Jack Wolfskin Troposphere Erkek Outdoor Mont 1111711-6000

3.999,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jack Wolfskin Troposphere Erkek Outdoor Mont 1111711-6000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Outdoor Deposu Satıcı Ünvanı: ETC İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381073233500001 Vergi Kimlik Numarası: 3810732335
    Bu ürün Outdoor Deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jack Wolfskin Troposphere Erkek Outdoor Mont 1111711-6000

Ürün Özellikleri

  • Cep Tipi Cepli
  • Stil Trend
  • Desen Düz
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Kumaş Teknolojisi Rüzgara Dayanıklı
  • İzolasyon Elyaf
  • Kol Boyu Uzun
  • Okula Dönüş Üniversite
Geri Bildirim Ver

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Erkek Outdoor Mont

Erkek mont markaları arasında öne çıkan Jack Wolfskin çağdaş tasarımları ve yenilikçi üretim anlayışıyla dikkat çeker. Ürünlerinin tamamını son teknoloji imkanlarıyla hazırlayarak ortaya koyan markanın en öne çıkan modellerinden biri de Jack Wolfskin Troposphere Hardshell erkek outdoor mont ürünü olur. Son derece kaliteli malzemesi ve göze hitap eden tasarımıyla ürün erkeklerin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Mevsimlik olarak her zaman rahatlıkla kullanılabilen ürün, bu noktada erkekler için son derece kullanışlıdır. Siyah rengin şıklığı ve asilliği ile her erkek rahatlıkla ürünü tercih ederek tarzını yansıtabilir. Bu bakımdan ürünü siz de rahatlıkla tercih ederek sık kullandığınız kıyafetler arasına ekleyebilir ve günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Soğuk havalarda vücut ısınızı koruyacak olan ürün stilinizi tamamlamanıza da yardımcı olur.

  • Su geçirmez kumaş
  • Rüzgara dayanıklı tasarım
  • Sentetik elyaf malzeme

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Outdoor Mont Özellikleri

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Outdoor Mont Özellikleri

Ürün son derece kaliteli malzemeden üretilir. Su ve rüzgar geçirmeyen yapısıyla hem yağmurlu hem de rüzgarlı havalarda rahatlıkla ve güvenle tercih edilebilir. Diğer taraftan iki kol altında bulunan havalandırma cepleri sayesinde nefes alabilir, terleme yapmaz. Bunun yanında sağlam kumaşı ve kalın iç kumaşı sayesinde soğuk kışa günlerinde ürün rahatlıkla tercih edilebilir. Bu noktada Jack Wolfskin Troposphere Hardshell erkek mont mevsimlik olarak tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Sahip olduğu ceplerle ön plana çıkan ürünün yanlarında, göğüs hizasında ve iç kısmında cep mevcuttur. Böylece ürün, her türlü ihtiyacını kolay bir şekilde giderecek şekilde tasarlanır. Ayrıca kumaşın içeriği sentetik ve elyaf malzemesi ile kaz tüyünü andıran yapıdadır. Bütün bu özellikleri ile ürünü tercih ettiğinizde konforlu bir kullanım sağlamanız mümkün olur.

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Outdoor Mont Avantajları

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Outdoor Mont Avantajları

Ürün, kaliteli kumaşı ve dayanıklı yapısıyla farklı stilde beğenisi olan kişilerin tercih edeceği ürünler arasında yer alır. Bununla birlikte yine rüzgarlı ve yağmurlu havalar için kapüşonu mevcuttur. Bu bakımdan ürün kullandığınızda hem şıklık katar hem de koruma sağlar. Jack Wolfskin Troposphere Hardshell erkek outdoor mont kullananlar ürünün kalitesini ve şıklığını net bir şekilde ifade ederler. Diğer taraftan ürün hem günlük hem de spor kullanımları için son derece uygundur. Ayrıca işe giderken ve birçok özel gününüzde siyah rengiyle sizi kurtaran bir ürün olur. Diğer taraftan özellikle spor ürünler kategorisinde değerlendirilen ürünü doğada, piknikte ve daha birçok macerada yüksek kalitesi sayesinde tercih edebilir ve deneyimleyebilirsiniz. Bu bakımdan kalitesi, kullanışlı olması ve şık tasarımı ile ürünü rahatlıkla tercih ederek keyifle giyebilirsiniz.

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Outdoor Mont Fiyatı

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell Outdoor Mont Fiyatı

Jack Wolfskin Troposphere Hardshell erkek outdoor mont yorumlarına bakıldığında ürünle ilgili olumlu deneyimlerin paylaşıldığı görülebilir. Bununla birlikte ürünün fiyatı kalitesi ve özellikleri bakımından değişiklik gösterir. Ayrıca değişkenlik gösteren piyasa şartları sebebiyle Jack Wolfskin Troposphere Hardshell erkek outdoor mont fiyatı için sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün olmaz. Bununla birlikte ürün her bütçeye hitap eden uygun fiyatlarla satışa sunulur. Diğer taraftan ürünü satın almak isteyenler için son derece avantajlı ve uygun bir alternatif mevcuttur. Ayrıca ürünle ilgili fiyat bilgisi de dahil her türlü bilgiye özellikler, yorumlar ve görseller kısmından kolayca ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda Jack Wolfskin Troposphere Hardshell erkek outdoor mont satın almak isterseniz ürünü uygun fiyat avantajıyla kolay bir şekilde Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan kısa süre sonra