John Frieda Sheer Blonde Sarı Saçlara Özel Işıltı Veren Saç Bakım Kremi 250 ml

177 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,94 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

John Frieda Sheer Blonde Sarı Saçlara Özel Işıltı Veren Saç Bakım Kremi 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyola Satıcı Ünvanı: REYOLA E TİCARET KOZMETİK PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133046700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351330467
    Bu ürün Reyola tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SARI SAÇLARA ÖZEL IŞILTI VEREN SAÇ BAKIM KREMİ **Sheer Blonde Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Saç Kremi saçlarınızı nemlendirir ve yeniler. Daha sarı* ve güçlü saçlara sahip olmanızı sağlarken aynı zamanda saçlarınıza ışıltı kazandırır. *Go Blonder ailesine ait şampuan, saç kremi ve saç spreyi birlikte kullanıldığında KULLANIM ŞEKLİ: Sheer Blonde Go Blonder Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Sprey ile yıkadığınız saçlarınızı duruladıktan sonra saç kremini ıslak saçınıza bolca uygulayınız. Sonrasında iyice durulayınız. En iyi sonuç için günlük olarak kullanınız. AMONYAK VE PEROKSİT İÇERMEZ.RENK VERMEZ.Doğal ve boya işlemi uygulanmış saçlarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
  • Etki Parlaklık Verici
  • Hacim 0 - 1 L
Geri Bildirim Ver

John Frieda Sarı Saçlara Özel Işıltı Veren 250 ml Saç Bakım Kremi

Sağlıklı ve parlak görünümlü sarı saçlara sahip olmak isteyen kadınlar, çok çeşitli yöntemler deneyerek saçlarını yıpratır ve çoğunlukla hüsrana uğrar. Saçın rengini açmak için bitki esansları kullanmak ya da klasik saç açıcılara başvurmak hiçbir zaman başarılı ve yeterli bir çözüm olmamıştır. Saçlara gereken nemi sağlamadan, güneşin dokunuşlarıyla parlayan doğal gölgelere sahip olmak ise neredeyse imkânsızdır. Standart saç kremleri, sarı saçların ihtiyacı olan parlaklığı ve canlılığı sağlamak için yeterli değildir. Saçın pigmentine ve beklentilerine uygun ürünler tercih edilmeden, hayalinizdeki sarı saçlara sahip olmak oldukça zordur. John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren saç bakım kremi 250 ml’lik ambalajı ile hayallerinizdeki ışıltılı saçlara erişebilmeniz için özel olarak tasarlandı.

  • Saçı nemlendirir.
  • Sarı saçlara özel olarak üretilmiştir.
  • Boyalı ve doğal sarı saçlar için uygundur.

John Frieda Sarı Saçlara Özel Saç Bakım Kremi Özellikleri

John Frieda Sarı Saçlara Özel Saç Bakım Kremi Özellikleri

John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren saç bakım kremi 250 ml, doğal ya da boyalı fark etmeksizin sarı saçlara ışıltı ve canlılık kazandırmak için üretilmiştir. Günlük kullanıma uygundur. Boya ile açılmış saçları taramak da her fırça darbesinde saçları biraz daha yıpratmak anlamına gelir. John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren saç bakım kremi, saçlara bol nem sağladığından, tararken gerçekleşebilecek kırılma gibi sorunların önüne geçer. Özel formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren saçın tonunda gözle görülebilir açılmalar sağlar. Saçların elektriklenmesini önler. Düzenli kullanımda daha güçlü ve canlı saçlara sahip olmanızı sağlar. John Frieda saç kremi, saç derisi için zararlı olan amonyak ve peroksit maddelerini içermez. Renksizdir. Formülündeki renk koruyucu bileşenler yardımıyla saçların formunuzu uzun süre korumasına yardımcı olur.

John Frieda Işıltı Veren Saç Bakım Kremini Kimler Kullanır?

John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren saç bakım kremi 250 ml, hem doğal hem de boyalı saçlara uygulanabilir. Sarının her tonu için uygundur. Doğal sarı saçlara uygulandığında, yaz güneşi altında saç rengini daha açık gösterme etkisi yaratır. Saçları besler ve saçların her yıkamada daha canlı ve daha açık bir renge kavuşmasına yardımcı olur. John Frieda saç kremi, boyalı saçlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Boyalı ve röfleli sarı saçlar, birkaç yıkama sonrasında kuaförde kazandıkları geçici parlaklığı yitirirler. Özellikle sarı boyalı ve röfleli saçların ekstra bakıma ihtiyacı vardır. John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren 250 ml saç bakım kremi, boyalı saçlarda renk koruma, canlandırma ve gölgelendirme görevi üstlenir.

John Frieda 250 ml Saç Bakım Kremi Kaliteli ve Güvenilir mi?

John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren saç bakım kremi 250 ml, hem doğal hem de işlem görmüş boyalı sarı saçlar için hassasiyetle üretilmiştir. Özellikle boya ya da röfleyle yoğun kimyasal işlem görmüş saçlar, birkaç yıkama sonrasında ışıltısını kaybeder ve cansızlaşır. John Frieda saç kremi kullananlar, saçlarının ilk yıkamadan itibaren belirgin bir ışıltı ve canlılık kazandığını belirtirler. Saçların soluk sarılardan, kademeli olarak canlı ve sıcak tonlara geçmesi için özel olarak tasarlanan John Frieda sarı saçlara özel ışıltı veren saç bakım kremi yorumları ile de güvenle satın alabileceğiniz bir saç bakım ürünü olduğunu kanıtlar. İçeriğindeki limon ve papatya özleri ile doğal, amonyak içermeyen bileşenler saç derisinin hassasiyetine özel olarak tasarlanmıştır. John Frieda saç bakım kremi, her yıkamada daha güçlü ve daha parlak saçlar için iyi bir seçimdir.