Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408

5.016 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jean Paul Gaultier, gündüz ve gecenin bir arada yaşanmasını ve zıtlıkların bir araya gelmesini konu alan Scandal ile adeta imkansızı hedefliyor! Gündüzleri dikkat çekici şekilde gardenya ve kan portakalı kokan balımsı, taze ve iştah açıcı bir parfüm olan Scandal, yoğun, karşı konulmaz, cezbedici ve çocukluğu hatırlattığı için ulaşılmaz… Geceleri ise paçuli ile karıştırılmış, duyuları harekete geçiren, etkileyici ve baştan çıkaran bir bal kokusu olan Scandal, gecenin sonunda karşı konulmaz, anlaşılması zor ve karmaşık bir mesaj gönderiyor. Şişesinin pembemsi rengi gündüzü, kapağın üzerindeki topuklu ayakkabılı kadın bacakları ise geceyi anımsatıyor. Üst notasında kan portakalı ve mandalina bulunurken, orta notasında bal, gardenya, yasemin, portakal çiçeği, şeftali bulunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 80 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408

Jean Paul Gaultier Scandal, klişeleri yerle bir etmek için modern ve zarif bir alternatif sunar. Kadının neşesini, sıradışı olmasını, mutluluğunu ve en önemlisi de özgürlüğünü sembolize eder. Fabrice Pellegrin, Daphne Bugey ve Christophe Raynaud olmak üzere üç yaratıcı parfümör tarafından geliştirilmiştir.

Jean Paul Gaultier Scandal sadece kokusuyla değil, ikonik şişe tasarımıyla da ön plana çıkar. Cam olan şişenin üst kısmında altın rengindeki bacak figürü, Scandal serisi parfümlerin aykırı ruhunun bir dışavurumudur.

  • Şekerli notalara sahip olan parfümde bal kokusu baskın olmakla birlikte, orta ve alt notalarda odunsu ve karamel gibi esanslar yer alır.
  • Uzun süre kalıcı olan parfümün bu harika koku, günün her saatinde harika hissetmenizi sağlar.
  • Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm antialerjik bileşenlere sahiptir.

Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408 Kaliteli midir?

Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408 Kaliteli midir?

Kaliteli bileşenler kullanılarak üretilen Jean Paul Scandal parfüm, şık şişe tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Her yönüyle seksi, eğlenceli ve baştan çıkarıcı olan Scandal kadın parfüm ile gündüz ve gecenin muhteşem uyumunu yakalar ve günün her saatinde mükemmel hissedersiniz.

EDP (Eau De Parfum) kategorisinde yer alan parfüm içeriğinde yaklaşık yüzde 15 ila 20 arasında esans bulunmaktadır. Esansın yoğun olması, parfümün kokusunun ve kalıcılığının da yoğun olmasını sağlar. Jean Paul Gaultier Scandal parfümün kokusu 6 saate kadar kalmaya devam eder. Üstelik kaldığı süre boyunca ilk baştaki kadar etkileyici koku sunmayı sürdürür. Aynı zamanda küçük şişesi sayesinde her zaman çantanızda taşıyabilir ve gün içinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Scandal Edp 80 ml Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Scandal Edp 80 ml Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Jean Paul Scandal 80 ml EDP parfüm son derece etkileyici ve hoş bir kokuya sahiptir. Üst notalarda mandalina kan portakalının benzersiz kokusunu barındıran parfümün orta notalarında ise gardenya yasemin, şeftali, portakal çiçeği ve bal bulunur. Alt notalara geldiğimizde ise meyan kökü, paçuli, karamel ve balmumu bizleri karşılar. Parfümün kokusunu oluşturan kokuların geneli dengeliyken bal başta olmak üzere tatlılığı yüksek olan kokular biraz daha fazla hissedilir. Şekerli kokulardan hoşlanıyorsanız Scandal EDP 80 ml parfüme bayılacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yüzde yüz orijinal olan parfümün kalıcılığı oldukça fazladır. Günün istediğiniz saatinde kullanabileceğiniz parfümün kokusu saatlerce etkisini göstermeye devam eder. EDT (Eau De Parfum) olarak nitelendirilen parfümün esans oranının yüksek olması kokunun daha net bir şekilde hissedilebilmesini ve kalıcı olmasını sağlar.

Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408 Anti Alerjik midir?

Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408

Scandal Edp 80 ml Kadın Parfüm 8435415006408 ürünü anti alerjik bileşenlere sahiptir. Bazı parfümler içerikleri nedeniyle alerji yapabilir ve bu da alerjik bünyeler için istenmeyen bir durum oluşturur. Böyle bir cilde sahip olanların parfüm seçerken dikkatli davranması ve antialerjik parfümleri tercih etmesi gerekir. Jean Paul Gaultier Scandal parfümün içeriğinde alerjik herhangi bir bileşen bulunmaz. Dolayısıyla alerjiyle ilgili bir sorun yaşamaktan endişe duymanıza gerek kalmaz ve parfümü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Trendyol’da Jean Paul Scandal yorum bölümünde ürünle ilgili değerlendirmelere göz atabilir ve satın almadan önce parfümle ilgili ön bilgi edinebilirsiniz. Parfüm kategorisinde Scandal parfüm serisinin diğer ürünlerini bulabilir veya farklı markaların parfümlerini de satın alabilirsiniz.