Janome 3022 Dikiş Makinesi Ev Tipi

10.087,11 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999 TL

Ürün Bilgileri

Janome 3022 Dikiş Makinesi Ev Tipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: igneiplikburada Satıcı Ünvanı: FIRAT DİKİŞ MAKİNELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965057009100013 Vergi Kimlik Numarası: 9650570091
    Bu ürün igneiplikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev tipi dikiş makinesi 23 adet farklı dikiş ve aynı zamanda piko fonksiyonu içerir. İlik fonksiyonu dahil her türlü dikiş işlemini kolayca yapmanızı sağlar.
  • Düz dikiş makinesi olarak kullanabilir ve otomatik iplik takma özelliği ile pratik kullanım deneyiminden faydalanabilirsiniz.
  • Çift iğne dikiş makinesi özelliğine sahip olduğu için paralel süsleme dikişi yapmanızı olanak sağlar.
  • Portatif dikiş makinesi ergonomik tasarımıyla yer kaplamaz, her türlü masa üzerinde kolayca kullanabilme niteliği taşır.
  • Taşınabilir dikiş makinesi olup taşıma çantası ile kolayca muhafaza edebilir, ya da her yere ergonomik tasarımıyla taşıyabilme özelliği sunar.
  • Zigzag dikiş makinesi fonksiyonu ile dikişlerinizi daha güçlü hale getirmenize yardımcı olur. Dikiş boyunca dilediğiniz kısımda zigzag özelliğini kullanarak daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.
  • Çok fonksiyonlu dikiş makinesi fermuar, gizli kıvırma, otomatik ilik ayakları, iğne seti, masura çeşitleri, saten ayak, yağ, siperli ayak, küçük ve büyük tornavida gibi standart tüm aksesuarları içerir.
  • Dikiş makinesi otomatik iplik takma özelliğinin yanı sıra triko, kot, penye gibi her türlü kumaş türünü dikme fonksiyonu da sunar.
  • İleri geri dikiş fonksiyonuna sahiptir. Sadece tek bir düğmeye basarak dikiş ayarı ve ayak değiştirme olanağı sağlar.
  • Tek adımda ilik açabilme özelliği ile gömlek ve benzeri ürünleri dikme seçeneğine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Nakış
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Janome 3022 Ev Tipi Dikiş Makinesi

Hayatı kolaylaştıran ürünlerden biri de dikiş makineleridir. Bu cihazların ev kullanımına özel üretilen versiyonları da mevcuttur. Janome 3022 dikiş makinesini kullanarak çeşitli kıyafetler elde edebilirsiniz. Ayrıca bu cihazı kullanarak kıyafet ve diğer kumaş ürünlerinin tadilatını da gerçekleştirebilirsiniz. Janome 3022 model dikiş makinesinin paket içeriğine pek çok aparat da dâhildir. Bu ürünü kullanarak kalın ve ince yapıdaki kumaşlar üzerinde farklı işlemler yapabilirsiniz. Dilerseniz kıyafetlerin üzerine küçük motifler de işleyebilirsiniz. Farklı kumaşlardan yapılan armaları da tişört, kot ya da yelek gibi giysilere dikişle tutturabilirsiniz. Kıyafete eklenen bu parçalar, makinenin yüksek performansı sayesinde sağlamlığını uzun süre korur. Cihaz, dikiş işlemi sırasında son derece sessiz bir şekilde çalışarak konforlu bir kullanım sunar.

  • 2 yıl Janome Türkiye garantisi
  • Ev kullanımına uygun yapı
  • Renk: Beyaz

Janome 3022 Ev Tipi Dikiş Makinesinin Özellikleri

Janome 3022 Ev Tipi Dikiş Makinesinin Özellikleri

Janome ev tipi dikiş makinesi, pek çok özellikle donatılmıştır. Düğmeli giysilerde olması gereken ilikleri bu cihaz ile kolayca açabilirsiniz. Bu işlemin elle yapılması çok zordur ve her zaman istenilen sonuç alınamayabilir. Bunun için Janome 3022 ev tipi dikiş makinesinin özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Cihaz sayesinde tek adımda kordonlu ya da standart ilik açılabilir. Janome makineyi kullanarak farklı çeşitlerde dikiş yöntemlerini istenilen ölçülerde uygulamak mümkündür. Bu cihazla zikzak, düz, triko ya da büzgü yöntemlerini kolay ve pratik bir şekilde kumaşa işleyebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özelliklerinden biri, toplam 23 adet desen ve dikiş çeşidi gerçekleştirebilmesidir. Janome 3022 ev tipi dikiş makinesinin burunlu gövdesi kullanılarak kol, yaka ya da çocuk kıyafetleri gibi ürünler de dikilebilir. Tüm bu işlemler sırasında dikiş uzunluğunu da ayarlayabilirsiniz.

Janome 3022 Ev Tipi Dikiş Makinesinin Kullanımı Nasıldır?

Janome 3022 ev tipi dikiş makinesi, kullanımı kolay olan bir üründür. Cihazın sistemini ve işlevlerini hızlıca öğrenebilir, kendi giysilerinizi üretmeye başlayabilirsiniz. Janome 3022 ev tipi dikiş makinesi, sahip olduğu farklı çeşitlerdeki fonksiyonlar sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Ayrıca cihaz, taşınabilir özellikte ve hafiftir. Böylece ürünü istediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu makineyi kullanarak ekstra kalın kumaşları da dikebilirsiniz. Bu sayede kış mevsimine uygun ürünler elde edebilirsiniz. Bu tür kumaşlara örnek olarak kaşmir, polyester ve yün verilebilir. Cihazın iplik kesme işleminin manuel olması dikiş sırasında daha iyi bir kontrolü mümkün kılar. Ürünün kutusunda 4 adet masura mevcuttur. Bu aparatlar, iplik sarmak için kullanılır. Janome 3022 ev tipi dikiş makinesinde bu işlem için otomatik fonksiyon bulunur.

Janome 3022 Ev Tipi Dikiş Makinesi Kaliteli midir?

Janome 3022 ev tipi dikiş makinesi, son derece kaliteli bir üründür. Cihazın üretiminde dayanıklı malzemeler tercih edilmiştir. Böylece ürün, kolayca deforme olmayarak uzun yıllar boyunca sağlamlığını korur. Dikiş makinesinin aksesuarlarını muhafaza etmek için özel bir kutu mevcuttur. Ürünün sahip olduğu 5 çeşit ayak, tek düğmeyle çıkarılıp geri takılabilir. Cihazın kutusunda toplam 12 farklı aksesuar yer alır. Dikiş makinesinin bu zengin paket içeriği, kullanıcı ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Bu üründe özel bir aksesuar da mevcuttur. Dikiş sökme işlevi gören bu aparat sayesinde yaptığınız hataları vakit kaybetmeden düzeltebilirsiniz. Dilerseniz Janome 3022 ev tipi dikiş makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu fonksiyonel dikiş makinesine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.