2
Roman kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Jaguar Kitap Yaşamak / / Yu Hua

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
124,55 TL
Kurumsal Fatura
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
134,99 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jaguar Kitap Yaşamak / / Yu Hua

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşamak Yu Hua / Jaguar Kitap Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 210
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 12,8 x 19,7
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786056587887
  • Yazar: Yu Hua
  • Çevirmen: Bahar Kılıç
  • Aile servetini yiyip tükettiği gençlik günlerinde uzun bir hayatın ona neler sunacağından habersizdir elbette Fugui. Yıllar sonra yaşlı öküzüyle tarlasını sürerken tanıştığı bir yabancıya hayatından söz etmeye başladığında şımarık bir gencin başına gelenlerden fazlasını sayıp dökecektir bu yüzden: Fugui kendisiyle birlikte altı insanın hayatını kaderin sürprizlerini yaşamın acılarını ve sevinçlerini anlatır. Onun dilinden -daha doğru bir ifadeyle Yu Hua'nın kaleminden- dökülenler insanlık durumlarına dair epik bir romana dönüşür böylece. Basit bir anlatım güçlü bir anlatı doğurur: Sabanın toprakta bıraktığı izlere benzer kâğıt üzerinde satırlar. Yaşamın her şeyi kapsaması gibi Yaşamak da hayatı olduğu gibi kucaklar. Doğumları ve ölümleri mutsuzlukları ve umutlarıyla... Yayımlandığında ülkesinde yasaklanmasına rağmen bir hayat öyküsü okumamış da sanki bir hayat yaşamış olduklarını söyleyen okurlarının her geçen gün artmasıyla bir "modern klasik"e dönüşen Yaşamak'ı Bahar Kılıç Çince aslından çevirdi.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Yu Hua
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yaşamak - Yu Hua | Jaguar Kitap

Yaşamak Yu Hua tarafından kaleme alınan bir romandır. Çin’in yakın geçmişteki yaşam koşullarına dair detaylı bir bakış açısı sunan eser, yazarın ikinci romanı olmasına karşın tüm dünyada büyük bir bilgi uyandırmıştır. Bir dönem Çin hükümeti tarafından yasaklansa da, günümüzde modern klasik romanlar kategorisi içerisinde adından sıkça söz ettiren başarılı bir eserdir. Yaşamak Jaguar Kitap tarafından minimal bir kapak tasarımı ile okuyucuya sunulmuştur. Sade bir anlatıma sahip olan eser, orijinal dili olan Çinceden çevrilmiştir. Bu sayede anlatıma dair en az kayıp ile dilimize kazandırılmıştır. Akıcı dili ve merak uyandıran kurgusu ile roman sevenlere okuma doyumu yaşatacak bir eserdir. Yaşamak Yu Hua tarafından dünya edebiyatına kazandırılan keyifli ve farklı bir yapıttır.

  • Keyifli bir okuma deneyimi
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Uygun fiyat avantajı

Yaşamak Kitabının Konusu Nedir?

Yaşamak Kitabının Konusu Nedir?

Yaşamak kitabı 1966 ile 1976 yılları arasında Çin’de gerçekleşen kültürel değişimin bireysel hayatlar üzerindeki etkilerini anlatır. Kitap bu bağlamda Fugui isimli yaşlı ana karakterin başından geçenleri, farklı coğrafyalardan insanlar ile sohbet ederek onların hikayelerini dinleyen anlatıcı aracılığı ile aktarır. Yazar, Fugui karakterinin yaşam öyküsü aracılığı ile tarihsel bir dönemi de anlatır. Fugui, Kültür Devrimi öncesinde varlıklı bir aileye mensuptur. Hikayesi sırasında devrim ile birlikte değişen yaşam koşullarına da değinen Fugui, babasından kalan mirası kısa sürede harcar. Ailesini ve yakınlarını zaman içerisinde kaybederek yalnız ve parasız sefil bir hayat geçirir. Anlatıcının soruları eşliğinde ilerleyen kurgu boyunca Yaşamak, insanın hayatı boyunca geçirdiği değişimlere ayna tutar. Hem kişisel hem de toplumsal değişimleri konu alan Yaşamak, okuyuculara geniş bir perspektif sunar.

Yaşamak Kitabının Türü Nedir?

Jaguar Kitap Yaşamak - Yu Hua

Yaşamak Yu Hua tarafından roman türünde kaleme alınan bir eserdir. Özellikle dönemin toplumsal hayatına ve kültürel değişimlerin etkilerine ışık tutması eserin dikkat çeken özelliklerinden biridir. Yaşamak, ana karakterle asıl anlatıcı arasında geçen diyaloglar kullanılarak oluşturulmuş etkileyici bir kurguya sahiptir.Yaşamak roman türünde kaleme alınan bir eser olması nedeni ile, uzun soluklu ve keyifli bir okuma deneyimi sunar. Sade ve akıcı bir anlatıma sahiptir. Olay örgüsü ile okuyucuyu içine çeker. Kurgu ve gerçek arasındaki çizgiyi etkileyici bir şekilde aktarır. Yaşamak konusu ve anlatım şekli ile bir çırpıda okunabilecek keyifli bir eserdir.Yaşamak, roman okumayı seven herkes tarafından okunabilir. Ayrıca, Çin Kültür Devrimi ve bu değişimin etkileri hakkında meraklı okuyucular için de uygun bir kitaptır. Dönemin toplumsal olaylarını bir kurgu eşliğinde anlatır.

Yaşamak Kitabının Yazarı Kimdir?

Yaşamak kitabı Çinli yazar Yu Hua tarafından kaleme alınmıştır. 23 yaşında yazar olmaya karar veren Yu Hua, basılmış 4 adet romana sahiptir. Ancak dünya edebiyatında Yaşamak romanı ile tanınır. Diğer eserleri de Türkçeye çevrilmiştir. Yaşamak romanı ayrıca sinemaya da uyarlanmıştır. Yu Hua eserlerinde Çin Kültür Devrimi önemli bir yere sahiptir. Yaşamak romanı da dahil olmak üzere, bütün eserlerinde bu döneme dair yansımalara sık sık yer verir. Bu nedenle okuyuculara farklı ve daha az bilinen bir dünyanın kapılarını aralar. Yu Hua eserleri bu nedenle tüm dünyada ilgi ile takip edilir. Yu Hua tarafından yazılan Yaşamak kitabını indirimli fiyatlardan yararlanarak kolayca satın alabilirsiniz. Kullanıcılara pratik ve güvenilir online alışveriş hizmetleri sunarak adından sıkça söz ettiren Trendyol aracılığı ile Yaşamak yorum ve tavsiyelerine ulaşabilirsiniz. Konforlu ve bütçe dostu bir alışveriş deneyimi ile dilediğiniz ürünleri sadece birkaç tıklama ile anında temin edebilirsiniz.