Jeuvenile Tüm Cilt Tipleri Için Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti (150ML 200ML 50ML)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jeuvenile Tüm Cilt Tipleri Için Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti (150ML 200ML 50ML)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aktif sivilce problemi yaşayanlar öncelikle karma ve yağlı ciltler için cilt bakım setimizi kullanmalıdırlar.
  • Güneş Lekeleri, Sivilce Lekeleri, Doğum Sonrası Oluşan Lekelerin Giderilmesine Yardımcı Olur. Ayrıca Cilt Tonunun Açılmasına Yardımcı Olur.
  • İçerisindeki Özel Aktiflerle Cildin Daha Işıltılı ve Canlı Gözükmesine Yardımcı Olur.
  • Leke Oluşumunu Önlemek ve Güneşin Zararlı Işınlarından Korunmak İçin Jeuvenile SPF 50 Leke Karşıtı Güneş Bakım Kremi İle Birlikte Kullanılması Tavsiye Edilir..
  • Etkisini Görebilmek İçin Düzenli Olarak Minimum 2 Set Kullanılması Gerekmektedir. Lekeleri Önlemesi Açısından Sürekli Kullanıma Uygundur.
  • Ürünlerimiz kullanılırken olası reaksiyonları (sivilce, alerji vs.) minimuma indirmek adına kesinlikle farklı marka herhangi bir ürün kullanımı önerilmemektedir.
  • Ürünler: - Lekeli Ciltlere Özel Glikolik Asit İçerikli Leke Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 150ML,
  • - Lekeli Ciltlere Özel Glikolik Asit İçerikli Leke Karşıtı & Aydınlatıcı Tonik 200ML,
  • - Leke Karşıtı Cilt Bakım Kremi 50ML (Niacinamide %5, Lumiskin™ %4, Glikolik Asit)

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Set İçerik Adeti 5
Geri Bildirim Ver

Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti (150 ml + 200 ml + 50 ml)

Jeuvenile leke karşıtı cilt bakım seti güzellik seanslarını taçlandıran içeriği ile popüler alternatiflerden biridir. Cildinize ışıltı katarak daha canlı görünmesini sağlayan ürün, alanında uzman olan dermatologlar tarafından formülize edilir. Aktif bileşenlerin etkinliği ile kısa sürede başarılı sonuçlar vadeden bu seti kullanarak basit cilt lekelerinden kurtulabilirsiniz. Kolay durulanan yapısı ve ferahlık hissiyatı ile beğeni toplayan yüz yıkama jeli, günlük kirden arınmanızı sağlar. Çok küçük miktar uygulama ile uzun süre nem sağlayan krem de etkili bir üründür. Yüzünüzün tamamına kolay şekilde yayabileceğiniz bu krem deri tarafından hızlı bir şekilde emilir. Müşterilerin setin yıldızı olarak gördüğü tonik ise derinlemesine temizlik için üstün bir performans gösterir. Siz de bu setin avantajlarından faydalanmak için sipariş verebilirsiniz.

  • Avantajlı 3’lü paket
  • Tam bakım
  • Uzun süreli güçlü etki

Jeuvenile Leke Karşıtı Bakım Seti Özellikleri

Jeuvenile Leke Karşıtı Bakım Seti Özellikleri

Jeuvenile leke karşıtı cilt bakım seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) avantajlı 3’lü paketle satışa sunulur. Dört mevsim kullanıma uygun olan içerikler temel bakım rutinleri için gerekli olan malzemeleri içerir. Sette bulunan 150 ml miktarındaki yıkama jeli kuru, karma ya da yağlı ciltler için kullanılabilir. Aktif sivilceler üzerinde etkili olan ürün, bakım öncesi temizlik için önerilir. 200 ml olan tonik de hem leke karşıtı hem de aydınlatıcı etkiye sahiptir. Temizlik sonrasında dahi derin gözeneklere nüfuz ederek sağlıklı bir bakım yapar. 50 ml gramajlı leke karşıtı krem %4 lumiskin, %5 niacinamide ve glikolik asit ile etkin bir performans vadeder. Bu kremi de güneş lekelerinden sivilce izlerine, doğum sonrası lezyonlardan cilt tonunu açmaya kadar farklı amaçlarla değerlendirebilirsiniz.

Beğenilen Jeuvenile Leke Karşıtı Bakım Seti Yorumları

Beğenilen Jeuvenile Leke Karşıtı Bakım Seti Yorumları

Jeuvenile leke karşıtı cilt bakım seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) kullananlar kendi deneyimlerini paylaşırken uygulama alanlarını ve uygulama şekillerini de anlatırlar. Temiz cilt üzerine pamuk yardımı ile sürülen toniğin gözeneklerin içini çok güzel temizlediğini ve pürüzleri giderdiğini belirten müşteriler, haftada birkaç uygulamanın yeterli olduğunun altını çizerler. Epilasyon sonrasında geride kalan lekeler için de etkili olan seti bacak, koltuk altı ya da bikini bölgesinde de güvenle kullanabilirsiniz. Jeuvenile leke karşıtı cilt bakım seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) yorumları ve değerlendirme puanları memnuniyet dolu ifadeler içerir. Yağlı görüntüden ve yapışkan hissiyattan hoşlanmayanlar için hafif formüllü olan bu set hem ihtiyacınızı hem de beklentinizi karşılayabilir. Kullanışlı bir hediye alternatifi olan bu güçlü bakım setini aileniz ya da partneriniz için satın alarak güzellik rutinlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Jeuvenile Cilt Bakım Seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) Fiyatı

Jeuvenile Cilt Bakım Seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) Fiyatı

Jeuvenile leke karşıtı cilt bakım seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) satın alarak uygulama yaptığınız zaman kısa sürede kadife gibi görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Birçok müşteri klasik sabunla yıkama sonrasında meydana gelen cilt kuruluğundan şikayet eder. Sizin de cildinizde pul pul dökülmeler varsa bu setin yüz temizleme jelini kullanabilirsiniz. Ardından süreceğiniz krem ile de tam gün nemlenmiş duru bir cildin keyfini çıkarabilirsiniz. Kozmetik ürünlerinin fiyatları içeriklerinde kullanılan formüller için gereken hammaddelerin temini ile çok ilgilidir. Uzman dermatologlar tarafından tasarlanan Jeuvenile leke karşıtı cilt bakım seti (150 ml + 200 ml + 50 ml) fiyatı, etkin gücüne rağmen bütçe dostu rakamlarla sunulur. Siz de bu alım fırsatını değerlendirmek için Trendyol’dan sipariş verebilir, güvenli ödeme adımlarını takip ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.