4
Kulak Üstü Kablolu Kulaklık kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

JBL T500 Beyaz Kulak Üstü Kablolu Kulaklık ( Türkiye Garantili)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.008 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL1.076,43 TL
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

JBL T500 Beyaz Kulak Üstü Kablolu Kulaklık ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL TUNE 500 Beyaz Kablolu Kulak Üstü Kulaklık JBL TUNE500, gününüzün ışıltısı için kaliteli ve güçlü bir ses sunar. JBL Pure Bass ses, 32mm JBL sürücüleri ve birçok akıllı telefonla uyumlu tek tuşlu evrensel bir uzaktan kumanda ile donatılmış olan JBL T500, her seferinde mükemmel seslere hızlı erişim sağlar. JBL TUNE500 kulaklık ile mobil cihazınızı kullanmadan Siri veya Google Asistan'a bağlanarak birçok işinizi saniyeler içinde yapabilirsiniz. Dolaşmayan düz bir kabloya, hem hafif hem de rahat kullanım sağlayan kulak yastıkları ve yastıklı kafa bandına sahip olan JBL TUNE500 kulaklıklar, yoğun yaşamınızın her alanına müzik eklemenize olanak tanıyan takılabilir bir çözümdür. JBL TUNE 500 Beyaz Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Teknik Özellikleri Ses Özellikleri Frekans tepkisi: 20Hz - 20kHz Kulaklık Özellikleri Düz katlanabilir, hafif ve rahat tasarım. Sürücüler: 32mm Teknik Özellikler Empedans: 32 ohm Frekans: 20 Hz-20 kHz Gürültü Engelleme: Yok Ses Çıkışı: Stereo Bağlantı Özellikleri 3.5 mm Audio Jack Ağırlık 148 gr Kutunun İçinde Yer Alanlar JBL TUNE 500 Beyaz Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Garanti Süresi Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

JBL T500 Kulak Üstü Kulaklık – White

Kulaklıklar, çeşitli içerikleri duymayı kolay hale getiren ürünlerden biridir. Müşteriler tarafından müzik dinlerken ya da dizi film izlerken sıklıkla tercih edilir. Sesleri etkili ve kaliteli şekilde yansıttığı için kelimeleri anlaşılır biçimde dışa verir. JBL T500 mikrofonlu kablolu kulak üstü cihaz hem kullanımı kolay hem de şık bir görünüme sahip olan ürünler arasında bulunur. Keyifli zaman geçirmek için siz de ürünü tercih edebilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir. Bağlantı tipi kablolu olduğundan dolayı müşterilere zorluk vermez. JBL T500 kablolu yorum kısımlarını inceleyerek ürünün sağladığı avantajlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Uzun süre boyunca kullanmak için bir kulaklık satın almak istiyorsanız, bu üründen yana seçim yapabilirsiniz. JBL T500 model sayesinde evde ya da dışarıda vakit geçirirken aynı zamanda zevk aldığınız müzikleri kolaylıkla dinleyebilirsiniz.

  • Kablolu bağlantı
  • Beyaz renk
  • Dahili mikrofon

Pratik JBL T500 Kablolu Kulaklık Kullanımı

Pratik JBL T500 Kablolu Kulaklık Kullanımı

Kulaklıklar, özellikle telefon ya da bilgisayar gibi teknolojik cihazlara işlevsellik kazandıran ve kolaylıkla kullanılan ürünlerden biridir. Sıklıkla tercih edilen modeller, kaliteli yapıları ile seslerin dışarı çıkmasını önler. Etraftaki kişileri rahatsız etmemek için bu gibi ürünleri kullanabilirsiniz. JBL T500 beyaz renkli ürünü özellikle bu renk tonuna sahip olan cihazlarınız ile kombinleyebilirsiniz. Uyumlu bir görüntü oluşturan ürün, müşterilerin hayat kalitesini yükseltecek etkilerde bulunur. JBL T500 kablolu kulaklık, kulak üstü model olarak nitelendirilir. Böylece, ürün hareket halinde rahatlıkla kullanılabilir. Müşteriler, spor ya da yürüyüş yaparken bu ürünü kullanmayı tercih eder. Modern bir görünüme sahip olduğundan ve uzun ömürlü olarak nitelendirildiğinden dolayı hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılır. JBL T500 kablolu kulaklık ile birlikte dinlemekten keyif aldığınız ve size huzur veren içerikleri yüksek kaliteyle dinleme fırsatı elde edebilirsiniz.

Modern Tasarımlı JBL T500 Kablolu Kulaklık

Modern Tasarımlı JBL T500 Kablolu Kulaklık

JBL T500 kulaklık, dahili mikrofon özelliği sayesinde telefon ile sesli ya da görüntülü görüşme yaparken sesin net şekilde iletilmesini sağlar. Bu sayede kaliteli şekilde iletişim kurularak hem gönderici hem de alıcı arasındaki anlaşmazlık minimuma iner. JBL T500 kulak üstü kulaklık - white şeklinde aratarak hizmet kalitesiyle müşterileri memnun bırakan ürüne ulaşabilirsiniz. Kulaklık, 118.7 cm kablo uzunluğu sayesinde kolay kullanım imkanı verir. Bağlantı kurulan cihaz ile aradaki mesafenin uzamasına fırsat tanıyan kablo, ürünün tercih edilme nedenleri arasında yer alır. JBL T500 kulak üstü kulaklık, kulak kısmına denk gelen bölümlerinin yumuşak sünger ile kaplanmasından dolayı uzun süre boyunca kullanımı mümkün kılar. Müşteriler için bir konser atmosferi oluşturan model, sunduğu hizmet sayesinde ürünü kullanan kişiler tarafından sürekli tavsiye edilir. Gün boyunca çeşitli müzikler dinleyerek kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

Cazip JBL T500 Kablolu Kulaklık Özellikleri ve Fiyatları

Cazip JBL T500 Kablolu Kulaklık Özellikleri ve Fiyatları

JBL T500 kulak üstü kulaklık - white JB.JBLT500WHT, katlanır tasarımı ile dikkat çeker ve son derece dayanıklıdır. Kulaklık kısmının altında sürücüler mevcuttur. Bu sürücüler 32 mm boyuta sahiptir. Kulaklık kablosunun üst kısmında yer alan düğmeler sayesinde dinlediğiniz içerikleri kontrol edebilirsiniz. Mikrofonun varlığı ise arama yapmayı ve gelen aramaların kabul edilmesini kolaylaştırır. Taşıması kolay olan ürün, katlanarak muhafaza edilebildiğinden dolayı fazla yer kaplamaz. JBL T500 yorum kısımları, ürünün müşteriler için sağladığı imkanların nasıl karşıladığını içerir. Kulaklık, ergonomik tasarımı sayesinde saatler boyunca müşterilerin ürünü kullanmasına destek olur. Belirli bir aralıktaki frekans hassasiyeti ile müşterilerin talep ettiği hizmet kalitesini kolaylıkla sağlar. JBL T500 fiyat aralığı ve benzeri konular ile ilgili detaylı bilgiye sahip olduktan sonra Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.