Jeuvenile Spor Öncesi Yağ Yakımı Desteklemeye Yardımcı & Canlandırıcı Vücut Spreyi - Fit Body Spray 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jeuvenile Spor Öncesi Yağ Yakımı Desteklemeye Yardımcı & Canlandırıcı Vücut Spreyi - Fit Body Spray 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün kesinlikle cildi YAKMAZ ve zarar vermez. İçerisindeki mentol dolayısıyla çok hafif bir sıcaklık hissedebilirsiniz. Çoğu ciltte bu da hissedilmez. Ciltte yanmaya sebep olan ürünler sadece cildinize zarar verir. Kullandıktan sonra termal tayt yada vücudunuzu streçleyerek kullanırsanız bölgesel olarak ciddi bir terleme sağlar. Yapılan klinik çalışmalarda bu şekilde kullanımda blgesel etkisinin arttığı gözlemlenmiştir. Kullanılmaması durumunda halen etkili olacaktır.
  • Kafein, guarana, l-karnitin, pantetheine sulfonate ve cysteic acid içeren zengin formülü ile kan dolaşımını hızlandırarak bölgesel yağ yakımına yardımcı olur, pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
  • Peptitlerle elastikiyet ve sıkılaşma sağlar.
  • 14 çeşit Amino Asitle Besler, canlandırır ve nemlendirir.
  • Ferahlık verir.
  • Kullanım Şekli:
  • Vücudunuza, özellikle bacak, karın ve kol bölgelerine spreyleyip masaj yaparak uygulayın. Sonrasında fiziksel aktivite önerilmektedir. Vücutta termal tayt yada streç kullanımı ile bölgesel olarak etkiyi arttırmaya yardımcı olabilirsiniz.
  • Aktif İçerik:
  • Caffeine, Carnitine, Paullinia Cupana (Guarana) Seed Extract, Cysteic Acid, Calcium Pantetheine Sulfonate, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Panthenol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Niacinamide (Vitamin B3).

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Jeuvenile Spor Öncesi Yağ Yakımı Desteklemeye Yardımcı & Canlandırıcı Vücut Spreyi - Fit Body Spray 200 ml

Cilt üzerinde yanmaya yol açan ürünler cildinize zarar verir. Fakat Jeuvenile spor öncesi yağ yakımı desteklemeye yardımcı & canlandırıcı vücut spreyi - fit body spray 200 ml cilde ve sağlığa karşı zararlı maddeler içermez. Bu ürünü kullanarak parlak bir görünüme sahip olabilirsiniz. Mentollü içeriği ile hafif derecede bir sıcaklık hissetmeniz söz konusu olabilir. Ferah kokusu ile müşterilerin beğenisini kazanır. Bu ürünü kullandıktan sonra termal tayt giyerek veya bacaklarınıza streçleme yaparak bölgesel olarak oldukça fazla terlemeyebilirsiniz. Klinik çalışmalar sonucunda ortaya çıkan bu durum bölgesel olarak etki etme oranını arttırır. Bu sayede hızlı bir şekilde istediğiniz bölgenizi inceltebilirsiniz. Ürünü sahip olduğu zengin formül sayesinde kan dolaşımı hızlanır. Böylece bölgesel olarak yağ yakma konusuna yardımcı olur ve cildinize pürüzsüz bir görünüm sağlar.

  • Bölgesel incelme
  • Hızlı yağ yakımı
  • Kan dolaşımı

Etkili Fit Body Spray 200 ml Özellikleri

Etkili Fit Body Spray 200 ml Özellikleri

Peptitler vasıtası ile elastikiyet ve sıkılaşma sağlayan bu ürün 14 farklı türde aminoasitle besleme sağlar. Aynı zamanda cildi canlandırarak nemlendirir. Jeuvenile, spor öncesi yağ yakımı desteklemeye yardımcı & canlandırıcı vücut spreyi - fit body spray 200 ml kullanımı size gereken ferahlığı da sağlar. Sprey formatında olan bu ürünü vücudunuzda kol karın ve bacak bölgelerine sıktıktan sonra masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Sonrasında etkili olması için fiziksel aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz. Zengin bir içeriğe sahip olan ürün, hızlı bir şekilde etki eder. Böylece yağ yakımı hemen başlar ve istenilen sonuçlar kolay bir şekilde elde edilir. Jeuvenile fit body spray kullanımı sayesinde bölgesel yağlarda büyük oranda azalma görülür. Kalça, kol ve bacak bölgeleri için kullanıma uygundur. Spor ile desteklenerek gerçekten etkisini artırabilir ve kısa süre içerisinde fit görünüme ulaşabilirsiniz.

Jeuvenile Spor Öncesi Yağ Yakımı Destekleme Yardımcı Fiyatı

Jeuvenile Spor Öncesi Yağ Yakımı Destekleme Yardımcı Fiyatı

Jeuvenile spor öncesi yağ yakımı desteklemeye yardımcı & canlandırıcı vücut spreyi - fit body spray 200 ml yorumları ürünün kalitesi ve etkili içeriğinden bahsedilir. Mentol etkisi cildinizi pürüzsüz ve kusursuz bir hale getirir. Özel bir yapıda bulunması nedeniyle yağ yakma ve zayıflama sonrasında kalça, basen, karın ve göğüs gibi bölgelerde çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Ani bir şekilde kilo değişim ya da doğum gibi sebepler yüzünden çatlaklar oluşabilir. 200 mililitre şişesi ile uzun süreli kullanım ömrü sunar. Ürün, olumsuz doku sorunların ve çatlakların hafifletilmesine yardımcı olur. Gerekli nem desteğini sunması nedeniyle vücudun parlak ve canlı görünmesini sağlar. Jeuvenile spor öncesi yağ yakımı desteklemeye yardımcı & canlandırıcı vücut spreyi - fit body spray 200 ml kullananlar için cilt yağ yakmanın yanı sıra tekrar canlı bir hale gelir.

Jeuvenile Canlandırıcı Vücut Spreyi 200 ml Yorumları

Jeuvenile Canlandırıcı Vücut Spreyi 200 ml Yorumları

Bu ürünle yağ yakarken cildinizde genç bir görünüm kazandırabilirsiniz. Onarıcı ve gençleştirici vücut bakımı sağlama özelliği bulunur. Vücudu sıkılaştırıcı bir yapıda olması nedeniyle yağ yakarken sarkmalar oluşmasını önler. İçeriğinde bulunan çok sayıda besleyici ve nemlendirici özelliği bulunan bu ürün, sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Sprey formu ile kolay bir şekilde uygulanır. Cilt tipinize uygun olan bu ürünü belirlenen özel Jeuvenile spor öncesi yağ yakımı desteklemeye yardımcı & canlandırıcı vücut spreyi - fit body spray 200 ml fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Ürün içeriğinde bulunan mentol ferahlatıcı bir etki sunar. Bu imkanları kaçırmayı istemiyorsanız şimdi sipariş vererek Jeuvenile spor öncesi yağ yakımı desteklemeye yardımcı & canlandırıcı vücut spreyi - fit body spray 200 ml satın alabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.