu bu ürün, sportif tarzıyla öne çıkar. Yağmurlu ve soğuk günlerde kapüşonu avantaj sağlar. Kaliteli işçiliği sayesinde duruşu harikadır. Erkek müşteriler için özenle üretilen bu ürün, sağlıklı kumaş yapısıyla beğeni toplar. Şık ve asil tarzıyla öne çıkar. Dökümlü duruşuyla herkesi kendine hayran bırakır. Tarzıyla popüler olan bu ürün yoğun ilgiye sahiptir. Orta kalınlıkta bu ürünü bahar ve kış mevsiminde kullanabilirsiniz. Sıcak tutan özelliğiyle severek kullanılır. Kot pantolonu veya eşofmanla kombinleyebilirsiniz.

  • Birinci sınıf kalite
  • Şık ve tarz tasarım
  • Etkileyici görünüm

Üstün Kalitede Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood

Üstün Kalitede Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood

Marka kalitesiyle öne çıkan sweatshirt Jack Jones, modern ve şık görünümüyle beğenileri toplar. Sportif tasarımıyla özellikle sosyal ortamlarda tercih edilir. Sağlıklı pamuklu içeriğiyle severek kullanılır. Kapüşonlu olmasıyla soğuk havalarda avantaj sağlar. Rüzgara karşı koruma sağlar. Üstün kalitede bu şık sweat, siyah rengiyle kullanışlıdır. Çeşitli birçok renk ile kolay kombinlenir. Özellikle beyaz, mavi, gri gibi ana renklerle muhteşem ambiyans yakalar. Kot pantolonu üzerinde şık bir duruşu bulunur. Eşofman pantolon ya da eşofman şortla harika tarz yakalar. Siyah bu ürün ile giyim tarzınıza yönelik çeşitli kombinler yapabilirsiniz. Sade ve modern tasarımıyla herkesin beğenisini kazanır. Kaliteli kumaşı yıkama sonrasında deformasyon yaşamaz. Bu ürünü çamaşır makinesinde yıkabilirsiniz. Koyu renkliler ile yıkanması önerilir. Uzun kollu ve kapüşonlu yapısıyla bahar ve kış mevsiminde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tarz Tasarımıyla Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood

Tarz Tasarımıyla Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood

Sosyal hayatta rahat kıyafetler sıklıkla tercih edilir. Rahatlığıyla öne çıkan bu ürün adından söz ettirir. Sweat üzerinde herkesin bildiği marka ismi yer alır. Beyaz renkte baskıda marka ismi göğüs hizasında bulunur. Modern detaylarıyla dikkat çeker. Bu ürünle sportif şıklığı yakalayabilirsiniz. Siyah rengiyle kurtarıcı bir parçadır. Vücudu daha ince göstererek beğenileri toplar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Pamuklu kaliteli kumaşı, hava alır ve terletmez. Jack & Jones jprblabooster sweat hood september 2021 kullananlar ürünün kullanışlı özelliklerinden memnun kalır. Özgün tasarıma sahip bu ürün, ihtiyacı ve beklentileri üstünlükle karşılar. Jack & Jones jprblabooster sweat hood september 2021 yorumları ürünün kaliteli performansından bahseder. Olumlu yorumlar sayesinde kararsız kalan müşterilerin tercihi kolaylaşır. Başarılı geri dönüşlere sahip bu sweat ürünü güvenle alabilirsiniz.

Dikkat Çekici Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood

Dikkat Çekici Jack & Jones Jprblabooster Sweat Hood

Bu sweat ürün, yürüyüş yaparken veya arkadaşlarınızla geçirdiğiniz keyifli anlarda size eşlik eder. Şık ve sportif görünümüyle kendinizi iyi hissettirir. Kaliteyi her detayında taşıyan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Kaliteli kumaşı ve dokumasıyla fark yaratır. Kolay kombinlenen tasarımıyla herkesin beğenisini kazanır. 5 bedende seçenek sunar. Beden seçenekleri ile müşterilerin ilgisini kazanır. Kullanışı özelliklerinin yanında hesaplı fiyatlarıyla dikkat çeker. Jack & Jones jprblabooster sweat hood september 2021 fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Dikkat çeken hesaplı fiyatlarıyla yoğun ilgiye sahiptir. Fiyat ve performans açısından müşterilerin beklentilerini karşılar. Siyah renkte bu ürün, her renk ve tarz alt giysilerle kombinlenir. Kolaylıkla ürün yorumlarına ve özelliklerine ulaşabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir online alışveriş sunan Trendyol’dan Jack & Jones jprblabooster sweat hood september 2021 satın alabilirsiniz.