JBL Boombox 2 Bluetooth Hoparlör 0001887625001

9.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Boombox 2 Bluetooth Hoparlör 0001887625001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL BOOMBOX 2 BLUETOOTH HOPARLÖR, SİYAH ÖZELLİKLERİ JBL BOOMBOX 2 BLUETOOTH HOPARLÖR JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, muhteşem bir ses kalitesi, güçlü baslar, iddialı bir tasarım ve 24 saate kadar çalma süresi sunar. IPX7 su geçirmez ve taşınabilir olan bu güçlü hoparlör, dilediğiniz her yerde tüm gün boyunca kesintisiz eğlence sunacaktır. Ayrıca, JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, PartyBoost özelliği sayesinde diğer PartyBoost özellikli JBL hoparlörleri ile bağlanabilir ve birden çok hoparlör üzerinden senkronize müzik yayını yapabilirsiniz. ÖZELLİKLER Şimdiye kadarki en yüksek sesli JBL Boombox Hissedebileceğiniz yüksek bas 24 saat çalma süresi ile partiyi devam ettirin IPX7 su geçirmez tasarım Güçlü, cesur tasarım PartyBoost ile eğlenceyi hızlandırın Dahili powerbank ile güçlendirin Pil şarj süresi: 6,5 saat (24V / 4,2A) Müzik çalma süresi: 24 saate kadar (ses seviyesi ve ses içeriğine bağlı) Bluetooth sürümü: 5.1 Ağırlık: 5.91 kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 10+ Saat
Geri Bildirim Ver

JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – Siyah

JBL Boombox 2 taşınabilir bluetooth hoparlör, kaliteli bir hoparlör arayışında olanlar için iyi bir seçim olacaktır. Hoparlör, yüksek ses kalitesi ve güçlü bir ses çıkışı sunmaktadır. Ayrıca, hoparlörün kablosuz bağlantı özelliği sayesinde herhangi bir kablo kullanmadan cihazlarınızı kolayca bağlayabilirsiniz. Hoparlörün yüksek kaliteli ses çıkışı ve kablosuz bağlantı özelliği müzik dinlemeyi çok daha keyifli hale getirecektir.

 
  • Bluetooth bağlantı
  • Taşınabilir
  • Uzun süre kullanım

JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JBL Boombox 2 bluetooth hoparlör, Bluetooth 4.2 teknolojisi ile 24 saate kadar süren süper güçlü ses ve kablosuz bağlantılar sağlar. Ayrıca, JBL Connect+ teknolojisi ile 100'den fazla JBL Connect+ cihazını bir araya getirebilirsiniz. JBL Boombox 2 taşınabilir Bluetooth hoparlör, sizin ve arkadaşlarınızın doğrudan telefonunuzdan, dizüstü bilgisayarınızdan veya diğer Bluetooth özellikli cihazlardan aktarılan parçalara bağlantı yapmanızı sağlayan 360 derecelik etkileyici bir ses sistemidir. IPX7 su geçirmez tasarımı, üzerine içecek dökülmesinden endişe etmeden partilere ve pikniklere götürebileceğiniz anlamına gelir. Pil şebekeye bağlıyken 24 saate kadar kesintisiz çalma süresi ve pil modunda 20 saate kadar dayanır. JBL Boombox 2 bluetooth hoparlör özellik ve tasarımı kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

 

JBL Boombox 2 Bluetooth Hoparlör Kullanımı

JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JBL Boombox 2 taşınabilir bluetooth kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikle, cihazınızın Bluetooth özelliğini açın ve JBL Boombox 2'yi arayın. Cihazınızla eşleştirildikten sonra, müzik veya diğer medya dosyalarınızı cihazınızdan JBL Boombox 2'ye aktarabilirsiniz. Ayrıca, JBL Boombox 2'yi bir Wi-Fi ağına bağlayarak, akıllı cihazlarınızdan veya bilgisayarlarınızdan müzik veya diğer medya dosyalarını aktarabilirsiniz. JBL Boombox 2, işlevselliği 24 saatlik şarj edilebilir pil ömrü ile harmanlayan bir kablosuz hoparlördür.

 

JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Avantajları

JBL Boombox 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Avantajları

Bluetooth teknolojisi, kablosuz bağlantıların kurulmasını ve kablosuz olarak müzik aktarımını sağlar. Bu teknoloji JBL Boombox 2'yi taşınabilir bir cihaz haline getirir ve kullanıcıların her yerde müzik dinlemesini sağlar. Ayrıca, Bluetooth teknolojisi, kablosuz olarak farklı cihazlar arasında veri aktarımını da sağlar. JBL Boombox 2 en üst düzey taşınabilir bluetooth hoparlördür. Boombox 2, çelik tekerlekleri gölgede bırakan bir ses gücü ve ses seviyesi sunmak için güçlü dönüştürücüler ve gelişmiş bir DSP ile sıfırdan tasarlanmıştır. Son teknoloji pil ve şarj sistemi, daha uzun süre dinleyebilmeniz ve hareket halindeyken diğer cihazlarınızı şarj edebilmeniz için uzun bir çalışma süresi sunar. Boombox 2, JBL taşınabilir hoparlörünün yeni neslidir. Tek bir şarjla 22 saat kesintisiz müzik sunar. Boombox 2 fiyat detayları hakkında bilgi alarak JBL Boombox 2 Bluetooth hoparlör yorumlarını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Ürünü hemen sipariş edebilmeniz mümkün.