JBL Tune 500bt Wireless Kulaklık, Ct, Oe, Mavi Jb.t500btblu JB.JBLT500BTBLU

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Tune 500bt Wireless Kulaklık, Ct, Oe, Mavi Jb.t500btblu JB.JBLT500BTBLU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gobulo Satıcı Ünvanı: ÖZDEMİR ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000382228
    Bu ürün Gobulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tune 500bt Wireless Kulaklık, Ct, Oe, Mavi Jb.t500btblu JB.JBLT500BTBLU

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Mavi
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL JB.JBLT500BTBLU T500BT Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Mavi Kulaklık

JBL T500BT mikrofonlu kulak üstü kablosuz mavi kulaklık, konforlu ve kaliteli bir müzik deneyimi için özel olarak tasarlanır. Bu kulaklıkla dinlediğiniz müziği derinden hissetmeniz mümkündür. Sevdiğiniz içerikleri izlerken veya oyun oynarken kullanabileceğiniz kulaklıkla toplantılara ve canlı derslere de katılabilirsiniz. Tüm konuşmaları net şekilde duymanızı sağlayan cihaz, kaliteli mikrofonu sayesinde sesinizi pürüzsüz şekilde karşı tarafa iletir. Üstelik kulaklığın aynı anda birden fazla cihazla entegre olabilmesi, online görüşmeler ve sunumlar için son derece kurtarıcı bir özelliktir. Konforlu ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler kulağınızda taşıyabileceğiniz ürünü dilediğiniz yere giderken yanınıza alabilirsiniz. Katlayıp çantanıza koyacağınız bu kulaklıkla uzun yıllar kaliteli müzik deneyiminin tadını çıkarmanız mümkündür.

  • JBL Pure Bass ses
  • Çoklu cihaz bağlantısı
  • 16 saat kesintisiz çalışma süresi

JBL T500BT Kulak Üstü Kablosuz Kulaklığın Özellikleri

JBL T500BT Kulak Üstü Kablosuz Kulaklığın Özellikleri

JBL T500BT mikrofonlu kulak üstü kablosuz, yüksek ses kalitesine sahiptir. Dünyaca ünlü JBL Pure Bass teknolojisiyle çalışır. Bu teknolojide bass sesler, güçlüdür fakat tüm müziğin önüne geçecek kadar yüksek değildir. Bunun yerine derinden gelir ve yayılarak ilerler. Bu sayede müziğe boyut kazandırır. Kullanıcının, dinlediği sanatçının konserinde veya izlediği filmin içinde olduğunu hissetmesini sağlar. JBL T500BT mikrofonlu kablosuz kulak üstü kulaklıkla yapabileceğiniz tek işlem, müzik dinlemek değildir. Eller serbest özelliği sayesinde telefonunuza gelen aramaları bu cihaz üzerinden yönetmeniz mümkündür. Hatta çoklu bağlantı özelliğiyle kulaklığınızı aynı anda hem akıllı telefonunuza hem tabletinize entegre edebilirsiniz. Böylece tabletten bir video izlerken telefonunuza gelen aramayı hızla cevaplamanız da mümkün olur. Ayrıca bu cihazla Siri veya Google Now gibi sesli asistanlara de ulaşabilirsiniz.

JBL T500BT Mikrofonlu Kablosuz Mavi Kulaklık Dayanıklı mıdır?

JBL T500BT Bluetooth kulaklık, dayanıklı bir üründür. Kulaklığın yastıkları PU deri malzemeden imal edilir. Suni veya sentetik deri olarak da adlandırılan bu kaplama, poliüretan materyalden elde edilir. Çizilme, kesilme ve soyulma gibi deformasyonlara karşı son derece dirençli bir üründür. Kullanım veya taşıma sırasında güvenlik endişesi duymanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda suya dayanıklı olmasıyla bilinen PU deri sayesinde kulaklığınızın yastıkları, terden etkilenmez. Tüm bu özellikleriyle kulaklık, uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. JBL kulak üstü kulaklık T500BT, şarj süresi bakımında da oldukça kurtarıcıdır. Tam 16 saat boyunca kesintisiz çalışma yeteneğine sahiptir. Bu süre sonunda tamamen boşalan kulaklık pilini doldurmak ise yalnızca 2 saatinizi alır. Hızlı şarj özelliği de bulunan cihazı sadece 5 dakika şarj ederek 1 saatlik kullanım imkânı elde edebilirsiniz.

JBL T500BT Mikrofonlu Kulak Üstü Mavi Kulaklık Konforlu mudur?

JBL T500BT mavi mikrofonlu kablosuz kulak üstü kulaklık, uzun saatler kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanır. Hafif malzemelerden imal edilen bu ürün, kulaklarınızda ve başınızda ağırlık yapmaz. Yastıklı kafa bandı sayesinde konforlu kullanım olanağı sunar. Ürünün kulakçıkları da şişme yastıklarla desteklenir. Cihaz, uzun saatlerin sonunda bile kulaklarınızı acıtmaz. Özellikle hassas cilde sahip olan bireylerin de tercih edebileceği bir kulaklıktır. Ürünün kablosuz olması da konforu üst düzeye ulaştırır. 4.1 Bluetooth bağlantısıyla çalışan kulaklık, kullanıcıya hareket özgürlüğü sunar. Katlanır özelliği sayesinde ürünün taşınması da kullanımı kadar kolaydır. Kulakçıklarını içe doğru katladığınız cihazı çantanıza yerleştirebilir ve güvenle taşıyabilirsiniz. Okula, kütüphaneye, işe giderken veya yolculuğa çıkarken de kulaklığınızı yer kaplamadan yanınızda götürmeniz mümkündür. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz JBL T500BT mikrofonlu kulak üstü kablosuz mavi kulaklık yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol'dan satın alarak kaliteli ve konforlu bir müzik ziyafetinin tadını çıkarabilirsiniz.