JBL Proscape Mg Magnezyum Sıvı Makroelemen 250 ml

135 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 15 TL İndirim
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

JBL Proscape Mg Magnezyum Sıvı Makroelemen 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: onlinepet Satıcı Ünvanı: KERİM ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6850302939
    Bu ürün onlinepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jbl Proscape Mg Macroelementler Akvaryum Bitkileri İçin Magnezyum Gübresi * Bitkilerdeki Yeşil Yaprak Pigmentlerinin Gelişimi İçin Magnezyum Önemlidir. * Co? Gübreleme Sistemi Ve Fazla Işıkla Birlikte Önerilen Miktar: 5 Ml/100 Lt. * Önerilen Miktar: 5-10 Mg/Lt. * Miktarı Jbl Magnezyum Tatlı Su Testi İle Ölçülebilir. Neden Jbl Proscape Gübre Ürünlerini Kullanmalıyım? Sağlıklı Bir Bitki Gelişimi İçin Üç Temel Öğe Vardır: Işık Kaynağı, Co2 Kaynağı Ve Yeteri/Optimal Miktarda Mineral Besin Desteği. Bu Besin Desteği Liebig'İn Asgariyet Kuralı'Na Göre Belirlenir. Bu Kurala Göre, Mikro Ya Da Makroelement Olsun, Bitki En Az Miktarda Aldığı Besin Oranında Büyüyebilir. Mikroelementler Bitkinin Ufak Miktarlarda İhtiyaç Duyduğu İz Elementlerken, Makroelementler İse Büyümek İçin Daha Fazla Miktarda İhtiyaç Duyduğu Elementlerdir. Yoğun Bitki Bulunan Akvaryumlarda Hem Mikro Hem De Makroelementler Büyük Miktarlarda Tüketilir. Özellikle De Balık PopülÂSyonu Düşükse, Mikroelementlerin Ve Nitrojen, Fosfor Ve Potasyum Gibi Makroelementlerin Seviyeleri Hızla Düşer. İyi Miktarda Işık Alan Ve Bitki Bulunan Akvaryumlarda Önerilen Seviyeler Şunlardır: Co2: 20-35 Mg/L
  • Nitrat Nitrojen (No3): 10-30 Mg/L
  • Potasyum (K): 10-30 Mg/L
  • Fosfat (Po4): 0.1-1.5 Mg/L
  • Demir (Fe): 0.1-0.5 Mg/L
  • Magnezyum (Mg): 5-10 Mg/L
Geri Bildirim Ver