Jack Wolfskin Whırlwınd Erkek Softshell Ceket Jck1305801

4.129 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jack Wolfskin Whırlwınd Erkek Softshell Ceket Jck1305801

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macera Cumhuriyeti Satıcı Ünvanı: BATI MÜMESSİLLİK DIŞ TİCARET VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150015554100018 Vergi Kimlik Numarası: 1500155541
    Bu ürün Macera Cumhuriyeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Rahat ve pratik, jack wolfskinÖzellikler:Soğuk havalara karşı dirençliRüzgâr geçirmezEkstra yumuşak kumaşYan ceplerNefes alabilen elastik kumaş%100 pfc freeAyanıklıdır.Malzemesi yumuşak ve kullanışlı,açık havada olmayı tercih eden herkes için süper bir karışım.Zorlu hava koşullarına dayanıklı, rüzgar geçirmez ve nefes alabilen texapore'un kendisini kanıtlanmış üçlüsü. Jack wolfskın, stormy point için özellikle sağlam bir versiyon seçti, böylece kıyafetleriniz için endişelenmenize gerek kalmaz. Materyal nispeten hafif olup, dışarıdayken rahatınız üzerinde çok büyük bir etkiye sahiptir.Hava koşullarına dayanıklı ceket: Su geçirmez, rüzgar geçirmez, nefes alabilen, sağlam, çok hafif, pfc içermeyen, bluesign® sertifikalıTexapore mini ottoman 2l: Sağlam, su geçirmez, rüzgar geçirmez ve nefes alabilir dış malzeme (su kolonu: 10.000 mm, buhar geçişi:> 6000 g / m² / 24 s)Ayarlanabilir etekAğırlık: 470 gMalzeme:Dış kumaş:

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pfc
Geri Bildirim Ver