JEJUDO For The Skin Radiance Vita Bio-ex Cream 60ml-mucizevi Leke Kremi

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JEJUDO For The Skin Radiance Vita Bio-ex Cream 60ml-mucizevi Leke Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jejudo Türkiye Satıcı Ünvanı: KAMİL AKALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3867497143200001 Vergi Kimlik Numarası: 0120231961
    Bu ürün Jejudo Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JEJUDO For the skin Radiance Vita Bio-ex Cream 60ML: yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir, cilt tonunu eşitler, yüze sağlıklı bir ışıltı ve dinlenmiş bir görünüm verir. Tonu, elastikiyeti artırır, cildi pürüzsüz ve hassas hale getirir. Optimum nem dengesini koruyarak cildi kuruluktan korumaya yardımcı olur. Aktif içerikler: 13 çeşit vitaminden oluşan bir kompleks - genel olarak ten rengini ve cilt durumunu iyileştirmeye yardımcı olur . 7 tür probiyotik - dost mikrobiyomu iyileştirir, genel bir iyileştirici etkiye sahiptir. Cilt bariyerini güçlendirerek yağ ve su dengesini düzenler. Yüzün tonunu eşitler, istenmeyen pigmentasyona karşı savaşır, cildin hassasiyetini ve reaktivitesini azaltır. Niasinamid - B3 Vitamini - nemlendirici ve yaşlanma karşıtı bir etki verir, eşit olmayan ton, pigmentasyon ve akne sonrası mücadeleye yardımcı olur. Yağlı ciltlerde aşırı sebum üretimini azaltır. Panthenol (B5) - optimal bir hidro-lipid dengesinin korunmasına yardımcı olur, tahrişi giderir, cildi rahatlatır. Nasıl kullanılır: Cilt bakımında son adım olarak kremi uygulayın. Sabah ve akşam kullanın. İçerik : A1-Vitamin Complex: Niacinamide(20300ppm), Panthenol(5000ppm), Calcium Pantothenate(200ppm), Sodium Ascorbic il Phosphate(75ppm), Pyridoxine HCl(20ppm), Tocopheryl Acetate(20ppm), Folic acid(10ppb), Thiamine HCL( 10ppb), Ascorbyl Glucoside(10ppb), Cyanocobalamin (10ppb), Biotin(10ppb) 7-Probiotic Complex: Lactobacillus Ferment Lysate (10ppm), Bifida Ferment Lysate (15ppm), Lactobacillus Ferment (15ppm), Saccharomyces Ferment Filtrate (10ppm), Bifida Ferment Filtrate (10ppm), Bacillus Ferment (10ppm), Lactococcus Ferment Lysa te (10ppm) Natural ingredients: Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Houttuynia Cordata Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract (Y Medicago Sat. ) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Brassica Campestris (Rape Seed) Extract, Raphanus Sativus (Radish) Alban Seed Extract, Salix Bark (Wheat Bark) Extract Extract, Chamaecyparis Obtusa Ya prak Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus / Soybean Fermented Extract, Portulaca Oleracea Extract.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
  • İçerik Prebiyotik/Probiyotik
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver