2
Egzersiz Aletleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Jawball Jawline Çene Egzersiz Topu- Zor Seviye (YENİ)

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jawball Jawline Çene Egzersiz Topu- Zor Seviye (YENİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: jawball Satıcı Ünvanı: AHMET OKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6380423545
    Bu ürün jawball tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jawball yüzünüzdeki kasları çalıştırarak daha keskin çene hatlarına ve daha estetik görünüme kavuşmanızı sağlar.
  • Üründe FDA onaylı gıda silikonu kullanılmaktadır.
  • Boyun ve çenedeki 57 kas grubunu çalıştıran spor egzersiz aparatıdır.
  • Jawball, Sarsıntı riskini azaltmaya,
  • Çene hattını yeniden tanımlamaya,
  • Çene ve yüz kaslarının güçlenmesine,
  • Fiziksel görünümü iyileştirmeye,
  • Çift çene / gıdıda oluşan kırışıkların azalmasına,
  • Fiziksel ve zihinsel stresi azaltmaya.
  • Olası çene yaralanmaları riskini azaltmaya yardımcı olur.
  • Ürün özel saklama kutusunda gönderilmektedir.
  • Jawball, çene çizgisinin daha belirginleştirilmesine yarayan bir estetik türüdür fakat çene kaslarının çalıştırılabilir olmasından dolayı estetik operasyonlarına gerek kalmadan Jawball kullanarak çok daha kolay bir yol ile güzel bir jawline görünümüne sahibi olmanızı sağlayabilir.
  • Jawball BPA içermeyen besin sınıfı silikondan yapılmış ve çene kaslarınızı çalıştırabilecek uygun sertlikte üretilmiştir.
  • Jawball ile günlük 10-15 dakikalık antreman ile çok kısa sürede size istediğiniz sonuçları verecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Çeşit Egzersiz Tekerleği
Geri Bildirim Ver

Jawball Jwbll110 Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu

Yüz bölgesindeki kasları çalıştırmak için geliştirilmiş olan Jawline çene egzersiz topu, hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlar. Temelde çene hatlarını belirginleştirmek ve bu bölgedeki kemiği güçlendirmek için üretilen bu top, birçok farklı kas grubunu da birlikte çalıştırır. Bu ürün, boyun kaslarını da harekete geçirir. Bu egzersiz aleti, kolay kullanım imkânı sunduğu içinde de dikkat çeker. Gün içinde çok az vakit ayırarak çene kaslarınızı geliştirmek istiyorsanız siz de gönül rahatlığı ile bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu top sayesinde hayalinizdeki görüne kavuşmanız mümkün hâle gelir.

  • Kullanım: Bireysel
  • Üretim Malzemesi: Silikon
  • Kullanım Süresi: 10 - 15 dakika

Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topunun Özellikleri

Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topunun Özellikleri

Egzersiz aleti olarak tercih edilen Jawline çene egzersiz topu, yüz ve boyun bölgesinde toplam 57 farklı kası çalıştırır. Ön veya arka dişlerin altına sıkıştırılarak çiğneme hareketinin tekrarlanmasıyla kullanılan top, çene çizgisini belirginleştirmeye destek olur. Top kullanılırken dişler ve ağız kasları zorlanmamalıdır. Özellikle kulağa yakın kas gruplarında daha etkili sonuçlar veren çene çizgisi egzersiz topu, yüzde ve boyun bölgesinde kan akışını hızlandırarak cildin daha parlak görünmesine katkı sağlar. Hızlanan kan akışı sayesinde yüz kaslarının çalışması da ürünün olumlu sonuçlarının arasında yer alır. Ek olarak bu obje, yaşlanmaya bağlı olarak boyun bölgesinde oluşan sarkmaları ve gıdıyı toparlamaya destek olur. Çene kaslarının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağlayan bu ürünün düzenli bir biçimde kullanılması büyük önem taşır.

Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu Kaliteli mi?

Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu Kaliteli mi?

Jawline çene egzersiz topu, BPA içermeyen silikondan üretilir. Temizlik standartları sağlandığı sürece ürünün malzemesinden kaynaklı sağlık sorunları yaşanmaz. Çene egzersiz topunun üretildiği silikon yumuşak bir yapıdadır. Topun hem ana gövde kısmı hem de dişlerin altına gelen bölümü sağlıklı bir kullanım imkânı tanır. Ürünü yeniden kullanmadan önce bol suyla yıkayarak saklamak sağlık açısından büyük önem taşır. Kullanım esnasında hava çıkışının sağlanması için orta kısım delikli olacak şekilde tasarlanmıştır. Tam olarak yuvarlak olmayan ürünün alt kısmı düz, üst bölümü ise damağa denk geleceği için dairesel bir şekle sahiptir. Bu objenin diş altına gelmesi gereken bölümü şeffaf renkli silikondan üretilmiştir. Oldukça küçük ebatlara sahip olan çene topu, kolayca taşınabilir ve fazla yer kaplamaz.

Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu Kimler Alır?

Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu Kimler Alır?

Jawball Jawline çene çizgisi egzersiz topunu çene kaslarını güçlendirmek isteyen herkes tercih edebilir. Özellikle estetik olarak daha güzel ve kuvvetli bir çeneye sahip olmak isteyen kişiler bu ürünü satın alarak kullanabilir. Yaş ilerlemesine bağlı gıdı problemi yaşayanların da bu top aracılığı ile çene kaslarını geliştirmesi mümkündür. Yüz bölgesindeki kasları geliştirmek isteyen bireyler bu ürünü alabilir. Jawline çene egzersiz topunu kullanmadan önce kaynar suyun içinde 20 dakika kadar bekletmeniz gerekir. Ardından topu ağzınıza doğru şekilde yerleştirerek günlük olarak egzersiz yapmanız tavsiye edilir. Bu, arzu ettiğiniz sonuçları oldukça kısa bir süre içinde elde etmenize olanak tanır. Topun günlük olarak 10 veya 15 dakika kadar kullanılması yeterli olur. Bu egzersizin genelde üç set hâlinde yapılması tavsiye edilir. Kullanım esnasında daha hızlı bir sonuç almak için kendinizi zorlamamanız gerekir. Dilerseniz siz de Jawball Jawline çene çizgisi egzersiz topu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Oldukça ilgi çekici yüz hatlarına sahip olmanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.