JBL T290 Siyah Kablolu Yüksek Performanslı Kulak İçi Kulaklık

171,86 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL T290 Siyah Kablolu Yüksek Performanslı Kulak İçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL T290 Kulaklık Kulak İçi CT IE Siyah Mikrofonlu Kablolu Siyah Yorumları - Trendyol

Kulak içi kulaklıklar kulağa tamamen oturarak dışarıya yönelik bir ses yalıtımı yapar. Dış seslerden yalıtım sağlayarak dinlenilen sesin iyi duyulmasını sağlar. JBL T290 siyah kablolu yüksek performanslı kulak içi kulaklık bu şekilde tasarlanır. Dinlediğiniz müzik veya diğer seslerin yüksek performansla iletilmesini sağlar ve dış sesleri engeller. Kabloya ve mikrofona sahip olan JB.JBLT290BLK model, hafif ve rahat kullanımıyla dikkat çeker. Mikrofon parçasında bulunan tek düğme ile uzaktan kumanda imkanı sağlar. Evde, yolda, iş yerinde ve diğer her yerde kullanışlı yardımcınız olur. Yüksek ses kalitesine sahip olmasının yanında alüminyum gövdesiyle dayanıklı malzemelerden ve rahat bir tasarımdan oluşur. Aynı zamanda kompakt ve hafif yapıdadır. JBL T290 fiyat performans ürünü olarak avantajları ile ön plana çıkar.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Dayanıklı malzemeler
  • Rahat ve şık tasarım

Yüksek Performansı ile JBL T290 Özellikleri

Yüksek Performansı ile JBL T290 Özellikleri

Gövdesi alüminyum olan JBL T290 siyah, 8.7 mm’lik bir çift sürücüden oluşur. Bu sayede bazı bass seslerini yumuşatarak JBL pure bass sesi olarak yeniden üretir. Pure bass sesi, kayıt stüdyoları ve konser salonları gibi profesyonel ve yüksek performanslı seslerin kullanıldığı alanlarda duyulan güçlü ve kulağa temiz gelen bass sesidir. JBL T290 kulaklık aynı zamanda bir mikrofona sahiptir. Mikrofon ile ses kaydetme, sesli çağrı yapma gibi ses iletimi gerektiren işlerinizi de yapabilirsiniz. Mikrofonuna ek olarak üzerinde tek bir düğme olan kumandası vardır. Bu düğme işleviyle gelen çağrıları anında yanıtlayabilir ve son yaptığınız arama görüşmesini anında tekrarlayabilirsiniz. JBL T290 özellikleri arasında uzaktan kumanda düğmesi de bulunur. Bu sayede müzik dinlerken telefonunuzu açmakla uğraşmadan tek tuşla müziği durdurabilir veya oynatabilirsiniz.

Kullanışlı JBL T290 Kulaklık Tasarımı

Kullanışlı JBL T290 Kulaklık Tasarımı

Özellikleri kadar tasarımıyla da ön plana çıkan JBL T290 altın konnektör kaplamasına sahiptir. Kablo uzunluğu 120 cm'dir, bu sayede spor aktivitelerinde ürünü bilgisayarınıza bağladığınızda oldukça rahatlık sağlar. Hareketlerinizi kısıtlamadan telefonunuzu cebinizde veya çantanızdayken de kullanmanıza imkan tanır. JBL T290 siyah kablolu yüksek performanslı kulak içi kulaklık kullananlar bu anlamda avantajlıdır. Altın kaplamaya sahip olan konnektör 3.5 mm boyutundadır ve L tipi jak şeklindedir. Stereo ses çıkışlı model, gerçek müzik keyfini kaliteli performansıyla ortaya koyar. Kulağınıza tamamen oturması için ergonomik şekilde tasarlanır. Hareket ederken kullandığınızda oynamaması için silikon iç yapısıyla kulağınıza rahatça oturur. Kurulum veya eşleme gibi sizi uğraştıracak ekstra özellikleri yoktur. 71 gram olmasıyla hafiftir ve kolaylıkla taşınır. Kablo yapısı sayesinde dolaşmanın önüne geçer.

Avantajlı JBL T290 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı JBL T290 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Kaliteli ve şık tasarımının yanında avantajlı teknik özellikleri ile JBL T290 siyah kablolu yüksek performanslı kulak içi kulaklık fiyat aralığıyla da müşterileri memnun eder. Ürün, 20 Hz-20 kHz frekans aralığına ve 16 Ohm empedansa sahiptir. Spor aktivitelerini, müzik keyfinizi ve diğer tüm işlerinizdeki deneyimlerinizi yüksek performansıyla verimli ve pratik kılar. Müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak farklı özelliklerle donatılan JBL T290 yorumlarıyla da bu işlevselliği gösterir. Size sunduğu verimlilik açısından yüksek performansı amaçlayan T290 model kulak içi kulaklık; rahat, konforlu, keyifli ve başarılı bir deneyim sunar. Kablolu modellerin büyük sorunlarından biri olan dolaşma problemini ortadan kaldıracak şekilde tasarlanır. Mat siyah rengi ve yassı kablosu ile iyi bir deneyimin yanında estetik bir görünüm sağlar. JBL T290 siyah kablolu yüksek performanslı kulak içi kulaklık yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.