JBL Endurance Run Siyah Mikrofonlu Kulak Içi Kulaklık

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Endurance Run Siyah Mikrofonlu Kulak Içi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sihirli Shop Satıcı Ünvanı: PALA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720055742500018 Vergi Kimlik Numarası: 7200557425
    Bu ürün Sihirli Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Endurance Run Siyah Mikrofonlu Kulak Içi Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

JBL Endurance Run BT Bluetooth Kablolu Kulaklık Kulak İçi Siyah Yorumları - Trendyol

JBL Endurance Run siyah mikrofonlu kulak içi kulaklık yüksek kalitede müzik dinlemenize olanak tanır. Yürüyüş, koşu ve antrenmanlarınız da size eşlik eder. JBL Endurance Run mikrofonlu kulak içi siyah IPX5 suya dayanıklı spor kulaklık sahip olduğu özellikleriyle birlikte yüzerken de müzik keyfinizi sürdürebilirsiniz. FlipHook tasarımı sayesinde tam oturur ve arkasına sabitlenerek rahat bir şekilde kullanım olanağı sunar. Benzersiz teknoloji ve kullanılan materyallerle oldukça sağlam bir model olarak üretilir. Kafa yapınızla tam uyum sağlayarak koşu ve antrenmanlarda yerinden oynamadığı ve düşmediği için rahat bir kullanım olanağı sağlar. JBL Endurance Run kulak içi kulaklık son teknolojiler kullanılarak tasarlanan ürün yağmura ve terlemeye karşı dayanıklı olarak üretilir. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yüksek teknoloji
  • Kaliteli müzik akışı
  • Uzun ömürlü kullanım

Kullanışlı JBL Endurance Run Siyah Kulaklık Özellikleri

Kullanışlı JBL Endurance Run Siyah Kulaklık Özellikleri

JBL kulaklık Endurance Run Bluetooth özellikli olarak üretilir. Size herhangi bir kablo kısıtlaması olmadan müzik keyfi yaşatır. 6 saate kadar müzik çalma süresine sahip olan bu model, dayanıklı bataryası ile çok sevilir. Ayrıca gittiğiniz her yerde yanınıza alabileceğiniz kompakt bir tasarıma sahiptir. 19,7 g ağırlık ile üretilen model, portatif yapısıyla kolay taşınabilir. JBL Endurance Run mikrofonlu kulak içi kablosuz siyah kulaklık manyetik başlıkları sayesinde kullanmadığınız zaman kolayca sabitlenir. Dayanıklı bataryası ve ve dahili mikrofonu sayesinde rahatlıkla telefon görüşmeleri yapabilir, uzun süre kullanabilirsiniz. JBL Endurance Run siyah mikrofonlu kulak içi kulaklık kullananlar üzerinde bulunan kontrol tuşları sayesinde gelen aramalara cevap verebilirsiniz. Aynı zamanda müzik aralarında geçiş yapabilirsiniz. Esnek iki yönlü tasarım imkanı sunan modele siz de sahip olabilirsiniz.

JBL Endurance Run Siyah Kulaklık Avantajları

JBL Endurance Run Siyah Kulaklık Avantajları

Yeni nesil teknolojiler sayesinde tasarlanan JBL Endurance Run kablosuz kulak içi spor kulaklık kaliteli üretimi ve kullanışlı tasarımı sayesinde uzun ömürlüdür. Esnek ve çift yönlü tasarlanan JBL Endurance Run kulak içi kulaklık siyah sayesinde egzersiz yaparken müzik keyfiniz sürmeye devam eder. Sabitenebilen tasarıma sahip olan JBL Endurance Run kablosuz kulak içi spor kulaklık siyah suya, tere ve yağmura karşı dayanıklı şekilde geliştirilerek üretilir. Gün içinde spor esnasında terleseniz bile etkilenmeden müzik keyfinize devam etmenizi sağlar. Stereo ses kalitesine sahip olduğu için JBL Endurance Run kulak içi kulaklık siyah pürüzsüz ses aktarımı yaparak keyifle müzik dinlemenize olanak tanır. Kullanışlı yapısı ve göz alıcı tasarımı ile birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bu ürüne siz de sahip olabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla JBL Endurance Run

Avantajlı Fiyatlarıyla JBL Endurance Run

JBL Endurance Run kablosuz kulak içi spor kulaklık siyah sağlam ve dayanıklı bir yapıda üretilir. Dış darbelerden etkilenmez, suya karşı dayanıklı olarak üretilir. Kompakt bir tasarıma sahip olduğu için her an yanınızda taşıyabilirsiniz. JBL Endurance Run siyah mikrofonlu kulak içi kulaklık fiyat olarak da birçok bütçeye hitap eder. Ürün özellikleri göz önüne alınarak fiyat belirlemesi yapıldığı için müşterilerin tercihleri arasında yer alır. JBL Endurance Run siyah mikrofonlu kulak içi kulaklık yorum kısmına göz atalabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde ürünü tanıyabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla ürün hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatla satın alarak siz de keyifle müzik dinleyebilirsiniz. Siz de hem kaliteli hem de pürüzsüz ses aktarımı sağlayan bu ürüne sahip olabilirsiniz.