Jacobs Monarch Kahve Gold Cam Kavanoz 47,5 G X 4 Adet

312,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jacobs Monarch Kahve Gold Cam Kavanoz 47,5 G X 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jacobs Barista Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün Jacobs Barista tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JACOBS Granül Kahve Monarch Gold Cam Kavanoz 47,5 G X 4 Adet
  • GÜNÜN HER ANINDA tadını çıkarabileceğiniz zengin ve dengeli bir lezzet. Üstelik hazırlamak çok kolay! Sadece üzerine sıcak su ekleyin ve keyfini çıkarın.
  • DENGELİ KARIŞIMIYLA dünyanın en iyi bölgelerinde yetişen kaliteli çekirdeklerin keyfine anında ulaşın.
  • BÜYÜLÜ KOKUSU ve dikkat çeken lezzetilye ruh halinizi anında yükselten granül kahve keyfini ister yalnız ister sevdiklerinizle çıkarın.
  • KAFE KALİTESİNDE KAHVE ile bir yandan dinlenip bir yandan da günün geri kalanı için enerjinizi toplayabilirsiniz. Leziz Jacobs kahvesinin tadını çıkarın.
  • RAINFOREST ALLIANCE/UTZ SERTİFİKALI™ KAHVE, kahve çekirdeği tarlalarında sosyal ve çevresel koşulların iyileştirilmesine yardımcı olan bir sivil toplum kuruluşudur.

Ürün Özellikleri

  • Form Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Jacobs Monarch Kahve Gold Cam Kavanoz ile Uzun Süren Lezzet

Jacobs birbirinden farklı kahve çeşitlerini özel lezzetleri ve avantajlı fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Jacobs Monarch Gold en çok tüketilen çekirdek granül kahve olma özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Monarch gold ürünlerinin kahve severlerin damak tadına uygun alternatifler sağlaması tercih sebebi olmaktadır. %100 çözünebilir kahve olan Monarch Gold 47,5 gr cam kavanozlarda satışa sunulmaktadır. 4’lü ekonomik paketlerde satışa sunulan Jacobs Monarch Gold kahve 47,5 gramlık 4’li cam kavanozda satışa sunulan özel ve kampanyalı bir üründür. Orta içime sahip yoğun kahve aromaları ile elde edeceğiniz kahveler cam ambalajında satışa sunulmaktadır. Cam kavanozun getirdiği sağlık ve şık tasarım kahvenizi uzun süre taze olarak saklayabilmenizi sağlamaktadır. Menşei Almanya olarak belirtilen Jacobs Monarch Gold kahve en kaliteli kahve çekirdekleri ve malzemeler kullanılarak üretilmektedir.

  • Enerji verici
  • Cam kavanoz
  • Yoğun kahve lezzeti

Jacobs Monarch Gold Kullanımı

Jacobs Monarch Gold Kullanımı

Jacobs Monarch kahve gold cam kavanoz 47,5 g kahve serin ve kuru ortamda muhafaza edildiği sürece tazeliğini kaybetmemektedir. Jacobs Monarch Gold 47,5 gr ne kadar cam kavanozda uzun süreli ve sağlıklı kullanım sağlasa da saklama koşullarına uygun olacak şekilde tavsiye edilen tüketim tarihinden önce bitirilmelidir. Jacobs Monarch Gold kahve günlük yaşamın temposu içinde kahve demlemek için zaman bulamayanlar ya da kahve keyfine hemen ulaşmak isteyenler için alternatifler sunan bir üründür. Kahve severler hazır granül kahve seçenekleri arasından tercih edecekleri Jacobs Monarch Gold ile aradıkları lezzete pratik bir şekilde ulaşmaktadır. 1 tatlı kaşığı (2gr) kahveyi bir fincana boşalttıktan sonra üzerine kaynamış ve biraz dinlenmiş sıcak su ekleyerek ve karıştırarak kahvenizi hazırlayabilirsiniz. İsteğe göre şeker ve krema da eklenebilmektedir.

Jacobs Monarch Gold Özellikleri

Jacobs Monarch Gold Özellikleri

Hazır granül kahve kategorisindeki Jacobs ürünleri en özel çekirdekler kullanılarak üretilmektedir ve müşterilerine sunulmaktadır. Jacobs Monarch Kahve Gold Cam Kavanoz 47,5 g x 4 Adet yorumlarında ev, ofis, okul, yolculuk, iş ya da piknik gibi istenilen her an kahve keyfini taçlandırmayı başardığından bahsedilmektedir. Ayrıca raf ömrünün uzun olması, suda çabuk erimesi ve kahvenin yoğunluğu müşterilerin bu kahveyi tercih etmesindeki önemli etkenlerdendir. Jacobs Monarch Gold kafein oranı olarak da dengelenmiş bir hazır kahvedir. Jacobs Monarch Gold kafein miktarı bir kupa granül kahvenin oranı ile eşit olarak düşünülürse 3-90 mg arası kafein içermektedir. Jacobs Monarch Gold kafein miktarı vücudun günlük olarak ihtiyaç duyduğu oranı karşılayacak niteliktedir. Hazır kahveler sade olarak içildiğinde herhangi bir kalori içermemektedir. Sade içilen kahveler metabolizma hızını artırarak ve daha enerjik ve dinamik saatler geçirilmesine yardımcı olmaktadır.

Jacobs Monarch Kahve Gold İçeriği

Jacobs Monarch Kahve Gold İçeriği

Jacobs Monarch Gold 47,5 gr cam kavanoz ambalajında ve 4 adet olarak satışa sunulmakta ve avantajlı bir alışveriş imkanı sunmaktadır. Jacobs Monarch Gold fiyat değişiklikleri dönem dönem farklılık gösterebildiği için Jacobs Monarch Gold indirim ve kampanya dönemlerinde ya da ekonomik paketlerde tercih edilebilmektedir. Jacobs Monarch Gold fiyat belirlemeleri çekirdek kahve fiyatları, kahvenin çeşidi ve gramajına göre farklılık gösterebilmektedir. Jacobs Monarch Gold içindekiler %100 çözünebilir kahve olarak belirtilmektedir. Jacobs Monarch Gold içindekiler bölümünü ambalaj etiketinin üzerindeki tablo ile detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Jacobs Monarch Gold besin değeri tablosuna da yine ambalaj üzerinden ulaşabilirsiniz. Bir standart kahve fincan kupa Jacobs Monarch Gold kahve yaklaşık 7 kalori içermektedir. Sade olarak tüketildiğinde 2 ya da 3 fincana kadar diyet dönemlerinde bile rahatlıkla tüketilebilmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü Jacobs Monarch Kahve Gold Cam Kavanoz 47,5 g x 4 Adet 002012050 ürün kodu ile sipariş edebilirsiniz.