JBL Babyhome Oxygen Hava Motorlu Yavruluk

1.580 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

JBL Babyhome Oxygen Hava Motorlu Yavruluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROFOPET Satıcı Ünvanı: AVANTAJ AKVARYUM VE GIDA ÜRÜNLERİ TOPTAN TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104181923000001 Vergi Kimlik Numarası: 1041819230
    Bu ürün ROFOPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL BabyHome Oksijen Hava pompalı, premium kalite yavruluk * Entegre hava desteği ile ekstra büyük yavruluk. Yükselen hava kabarcıkları kutu içinde hava sirkülasyonu olmasını ve balıkların sağlıklı kalmasını sağlar. * Ayırma aparatı ile yavrulayan dişiler ayrılabilir. * Vantuzlar sayesinde yavruluk yan camlara yapıştırılabilir. * İki ayrı bölme
  • yumurtlama için çıkartılabilir. Birçok balık yavru balıkları yer
  • yani kendi yumurtalarını ve/veya yavru balıklarını besin olarak tüketir. Vahşi doğada yavru balıklar veya yumurtalar bitkileri veya taşları kendilerine gizlenecek yer olarak kullanır. Akvaryum içinde de aynı koşulları yaratabilmek için yumurtlama kapları yavru balıklar ve/veya yumurtalar için kullanılır (örn. guppy gibi canlı doğuranlar için). Bu yavru balıklar ve/veya yumurtalar bir aralıktan geçerek yavrulama kabına annesi ya da bakıcıları tarafından bırakılır. Yumurtadan çıkış sonrasında yumurtlama ızgarası çıkartılır ve yumurtlama kabı tamamıyla yavru balıklara kalır. Bu yumurtlama kabının özelliği kendine ait havalandırması ve su akış sistemi oluşudur. Bunlar yavruların sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için önemlidir. Birçok yumurtlama kabında bu özellikler bulunmamaktadır. Kesintisiz, yumuşak su akımı Yavruluğun ortasındaki dikey boruya hava pompası ile hava iletilir. Boru yukarı çıkar. Bununla birlikte borunun içindeki su da yükselir ve halka şeklindeki su çıkışından yavruluğa eşir miktarda dağılır. Kesintisiz, yumuşak su akımı ebeveyn hayvanların esenliğine katkıda bulunur, yumurtadan çıkma oranını yükseltir, hayvan yetiştirmede başarıyı en üst düzeye taşır. Açık ve kapaklı akvaryumlar için uygundur. Komple set, hemen takılmaya hazır Emiş sepeti saat yönünde çeyrek dönüşle yavruluğun zeminindeki açıklığa monte edilir Daire şeklindeki su çıkışının dikey borunun üst ucuna takılması. Hava hortumunu hava bağlantısıyla su çıkışına bağlayın. Yavruluğu öngörülen yere yerleştirin. Hava hortumunu hava pompasına bağlayın, pompayı fişe takın. 3 farklı şekilde kullanılabilir • Çiftli yavruluk: huni şeklindeki her iki eleman ve ara bölme yavruluğun içindedir • Tekli yavruluk: Huni şeklindeki elemanları ve ara bölmeleri çıkartın, büyük V elemanı yerleştirin • Büyük, çiftli (ara bölmeli olan) veya tekli yavruluk (ara bölme olmayan)
Geri Bildirim Ver