1
Kapsül Kahve kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
355,99 TL343,07 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358 TL343 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,95 TL384,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-grossmarket Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün e-grossmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül
  • ÖZENLE SEÇİLEN yüksek kaliteli çekirdekleri, doyurucunotalara ve zengin, unutulmaz aromalara dönüşür.
  • JACOBS KAPSÜL KAHVELERİ, Nespresso ®* kahve makinesi ileuyumludur. * Ticari marka, Jacobs DouweEgberts ile ilgisi olmayan üçüncü bir taraftır.
  • İPEKSİ DOKU: Zengin ve pürüzsüz yapısıyla, yumuşak bir kahvedeneyimi yaşatır. Evinizin konforunda bu kadifemsi lezzetin tadına varın.
  • RAINFOREST ALLIANCE/UTZ CERTIFIED™ COFFEE, kahve çekirdeğitarlalarındaki sosyal ve çevresel koşulların iyileştirilmesine yardımcı olanetik bir katılımdır.

Ürün Özellikleri

  • Paket Adedi Çoklu
  • Paket İçeriği 10'lu
Geri Bildirim Ver

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi ile Lezzetleri Tanı

Jacobs kapsül kahveleriyle dikkatleri üzerine çeken ve tercih edilen ürün çeşidi olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Kahve severlerin en çok tercih ettiği lezzetle arasında yer alan Jacobs espresso intense kapsül kahveler ile satışa sunulmaktadır. Öğütülmüş ve kavrulmuş kahvelerden elde edilen ve geleneksel yöntemden farklı olarak kapsül haline getirilen espressolar Jacobs güvencesiyle üretilmektedir. 10’lu paketlerini kullanıcılarıyla buluşturan espresso serisini tercih ederek kapsül kahve lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. Plastik ya da alüminyum materyalden üretilen kapsüllerin içerisinde önceden öğütülmüş kahvelerin sıkıştırılması ile oluşan Jacobs kapsül kahveler müşteriler tarafından tercih edilmektedir. Alüminyum kapsüller içindeki kahveler tazeliğini uzun süre korumaktadır. Jacobs Nespresso uyumlu kapsül kahve 40 adet tanışma seti ile müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Kapsül kahveler kahve makinelerine uygun olarak üretilerek hızlı kullanım imkanı sağlamaktadır.

  • Yoğun kahve aroması
  • Ulaşılabilir fiyat
  • Farklı kahve lezzetleri

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül İçeriği

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül İçeriği

Jacobs kapsül kahve tanışma paketi 40 kapsül içeriği birbirinden farklı lezzetlerden oluşmaktadır. Espresso kahve türleri arasında yer alan lungo kahve bu seriye ismini vermektedir ve daha yumuşak bir içime sahiptir. Lungo 06 hafif, yumuşak ve çeşnili Lungo 08 ise yoğun, canlandırıcı ve zengin olarak tanımlanmaktadır. Espresso 07 dengeli, meyvemsi ve elegant espresso 10 güçlü, çeşnili ve yoğun olarak tanımlanmaktadır. Yoğunluk oranları kahve isimlerinde olduğu gibi 6, 7, 8 ve 10 derece olarak belirtilmektedir. Jacobs kapsül kahve çeşitleri alüminyum kapsüllerde üretilmektedir. Hava geçirmeyen ambalajları Espresso kahve kapsüllerinin uzun süre sunduğu yoğun tat deneyimine ulaşmanıza yardımcı olmaktadır. Jacobs kapsül kahveler aroma ve lezzetlerini daha etkileyici biçimde açığa çıkaran taze çekilmiş kahveler ile espresso yapılmasına imkan sunmaktadır.

Jacobs Kahve Kapsül Deneyimi

Jacobs Kahve Kapsül Deneyimi

Jacobs kapsül kahve tanışma paketi 40 kapsül fiyatları ile de müşterilerinin beklentilerini karşılamaktadır. Farklı espresso lezzetlerini deneyimleme fırsatı bulan kullanıcılar Jacobs kapsül kahve yorumlarında oldukça olumlu değerlendirmeler yapmaktadır. Espresso da tıpkı Türk kahvesi gibi küçük porsiyonlar halinde servis edildiği için bu lezzetleri misafirlerine ikram ederek onlara farklı lezzetler sundukları için kendilerini iyi hissettiklerini belirtmekteler. Genel olarak çoklu paketler içerisinde tek kullanımlık kapsül kahveler satışa sunulmaktadır. O nedenle satın almadan kapsülünün kahve makinesine uygun olduğunu kontrol etmelisiniz. Toplamda 40 adet kapsül satın alabileceğiniz bu avantajlı kampanya ürünü ile aynı zamanda dört farklı aromaya sahip olabilirsiniz. İçeriğinde bulunan farklı aromalar lungo 6, lungo 8, espresso 7 ve espresso 10 olarak isimlendirilmektedir. Jacobs kapsül kahveler alüminyum ambalajlarda paketlenmektedir ve özenle seçilmiş çekirdeklerden oluşmaktadır.

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül Özellikleri

Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül Özellikleri

Jacobs kapsül kahveler saklama koşullarına göre serin ve kuru ortamda muhafaza edilmelidir. Ürünün net miktarı 10000 (g/ml) belirtilmektedir. Sade olarak tüketilen epressolar antioksidan içermekte, yağ yakımını artırmakta ve kilo vermeyi kolaylaştırmaktadır. Aynı zamanda enerji verici özelliği iyi daha iyi hissetmenize ve odaklanmanıza yardımcı olmaktadır. Jacobs kapsül kahveler tek kullanımlık kahve çeşitleridir. Kapsül kahvelerin hazırlanması çekirdek kahvelere oranla çok daha kolay ve pratik olmaktadır. Kapsül kahveleri kahve makinesine bir adet yerleştirerek hazırlayabilirsiniz. Jacobs kapsül kahve tanışma paketi 40 kapsül satın almak isteyen müşteriler kapsül kahve fiyatlarının markasına ve özelliklerine göre farklılık gösterebildiğini unutmamalıdır. Jacobs kahve kapsül kahve tanışma paketi 40 kapsül satın alan müşteriler yoğun aromadan oldukça memnun kaldıklarını ve kahve makineleriyle uyumlu olan alüminyum paketlerin oldukça pratik olduğunu belirtmekteler. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Jacobs Kapsül Kahve Tanışma Paketi 40 Kapsül 87110003712204 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.