John Frieda Brıllıant Brunette Vısıbly Deeper Şampuan 250 ml

305 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

John Frieda Brıllıant Brunette Vısıbly Deeper Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMEDSHOP Satıcı Ünvanı: EREĞLİ ARIN KOZMETİK MEDİKAL TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0352004857000015 Vergi Kimlik Numarası: 3520048570
    Bu ürün KOZMEDSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • John Frieda Brilliant Brunette Kahverengi Saçlara Özel Şampuan KAHVERENGİ SAÇLARA ÖZEL RENK YOĞUNLAŞTIRICI SAÇ ŞAMPUANI ** Kakao ve Gecesefası Yağları içeren özel formülü ile Brilliant Brunette Visibly Deeper Yoğun Kahverengi Şampuan koyu renk saçlarınızın rengini derinleştirerek zengin ve parlak bir ton elde etmenizi sağlar. KULLANIM ŞEKLİ: Islak saçınıza kibarca masaj yaparak uygulayınız ve iyice durulayınız. Çarpıcı renk tonuna ulaşmak için devamında Brilliant Brilliant Brunette Visibly Deeper Yoğun Kahverengi Saç Bakım Kremi'ni uygulayınız. AMONYAK VE PEROKSİT İÇERMEZ.RENK VERİR.Doğal veya boya işlemi görmüş saçlarda kullanıma uygundur. UYARI: Kulanım sonrası ellerinizi iyice yıkayınız. Olası lekeleri önlemek adına ev yüzeyleriyle temasından kaçınınız. Temas etmesi dahilinde hemen temizleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

John Frieda 5037156227666 Brilliant Brunette 250 Ml Visibly Deeper Şampuan

Kahverengi saçlara özel olarak hazırlanan şampuan, boya işlemi görmüş ya da doğal saçlara sahip olan kişiler tarafından kullanılabilir. Ürün, içeriğinde bulunan kakao, çuha çiçeği yağı ve gecesefası yağıyla saçlarınızı besler ve daha dolgun görünmesini sağlar. Düzenli kullanılan şampuan kepek oluşumunun önüne geçer. 250 ml tüm ambalajda kullanıcılara sunulan şampuan, saçlarda zengin ton elde etmenizi sağlar. Ürün içerisinde amonyak ve peroksit bulunmaz. Renk koyulaştırıcı şampuanla net renk tonunda bir saç elde edebilirsiniz. John Frieda 250ml Brilliant Brunette Visibly Deeper şampuanla aradığınız sağlıklı ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz.

  • Saça nem kalıcı nem verir.
  • Saç renginin parlak görünmesini sağlar.
  • Kahverengi saçlara özel olarak formülize edilmiştir.

John Frieda Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

John Frieda Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

John Frieda şampuan özel formulü sayesinde kahverengi saçların rengini koyulaştırır ve daha parlak görünmesini sağlar. 250 ml ağırlığındaki ürün, tüp ambalajı sayesinde oldukça kolay kullanılır. Şampuanın içeriğinde bulunan kakao ve çuha çiçeği yağı, kahverengi saçların tonunu derinleştirir ve göz alıcı bir hâle sokar. Ürünün içeriğinde bulunan yağların renk koyulaştırma özelliğinin yanı sıra kıl köklerini besleme özelliği vardır. Kahverengi saçlarınız yıkama sonrasında net bir renge kavuşurken kıl köklerinizde canlanır ve daha dolgun görünür. John Frieda 250ml Brilliant Brunette Visibly Deeper şampuanda amonyak ve peroksit yoktur. Saça renk veren ürünü boyama işlemi sonrasında kullanabilirsiniz. Şampuan, boyanın akmasını önler ve saçlarınızın daha canlı görünmesini sağlar. John Frieda’nın özel olarak hazırladığı şampuan sayesinde dolgun ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz.

John Frieda Şampuan Hangi Saç Tipleri İçin Uygundur?

John Frieda Şampuan Hangi Saç Tipleri İçin Uygundur?

John Frieda Brilliant Brunette Visibly Deeper şampuan, boyalı saçlara özel olarak hazırlanmıştır. Boyanan saçlar zamanla yıpranır ve daha mat görünmeye başlar. Boya yıkama sonrasında saçlardan akabilir. John Frieda şampuan her yıkamanın ardından saç renginizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. İşlem gören saçlarınızın da boya renginin uzun süre aynı renkte kalmasına olanak tanır. Kahverengi saçlara özel olarak hazırlanan ürün, renk tonunu yoğunlaştırarak saçlarının daha dikkat çekici olmasını sağlar. Boyama sonrasında parlak ve zengin tonlardan oluşan saç görüntüsü elde etmek için John Frieda 250ml Brilliant Brunette Visibly Deeper şampuanı kullanabilirsiniz. Ürün, doğal kahverengi saçlara sahip olan kişiler tarafından da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Renk veren şampuan, doğal saç renginizi yoğunlaştırırarak daha sağlıklı görünmesine olanak tanır. Besleyici ve renk koyulaştırıcı ürüne sahip olarak saçlarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

John Frieda Şampuanın Faydaları Nelerdir?

John Frieda şampuanın içeriğinde kakao, gecesefası yağları ve çuha çiçeği yağı vardır. Özenle bir araya getirilen bu değerli yağlar, saçlarınızda aradığınız parlaklığı sağlar. Şampuanda bulunan kakao ve yağ birleşimi kuruyarak mat görünen saçlara nem verir. Yoğun nem desteği sağlayan ürün aynı zamanda saç dökülmesini de azaltır. John Frieda şampuanla işlem sonrasında yıpranan saçlarınızı sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Ürün, ipeksi yumuşaklığa sahip saç oluşumunu destekler. Şampuanı düzenli kullanan kişilerde kepek oluşumu gözlenmez. Nemli ve parlak saçlara sahip olmak için söz konusu şampuanı edinebilirsiniz. Kahverengi saçlara özel olarak hazırlanan bakım ürünüyle ışıltılı saçlara kavuşabilirsiniz. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız John Frieda 250 ml Brilliant Brunette Visibly Deeper şampuan yorumlarını okuyabilirsiniz. John Frieda Brilliant Brunette Visibly Deeper şampuanı uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.