Jagler Edt 90 ml+deo Erkek Classıc

487 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Jagler Edt 90 ml+deo Erkek Classıc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beauty secret Satıcı Ünvanı: ERKAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430455522
    Bu ürün beauty secret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jagler Edt 90 ML+150 ml deodorant

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Jagler Edt 90 ml + Deo Erkek Classic

Kişisel bakımınızın önemli bir parçası olan deodorantlar ve parfümler, çeşitli yağ ve aromatik maddelerden oluşur. Günlük hayatta sıklıkla kullanılan bu ürünler, kişisel temizlik ve bakım açısından oldukça önemlidir. Hoş bir koku elde etmek amacı ile kullanılan parfüm ve deodorantlar, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Çekici parfümler kullanmanız insanları etkilemenize de yardımcı olur. Sizlere benzersiz aromalar sunan Jagler parfüm deodorant set, sofistike kokulara sahiptir. Jagler parfüm ve deodorantın üst notalarında limon bulunur. Orta notalarında gül, portakal çiçeği, yasemin, vanilya, bu eşsiz kokuya katkı sağlar. Alt notalarında ise misk limon aroması bulunur. Ürün, kendini bakımlı ve temiz hissetmek isteyen erkeklerin kullanımına uygundur. Gireceğiniz ortamlarda tarzınızı yaratmanızı sağlayacak bu ürünleri, ideal boyutları sayesinde yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • Uzun süren kalıcılık
  • Şık tasarım
  • Çarpıcı koku

Çekici Kokmanızı Sağlayan Jagler Parfüm Deodorant Seti

Çekici Kokmanızı Sağlayan Jagler Parfüm Deodorant Seti

Jagler EDT 90 ml+deo erkek classic, çekici kokusu ve ambalajı ile erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu parfüm yüksek kalıcılığı sayesinde gün boyu üzerinizde kalır. Aynı zamanda etrafa oldukça hoş bir koku yayar. Jagler markasının bu ürünleri, şık bir tasarıma sahiptir. Jagler deodorant, parfümün destekleyici bir ürünüdür. Ter gibi kokuları önlemek veya bastırmak için kullanılabilir. 10 cm kadar bir mesafeden sıkılarak uygulanır. Jagler deodorant, oldukça kalıcı bir performans sergiler. İdeal boyutu ile bu ürünü rahatlıkla yanınızda taşıyabilir, dilediğiniz anda kullanıp hissettirdiği ferahlığın tadını çıkarabilirsiniz. Jagler erkek parfümü çekici kokulu yağlardan aromalardan oluşan benzersiz bir kokudur. Bu parfüm, kişisel bakımına önem veren erkekler tarafından kullanılan bir üründür. Markanın bu ürününü satın alarak kalıcı ve benzersiz bir kokunun keyfini sürebilirsiniz.

Fark Yaratan Kokularıyla Jagler EDT Parfüm ve Deodorant

Fark Yaratan Kokularıyla Jagler EDT Parfüm ve Deodorant

Erkek parfüm Jagler hem etkileyici kokusu hem de kaliteli duruşu ile sıklıkla ilgi görür. Bulunduğunuz ortama hoş bir koku yaymanızı sağlayan Jagler parfümler, gün boyu tatmin edici bir kalıcılık sergiler. Bu ürünle beraber uygulayabileceğiniz deodorant ile kalıcılık seviyesini oldukça yüksek bir düzeye çıkarabilirsiniz. Markanın aynı kokuları taşıyan bu seti, odunsu ve baharatlı aromalardan oluşan gibi etkileyici esanslara sahiptir. Bu ürünü kendinize alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Özel günler için ideal hediye alternatiflerini oluşturan bu set, oldukça avantajlı bir üründür. Jagler EDT 90 ml+deo erkek classic kullananlar, parfümün ve deodorantın sunduğu etkileyici koku ve kalıcılık performansından memnun kalır. Bu avantajlı seti deneyerek imza kokunuzu bulabilirsiniz. Her insanın zevkine hitap edebilen Jagler parfümü ve deodorantı uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Avantajlı Jagler Parfüm ve Deodorant Seti Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Jagler Parfüm ve Deodorant Seti Fiyatları ve Yorumları

Parfüm ve deodoranttan oluşan bu set, içerdiği yoğun aromalar ile bulunduğunuz ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Farklı esansları ve yoğun kalıcılığı ile sıklıkla tercih edilir. Jagler EDT 90 ml+deo erkek classic yorumları, ürünlerin gün boyu sergilediği performans hakkında fikir verici olabilir. Set halinde satılan bu ürün, uygun fiyatıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Aynı kokuya sahip parfüm ve deodorantların tek bir set içeriğinde bulunması, oldukça avantajlıdır. Pratik ve şık şişe tasarımlarıyla bu ürünler, erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu sebeple özel günler için şık hediye alternatiflerini oluşturur. Jagler EDT 90 ml+deo erkek classic fiyatları, oldukça bütçe dostudur. Tam bir fiyat performans ürünü olan Jagler kozmetik setini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan müşteri yorumlarından yararlanarak fikir edinebilirsiniz.