Jaguar For Men Edt 100 ml Erkek Parfümü 3562700361005.

1.490 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jaguar For Men Edt 100 ml Erkek Parfümü 3562700361005.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Shop Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN GÜLSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210430922
    Bu ürün Bakım Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ü ÜRÜN AÇIKLAMASI
  • Üst notalar geyfurt, mandalina, portakal, gardenia, bergamot. Orta notalar küçük hindistan cevizi, karanfil. Alt notalar amber, tütün, deri, sandal ağacı, çam, erz ağacı, paçuli notalarından oluşmaktadır ü ÜRÜN BARKODU
  • 3562700361005 ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir . Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır. ü GÖNDERİM
  • Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir. ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ
  • Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz. ü HAKKIMIZDA
  • Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Jaguar For Men Edt 100ml Erkek Parfümü

Jaguar For Men EDT 100 ml erkek parfümü şişesi, yeşil renkli ve tıpa başlıklı olarak tasarlanır. Az bir miktar kullanımda bile gün boyunca kalıcılık oranı yüksek olur. Kendiniz için alabileceğiniz ya da hediye olarak seçimlerinizde tercih edebileceğiniz bir üründür. Seçimden önce ne tür bir koku aradığınızı belirlemeniz size kolaylık sağlar. Ağır ve erkeksi kokulardan yana tercihlerinizi yapıyorsanız For Men serisi sizin için idealdir. Kişisel tarzınıza uygunluk gösteren içerikler ürün içerisindeki notalarda mevcutsa tercihinizi bu yönde yapabilirsiniz. Üst notada yer alan narenciye meyveleri, sonraki notalarda kalıcı odunsu ağaç kokularına dönüşür. Bu değişikliğin olması farklı zaman dilimlerinde çeşitli rayihalar ile karşılaşmanıza katkı sağlar. Üst notalardaki kokuların devamını uzun süre hissetmeyi istiyorsanız kalıcılık süresi tamamlanmadan bir kez daha sıkarak yenileyebilirsiniz.

  • Estetik dış tasarım
  • Leke yapmayan özellik
  • Uzun süreli kullanım

Jaguar For Men Erkek Parfümü Özellikleri

Jaguar For Men Erkek Parfümü Özellikleri

Parfüm seçiminde kalıcılık oranı, içerisinde kullanılan esansların miktarına ve notalarındaki farklılıklara bağlıdır. Berrak ve ferah kokuları tercih edenlerin yanı sıra, odunsu ve klasik kokulardan yana seçim yapanlar da mevcuttur. Jaguar For Men ürünü; üst notalarında gardenia, greyfurt, portakal, mandalina, bergamot aromaları kullanılır. Narenciyenin bu eşsiz yayılımından sonra orta notalarda hindistan cevizi rayihası ortaya çıkar. Karanfil ile birlikte odunsu bir kokuya dönüşmeye başlar. Bitkisel içeriklerin çoğunlukla alınmaya başladığı orta notalardan sonra ağaç rayihaları ile kalıcılık noktasına geçer. Sonrasında hissedilen kokular ise amber ağacının baskın geldiği noktalardır. Bunun beraberinde tütün, sandal ağacı, çam ağacı, erz ağacı, paçuli notaları ortaya çıkar. Jaguar For Men EDT 100 ml erkek parfümü yorumları, gün boyu tüm esasların rahatlıkla alınabilir özellikte olduğu yönündedir.

Jaguar For Men Erkek Parfümü Avantajları

Jaguar For Men Erkek Parfümü Avantajları

Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan parfümler, erkeklerin günlük yaşamlarında çoğunlukla tercih ettiği kokulardan oluşur. Çiçeksi kokular yerine odunsu kokuların tercih edildiği erkek parfümlerinde klasik çeşitlere de yer verilir. Birçok çeşit arasından tercih yapabilme imkanı sunan ürün, farklı notaları bünyesinde bulundurur. Seçim yapma avantajı sayesinde günlük kullanımlarda ya da özel gecelerde kokunuzu rahatlıkla belirleyebilirsiniz. Jaguar For Men EDT 100 ml erkek parfümü kullananlar tarafından yapılan yorumlarda kalıcılık oranının yüksek olduğu yönünde ifadeler yer alır. Sabah evden çıkarken kullandığınız ürün, 4 ila 6 saate kadar vücudunuzda kalarak kokuyu hissetmenize katkı sağlar. Estetik dış tasarıma sahip cam şişesini yanınızda taşıyarak da geceye devam edebilirsiniz. Klasik koku sevenler için ağır kokuların yer alması seçim fırsatı sunar. Odunsu notaların yer aldığı ürünü kullanarak bu zevki yaşayabilirsiniz.

Jaguar For Men Erkek Parfümü Fiyatları

Jaguar For Men Erkek Parfümü Fiyatları

Parfümlerde kokuların kalıcılık oranı, fiyatlara yansıyan etkenlerdendir. Jaguar For Men EDT 100 ml erkek parfümü fiyatları, EDT özelliği esas alınarak belirlenir. 6 saate kadar kalıcılık oranı bulunan ürün, gün içerisinde farklı notaların sizinle beraber olmasını sağlar. Narenciye üst notaları ile başlarken ağaç notalarıyla sona erer. Son noktada odunsu bir koku oluşturarak gün içerisinde vücudunuzda belirir. Jaguar EDT 100 ml özel cam şişesi, estetik açıdan farklı bir tasarımdadır. Doğada nadir olarak bulunan bitkilerin ürün içerisinde kullanılması ve şişesinin kaliteli cam tasarımlara sahip olması fiyatlara yansıyan unsurlardandır. Kampanya dönemleri ve normal zaman dilimleri de fiyatların değişiklik göstermesinde etkili olur. Trendyol üzerinden ürünün detaylı incelemesini yaparak dış tasarımına göz gezdirebilirsiniz. İndirim dönemini takip ederek bütçenize katkı sağlayan fiyatlar üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.