Jelyap 150 Yaprak, Yaprak Jelatin 500 G, Bronze 300 Yaprak/kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jelyap 150 Yaprak, Yaprak Jelatin 500 G, Bronze 300 Yaprak/kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jelatin saf doğal bir Protein olup hayvansal hammaddelerden elde edilmektedir. Jelyap Markası ,Türkiye'nin ilk ve tek Tarım ve orman bakanlığı onaylı Yaprak jelatin üreticisidir. Jelyap jelatinler Helal gereksinimlerini karşılamak için,% 100 Helal kesilmiş sığır esaslı hammaddelerden üretilmektedir. Jelyap ile, sıvılara istenildiği gibi sekil verilebilir jelleşmiş ve katı bir kütleye dönüştürülebilir. Tamamen kokusuz ve tatsız olduğu için, tatlılar, baharatlı yiyecekler ve neredeyse tüm gıda alanlarında kullanılabilir. Yenilebilir jelatin, toz jelatin olarak veya yaprak halinde bulunabilmektedir. Yaprak jelatin, Mutfak profesyonellerinin ve gastronomi tutkunlarının ihtiyacına yönelik üretilmiş bir jelatin türüdür. Üretim esnasında jelatin çözeltisi plakalara dökülür, yavaşça kurutulur ve dikdörtgen yapraklara kesilir. Bu dikdörtgen şekil öylebir ayarlanırki kullanıcının bloom hesabı Tartım veya başka bir ölçüm yapmasına gerek bırakmaz. Tek yapılması gereken, gerekli miktarda yaprak saymakdır. Genel bir bir kural olarak, 6 adet yaprak jelatin 500 ml sıvıyı bağlayabilir. kullanılan Her yaprak aynı jelleşme gücünü sağlar. Bu nedenle her seferinde mükemmel bir sonuç garanti edilir. Yaprak jelatin yüzde 84-90 oranında saf proteinden oluşmaktadır. Geri kalanı mineral tuzları ve sudur. Yağ, karbonhidrat veya kolesterol içermez ve koruyucu veya katkı maddesi içermez. Bronze kalite Jelyap Yaprak jelatin 140 bloom jelleşme gücüne sahiptir ve her 1 kilogramında yaklaşık olarak 300 yaprak vardır.
Geri Bildirim Ver