1
Akülü Vidalama kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Jetta Power Tools Assur Plus Matkap 58vf 5ah Li Sjs Çift Metal Şanzuman Çift Akülü Şarjlı Matkap 24 Parça Set Hediyeli

749,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jetta Power Tools Assur Plus Matkap 58vf 5ah Li Sjs Çift Metal Şanzuman Çift Akülü Şarjlı Matkap 24 Parça Set Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASSUR Satıcı Ünvanı: GÜLER E-TİCARET BİLİŞİM HİZMETLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0419101181100001 Vergi Kimlik Numarası: 4191011811
    Bu ürün ASSUR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ASSUR PLUS 58vf 5ah Li Sjs Çift Metal Şanzuman Çift Akülü Şarjlı Matkap Otomatik mil kilidi işlevi Dahili yüksek hassasiyetli rulman ile metal vites kutusu İleri-Geri, değişken hız ve elektrikli fren LED Çalışma ışığı ve akıllı batarya göstergesi Hızlı şarj adaptörü ile 30 dakikada içinde tam dolum Daha az yorgunluk ve daha fazla konfor için ergonomik tasarım AKSESUAR 5,6,7,8,9,10,11,12,13 Mm Lokma ucu
  • 6 Adet Bits Vidalama
  • Ucu 3 Adet HSS Metal
  • 3 Adet Ahşap Delme Ucu
  • TEKNİK ÖZELLİKLER Maks.Volt: 58VF
  • Batarya: 2 X 5 AH Li-İon Boşta
  • Devir Hızı: 0 - 620 Rpm / 0 - 2200Rpm
  • Mandren: 10 mm

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 5.0 - 5.4 Ah
  • Akü Volt 58 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün İçeriği Takım Çantalı
Geri Bildirim Ver

Jetta JET-001 Power Tools Hediyeli 24 Parça 36 V 5 Ah Li Sjs Çift Metal Şanzuman Çift Akülü Şarjlı Matkap Seti

Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift akülü şarjlı 24 parça set hediyeli matkap,

ekstra bir elektrik bağlantısına gerek duymadan pratik kullanım sunar. Ürün, hayatı kolaylaştıran önemli aletlerin arasında yer alır. Bu cihaz, kullanım esnasında kablo fazlalığını da ortadan kaldırır. Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift metal şanzıman çift akülü şarjlı matkap ile profesyonel ya da amatör düzeyde yapı işlemlerini gerçekleştirebilmek mümkündür. Cihazın güçlü motoru ve şarj kapasitesi uzun süreli bir kullanım sağlar. LED çalışma ışığı, loş ve karanlık ortamlarda işlem yaptığınız alanı görmenize yardımcı olur. Ergonomik bir yapıya sahip olan ürün, tek el ile kontrol edilebilir.

  • Tamamen Şarj Olma Süresi: 30 dakika
  • Matkap Türü: Darbesiz
  • Akü Kapasitesi: 4.5 - 4.9 Ah

JETTA POWER Çift Akülü Şarjlı Matkap Özellikleri Nelerdir?

JETTA POWER Çift Akülü Şarjlı Matkap Özellikleri Nelerdir?

Jetta Power şarjlı 24 parça set hediyeli matkap, otomatik mil kilidi işlevine sahiptir. Üründe dâhilî yüksek hassasiyetli rulman ile elektrikli fren bulunur. Üzerinde LED çalışma ışığı yer alan cihaz özellikle gece saatlerinde işlevsel bir kullanım imkânı sunar. Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift akülü şarjlı 24 parça set hediyeli matkap akıllı batarya göstergesine de sahiptir. Bu gösterge sayesinde kullanım esnasında kalan şarj miktarı kontrol edilebilir. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan cihaz yorgunluk hissi yaratmadığı için profesyoneller tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünün hızlı şarj adaptörü ise zamandan tasarruf etmenize imkân tanır. Matkap ile birlikte gönderilen 24 parça aksesuar seti, birçok farklı yüzeyde çalışabilmenizi sağlar. Tüm bu aparatlar, söz konusu cihazın daha işlevsel bir hâle gelmesine imkân tanır.

JETTA POWER Şarjlı Matkap Hangi Yüzeylerde Kullanılabilir?

JETTA POWER Şarjlı Matkap Hangi Yüzeylerde Kullanılabilir?

Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift akülü şarjlı 24 parça set hediyeli matkap geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kablosuz bir yapıya sahip olan alet hem dış hem de iç mekânlar için sıklıkla tercih edilir. Bu ürün; raf tasarımlarının yapılması, devrilme tehlikesi olan eşyaların sabitlenmesi ve gevşemiş vidaların sıkılması için rahatlıkla kullanılabilir. Bu alet aracılığı ile daha sert zeminleri de delmek mümkündür. Elbette beton ve taş gibi zeminlerde darbeli matkap çeşitleri daha yüksek bir performans sergiler. Bu nedenle ürünün bu gibi yüzeylerde kullanılması tavsiye edilmez. Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift akülü şarjlı 24 parça set hediyeli matkap, fonksiyonel tasarımı sayesinde işlerinizi kolaylaştırır. Bu ürün zamandan tasarruf etmenize olanak tanır.

JETTA POWER Çift Akülü Şarjlı Matkap Ergonomik mi?

JETTA POWER Çift Akülü Şarjlı Matkap Ergonomik mi?

Jetta Power şarjlı 24 parça set hediyeli matkap ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürün, kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Kablosuz özelliğe sahip olan matkapların, benzerlerine nazaran daha küçük boyutlara sahip olması amaçlanır. Bunun sebebi ise söz konusu cihazların sık bir biçimde taşınacak olmasıdır. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, bir hayli dayanıklıdır. Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift akülü şarjlı 24 parça set hediyeli matkap uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu ve kalitesini korur. Bu ürünün kutu içeriğinde yer alan aksesuar çeşitleri ihtiyaçlarınızı karşılar. Dilerseniz siz de Jetta Power 36 v 5 ah Lİ SJS çift metal şanzıman çift akülü şarjlı matkap yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu dayanıklı ve ergonomik ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.