JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık (Siyah)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık (Siyah)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık (Siyah)

JBL T450 kulak üstü kulaklık kullanıcıların kulaklıkla ses duyabilmesine ve mikrofon aracılığıyla diğer kişilerle konuşabilmesine olanak sağlar. JBL T450 kulaklıklar harika ses kalitesi sunmak, uzun süreli şarj süresi sağlamak ve günlük kullanımın zorluklarına dayanmak için tasarlanmıştır. İyi dengelenmiş ses için gelişmiş bas tepkisi özelliğine sahiptir. Ayrıca, sağlam bir tasarımı ve dayanıklılığı mevcuttur. Böylece bu kulaklığı her yerde kullanabilirsiniz.

 
  • Tüm cihazlarla uyumlu
  • Gürültü yalıtımı
  • Mikrofon özelliği

JBL T450 Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

JBL T450 Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

JBL T450 kulaklıklar, daha büyük stereo hoparlörlerin doğal sesini ve doğru frekans tepkisini sunan yeni tasarlanmış kulak üstü akustik tasarıma sahiptir. Genellikle daha hafif ve rahat bir kulaklık seçeneği olarak tercih edilir ve kulak içine girmek yerine kulak kıvrımının üstüne takılır. Bu sayede kulak içinde düşme riski olmaz ve kulaklık daha konforlu bir şekilde kullanılabilir. Kulaklık, müziğinizi ve telefon görüşmelerinizi kolayca kontrol etmenizi sağlar. Ayrıca, 2 adet çıkarılabilir kablo ile birlikte gelir. Android ve iOS ile uyumludur. JBL T450, günlük kullanım için tasarlanmış kablolu kulak üstü kulaklıktır. Bu kulaklıklar, eller serbest telefon görüşmeleri yapmanıza veya mobil cihazınızla sesli komutları kullanmanıza olanak tanıyan bir mikrofona sahiptir.

 

JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Kullanımı

JBL T450 Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

JBL T450 mikrofonlu kulak üstü kulaklıklar üstün ses ve sofistike bir ses kalitesini kullanıcılarına sunar. Çeşitli kullanıcılara kolaylıkla uyabilen ayarlanabilir, katlanabilir kulaklık başlıklarına sahipken, yumuşak dokunuşlu kaplama birinci sınıf bir hissiyat sunar. Çağrıları eller serbest yanıtlamanıza, ses seviyesini ayarlamanıza, parçaları atlamanıza ve müziğinizi kontrol etmenize olanak tanıyan dahili mikrofon ve uzaktan kumanda ile ses deneyiminizi özelleştirebilirsiniz. Tüm bu özelliklere sahip olan JBL T450 mikrofonlu kulak üstü kulaklık, bir kulaklıktan alabileceğiniz maksimum verimi almanızı sağlar. Tüm cihazlarla uyumlu olması ise bu durumu daha da ileri bir boyuta taşır. Kulak üstü kulaklık kullanımının daha rahat olması ile ön plana çıkar.

 

JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

JBL T450 mikrofonlu kulak üstü kulaklıklar, her yerde kullanılabilir olduğu gibi, bütün ortamlarda size arzu ettiğiniz ses kalitesini en iyi şekilde sunar. İleri düzeyde bas özelliğine sahiptir. Gürültü önleme özelliğine de sahip olduğu için diğer kulaklıklara kıyasla daha üst düzey bir performans sağlar. JBL T450 mikrofonlu kulak üstü kulaklık siyah fiyat bilgisi ve JBL T450 mikrofonlu kulak üstü kulaklık siyah yorumları sizleri bekliyor. Ürünü hemen Trendyol’dan kolay ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.